Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Vilnoja @ 2010 08 26, 11:16)
m...kaip fainai..paryzui wub.gif smagu smile.gif
na..as va, buvau keliom dienom nulekus pas MB..db vel teko atsisvikint menesiui beveik...oj.sunkuma sunkuma kazkaip ax.gif  i menesi kata tie pasimatymai tiesiog neimanoma..bet deja nelabai yra is ko rinktis wink.gif

į mėnesį kartą dar gerai... ax.gif jei man nepavyks ištrūkti spalio pabaigoj, kaip tyliai svajoju, tai mūsų nesimatymas truks tris mėnesius... verysad.gif
Atsakyti
na, tai tada tikrai ne kas... blush2.gif
Atsakyti
Na mane ir mano vaikiną skiria kelios šalys... taip gavosi, kad jis lietuvis, tačiau emigrantas, gyvena kitoje šalyje, ir kolkas susimatyt tenka tiktai per sventes smile.gif bet uztai mus tai labai uzgrudina, tiek iskenteje atskirai, mes kaskart vis labiau suprantame, kokia meilę turime. Žinoma, minusas tas, kad po kiekvieno išsiskyrimo būna vis sunkiau.. vis sunkiau eina atsigauti.. Todel jis grįš į Lietuvą. Kai toks atstumas, tai manau draugystė negali tęstis ilgą laiką šiaip, be jokių ateities planų, vizijų.. kažkas turi palikti savo šalį, aukotis.. ir tai dar vienas išbandymas meilei.. smile.gif Žodžiu, draugystė per atstumą tai nera juoko reikalas, jei turi rimtuų ketinimų... šiaip nelinkėčiau to.. bet jei nutinka, tai sveikinu! tai palaiminti išbandymai smile.gif
Atsakyti
as irgi parsiradau is savojo salies wub.gif noriu dar, nes labai patiko. kazkaip kuo toliau tuo maziau prasmes matau Lietuvoj ir viskas nervinti pradeda pradedant Maximos kasininkemis ir baigiant lietuviu vairuotojais. jums, likusioms LT, taip nebuna? ir tas gyvenimas nuo susitikimo iki susitikimo, atrodo gyveni laukimu...
Papildyta:
QUOTE(longin @ 2010 08 29, 23:46)
Na mane ir mano vaikiną skiria kelios šalys...

kur taviskis?
Papildyta:
QUOTE(Vilnoja @ 2010 08 26, 11:16)
na..as va, buvau keliom dienom nulekus pas MB..db vel teko atsisvikint menesiui beveik...oj.sunkuma sunkuma kazkaip ax.gif  i menesi kata tie pasimatymai tiesiog neimanoma..bet deja nelabai yra is ko rinktis wink.gif

o jus matotes kas kiek laiko ir po kiek dienu?
maniskis tik nauja darba pradejo pries kelis men, bet jau buvo atostogose savaite ir dar keleta laisvu dienu turejo. man kazkaip nefaina del to pries jo valdzia, nes negali gi kiekviena menesi laisvu dienu imtis.
Atsakyti
Na, as kadangi Lietuvele myliu, ir negaliu jos palikt
lithuania.gif ax.gif (aisku, krize per sparnus duoda..taip cia tai taip), bet vis tiek as toks zmogutis, kai negaliu pakelt sparnu is cia.tai kazkaip ramiai reaguoju i maximkos kasininkes, vairuotojus ir t.t. 4u.gif mane pacioj UK nervina visi tie zmogiukai..ta masetautybiu, nekoks oras ir t.t. biggrin.gif

to EGLANTINA:
flirt.gif na, as kadangi turu galimybe pigiau skraidyti i UK, tai matomes kas menesi...balandi jis buvo LT 10 dienu..liepa as buvau 7dienas.. db rugpjuti as vel UK dabar trumpai 3.5 dienos...o va, nz ar pacvyks rugsejo 2-3 gal nulekt valandai kitai blush2.gif jei na..atleks rugsejo gale 10 ciai dienu. Matot, esme tame, kad jis pats sefas savame darbe tongue.gif tongue.gif uztat leidimo paimtg laisvas nereik..bent jau kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Na va, jungiuosi ir aš prie Jūsų... smile.gif Maniškis kad ir ne kitoje šalyje, bet šiuo metu man 200km atstumas tarp mūsų atrodo kaip tragedija sad.gif
Atsakyti
Mes pirmą kartą esam vienas nuo kito atskirti pusantram mėnesiui, nežinau net kiek tūkstančių kilometrų mus skiria doh.gif Tai vaje kaip sunku, ypač pirmosiomis išsiskyrimo dienomis. Atrodo, kad ir užmigti be jo lovoje neina... Bet jau skaičiuojam paskutines likusias dienas. Nežinau, kiek laiko neis vienas kito iš glėbio paleist wub.gif Taip kad suprantu, mergaitės, kaip jaučiatės, stiprybės jums ir jūsų santykiams bei laukimo, kuris neprailgtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano draugą nuo manęs skiria apie 2000km...esame kartu jau tris metus. Po metų draugystės, baigusi studijas, nusprendžiau važiuoti gyventi pas jį... Prasikankinau baisiausiai... vienintelis dalykas, kuris patiko toje šalyje buvo mano draugas ir gamta.. visa kita - žmonės, kultūra, tradicijos, netgi parduotuvių ir bankų sistema! - nervino baisiausiai. Plius jo draugų ir giminių nusistatymas prieš mane (pasakot ir pasakot) Grįžau į Lietuva ir nežinau, ką toliau daryti.. Draugą myliu be proto, bet jo šalyje gyventi nėra jokio noro, o jis Lietuvoj savo ateities irgi nemato..Trys metai praėjo, o atrodo stovim vis toje pačioje vietoje.Nežinau, ką daryti.. verysad.gif
Atsakyti
Inesius console.gif uzjauciu..is tikro taip begalo sunku. CIa jau reiktu spresti, rasti iseiti..juk gyvenimas visa laik atskirai be tikslo ateityje buti kartu kazkurioje salyje..nelabai kas ;( ech...tikrai eisivaizduoju, ka daryciau tavojoje vietoje unsure.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis, kokia tai šalis? unsure.gif
Atsakyti
Pavydziu baltu pavydu visoms, kuriu sirdyse tokia meile dega cray.gif kaip pasiilgau sito jausmo cray.gif linkiu visoms pacio geriausio laiko su savo mylimaisiais wink.gif wink.gif
Atsakyti
Labas mergaitės wub.gif
QUOTE(longin @ 2010 08 29, 23:46)
bet jei nutinka, tai sveikinu! tai palaiminti išbandymai smile.gif

Oj, tie išbandymai doh.gif Bet jie tik į gerąją pusę: arba amžiams kartu arba nereiks ateityje skyrybų iškęst smile.gif

QUOTE(chérie @ 2010 09 11, 00:08)
Atrodo, kad ir užmigti be jo lovoje neina... Bet jau skaičiuojam paskutines likusias dienas.

Mums tas pats, širdį išplešė kai išvažiavo. O jis sąvąją paliko lietuvoje.. ax.gif

QUOTE(Inesius @ 2010 09 12, 22:20)
Plius jo draugų ir giminių nusistatymas prieš mane (pasakot ir pasakot) Grįžau į Lietuva ir nežinau, ką toliau daryti..

Stiprybės linkiu 4u.gif

O aš trumpai apie savo laukimą. MB išvažiavo dirbt 2700km nuo manęs. Jau praėjo trys mėnesiai. Tuo metu kankinomės abu. Dėl atstumo ir išsiilgimo jam kilo beprotiškai nesveikas pavydas, dėl kurio kaltės abu numetėm nemažai svorio, turėjom nervų ir streso, nemigo savaičių, nevalgymo (plius aš pati dar darbą pasikeičiau). Pergyvenom viską ir jau už 24dienų jis bus mano glėbyje.. wub.gif Aišku, kai grįš ramiai išsiaiškinsim visas jo paranojas, bet ta mintis, kad tuoj tuoj jis grįš.. Varo mus abu iš protoo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 07 spalio 2010 - 17:25