Sveikos
QUOTE(solitude @ 2010 07 29, 17:35)
Pavydžiu visoms, kurioms viskas gerai... o pas mus įsimetė abejonė... tikiu, kad kažkas tyčia, iš blogos valios pasėjo nerimą mano mylimojo širdyje, jis pradėjo abejoti, ar aš jam ištikima... taip skaudu pats užsiminė, kad kažkas rašinėja ir jaukia mintis...o kai jis toli, nežinau, kaip įrodyti, kad jis man vienintelis
Buna tokiu zmoniu kurie is pavydo pridaro kitiems problemu.
Kazkas irgi buvo parases sms MB, kai as jau buvau cia, kad as su kazkuo susitikineju, Mb bande paskambint tam numeriui, bet jau buvo isjungtas. Kazkas kortele pasinaudojo,prirase nesamoniu, kad sukelti abejoniu ir ismete. Bet MB manim nesuabejojo, iskart suprato kad tiesiog kazkam nera ka veikti. Ir tas zmogus turi buti is draugu rato.
Pasikalbek su savo vaikinu, irodyti nieko negali, bet tas`kuris rasineja irgi negali nieko irodyti.
tad jau jam rinktis tiketi tavo zodziu ar kazkokio anonimo. kartok jam kad jis tau vienintelis, jug jei tau reiketu kito, nelauktum jo.
linkiu graziu atostogu ir kad viskas issisprestu
QUOTE(Domke @ 2010 07 31, 13:08)
Sekmes jums
Aciu labai
QUOTE(myth @ 2010 08 11, 09:40)
Mes neseniai maniškio 35-ąjį irgi atšventėm
Ech... Rodos, viskas susidėliojo į vietas, dingo atstumas, aš pradėjau apsiprasti čia, Maltoj, įstojau magistro studijoms, kurios prasidės nuo spalio mėnesio.. O mano brangiausias pradėjo intensyviai ieškotis darbo Šveicarijoj
Mes daug kartų buvom kalbėję, kad mums abiems reiktų bent keliems metams keliauti kur nors kitur, iš Maltos... dėl patirties, galimybių, karjeros, galų gale - ir dėl pinigų, dėl realizavimosi... Bet kodėl būtent tada, kai už pusantro mėnesio turiu pradėti savo svajonių studijas?
Čia jis turi puikų darbą, atlyginimą, dar ir nuosavą verslą.. Nieko netrūksta ir tikrai nereikia skubiai kažkur lėkti... Aišku, galbūt jis to darbo taip greitai ten nesusiras... Nes jis siekia itin aukštų pareigų [kad būtų verta mesti dabartinį darbą] ir GALBŪT per tą laiką spėsiu bent įpusėti savo studijas [kurios tetruks metus]... Bet mintis apie galimą atstumą varo į neviltį, nebenoriu jo.... užteko tų metų.....
Vakar jau skambino iš Šveicarijos dėl vieno iš darbų, bet MB negalėjo tuo metu kalbėti... tad turi šįryt paskambinti vėl... Jei viskas ok., keliaus į Šveicariją pokalbiui jau kitą savaitę....
Va ir gaunas durna situacija - žinau, kad tai puiki galimybė mums abiems daugeliu prasmių, bet tiesiog dabar tam ne laikas...
o ar negalit palaukti tuos metelius? juk rasai kad`jis ir Maltoj tuuri puiku darba ir atlyginima. o sveicarijoje neturit jokiu garantiju. reikes is naujo prisitaikyti.juk tau svarbios tos studijos, o tie metai greitai prabegs ir per juos galit nuveikti daug naudingo,o svarbiausia pasidziaugti vienas kitu
sutaupikit pinigeliu, pasimokykit vokieciu kalbos(kaip zinau ten kelios oficialios kalbos,bet vokieciu pagrindine). kam vel skirtis ir gyventi toli vienas nuo kitu. juk jusu santykiai svarbesni. o darbas niekur nepabegs.