Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Eglantina @ 2010 08 02, 15:44)
Labas, laukejos,

paskaitau as jus, nes irgi ta pacia situacija gyvenu smile.gif
idomu kokio amziaus visos esat, nes kazkaip man rods tik jaunystej laukimai taip vyksta sunkiai, tiek emociju kainuoja, dienas skaiciuoji ir gyveni tik laukimu.

Na aš irgi nemanau, kad nuo amžiaus priklauso schmoll.gif Juk jei myli-tai nori būti kartu..tad ir sunku.
Man 22.
O koks atstumas pačią skiria? 4u.gif

o mes jau labai ilgai nesimatėm.. net nenoriu rašyt to skaičiaus..tada dar baisiau... pasiilgau siaubingai..bet nesitiki kad jau TIEK laiko praėjo..kai kiekviena dieną gyveni skype... doh.gif
liūdna kai aplinkybės dėlioja, kad nei vienas negalim ištrūkt iš savų darbų verysad.gif o gal toks likimas... unsure.gif
Atsakyti
na..man 24 ryt biggrin.gif jam 25... pjavascript:emoticon(':P')ats tas amzius kada norisi ir reikia buti kartu... blush2.gif
Atsakyti
Niu ką, ryt skrendu į UK, savaitgalį turėčiau su savuoju pasimatyti wub.gif laukia pokalbis apie pasitikėjimus doh.gif na bet kaip nors, tikiu, kad viskas bus gerai blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2010 08 10, 11:09)
na..man 24 ryt biggrin.gif jam 25... pjavascript:emoticon(':P')ats tas amzius kada norisi ir reikia buti kartu... blush2.gif

O musu amzius tai antra jaunyste- man virs 35, o jam virs 40 biggrin.gif Meilei amzius ne kliutis wub.gif Laukti sunku tiek labai jauniems, tiek jauniems ar vyresniems... Ryt skrendu pas savo brangiausiaji ir abu praleisim 5 dieneles Paryziuje. Susipakavau lagamina ir skaipinames dabar, niekaip atsisneket negalim, nors matemes pries kelias dieneles, kai jis buvo atskrides i Lietuva.
Atsakyti
kaip faina smile.gif as savo diedo jau pasiilgau sad.gif bet bijau ,kad atprasim vienas nuo kito...nebebusim patrauklus..laikas bega o zmones keiciasi...
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 08 10, 20:42)
O musu amzius tai antra jaunyste- man virs 35, o jam virs 40 biggrin.gif Meilei amzius ne kliutis wub.gif  Laukti sunku tiek labai jauniems, tiek jauniems ar vyresniems... Ryt skrendu pas savo brangiausiaji ir abu praleisim 5 dieneles Paryziuje. Susipakavau lagamina ir skaipinames dabar, niekaip atsisneket negalim, nors matemes pries kelias dieneles, kai jis buvo atskrides i Lietuva.

Mes neseniai maniškio 35-ąjį irgi atšventėm wink.gif
Ech... Rodos, viskas susidėliojo į vietas, dingo atstumas, aš pradėjau apsiprasti čia, Maltoj, įstojau magistro studijoms, kurios prasidės nuo spalio mėnesio.. O mano brangiausias pradėjo intensyviai ieškotis darbo Šveicarijoj doh.gif Mes daug kartų buvom kalbėję, kad mums abiems reiktų bent keliems metams keliauti kur nors kitur, iš Maltos... dėl patirties, galimybių, karjeros, galų gale - ir dėl pinigų, dėl realizavimosi... Bet kodėl būtent tada, kai už pusantro mėnesio turiu pradėti savo svajonių studijas? doh.gif unsure.gif Čia jis turi puikų darbą, atlyginimą, dar ir nuosavą verslą.. Nieko netrūksta ir tikrai nereikia skubiai kažkur lėkti... Aišku, galbūt jis to darbo taip greitai ten nesusiras... Nes jis siekia itin aukštų pareigų [kad būtų verta mesti dabartinį darbą] ir GALBŪT per tą laiką spėsiu bent įpusėti savo studijas [kurios tetruks metus]... Bet mintis apie galimą atstumą varo į neviltį, nebenoriu jo.... užteko tų metų.....
Vakar jau skambino iš Šveicarijos dėl vieno iš darbų, bet MB negalėjo tuo metu kalbėti... tad turi šįryt paskambinti vėl... Jei viskas ok., keliaus į Šveicariją pokalbiui jau kitą savaitę....
Va ir gaunas durna situacija - žinau, kad tai puiki galimybė mums abiems daugeliu prasmių, bet tiesiog dabar tam ne laikas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 08 04, 20:37)
Na aš irgi nemanau, kad nuo amžiaus priklauso schmoll.gif  Juk jei myli-tai nori būti kartu..tad ir sunku.
Man 22.
O koks atstumas pačią skiria? 4u.gif

Maniskis Vokietijoj, man 27, jam 29, galvojau jau praejau ta amziu kad ilgu distanciju santykius vystyti ale gi vat kad ne pasirodo doh.gif pasirodo ner amziaus ribu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 10, 21:30)
kaip faina smile.gif as savo diedo jau pasiilgau sad.gif bet bijau ,kad atprasim vienas nuo kito...nebebusim patrauklus..laikas bega o zmones keiciasi...

Taigi kaip tik atvirksciai - busit vel nauji vienas kitam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2010 08 10, 20:42)
O musu amzius tai antra jaunyste- man virs 35, o jam virs 40 biggrin.gif Meilei amzius ne kliutis wub.gif  Laukti sunku tiek labai jauniems, tiek jauniems ar vyresniems... Ryt skrendu pas savo brangiausiaji ir abu praleisim 5 dieneles Paryziuje. Susipakavau lagamina ir skaipinames dabar, niekaip atsisneket negalim, nors matemes pries kelias dieneles, kai jis buvo atskrides i Lietuva.

OOOO Paris Paris, meiliu seiliu miestas smile.gif as pas savaji skendu kita savaite visoms 9 dienom smile.gif tai visai idomu bus jo sali, kultura, tradicijas pazinti bent kiek. laukiu nesulaukiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2010 08 11, 11:40)

Va ir gaunas durna situacija - žinau, kad tai puiki galimybė mums abiems daugeliu prasmių, bet tiesiog dabar tam ne laikas...  verysad.gif

Tai o kitur nebus galimybes mokytis svajoniu mokslus? O tai metai gi labai greit praeina, jeigu ka smile.gif Pagyvenai Lietuva Malta dabar Malta Sveicarija butu:) nu idomus tas gyvenimas... smile.gif
Atsakyti
Čia, Maltoj, už mokslus turiu mokėti 13 tūkst.eurų.... Man tai yra LABAI daug [tiksliau, tikiuos gauti finansavimą, penktadienį interviu - gal pavyks būnant užsieniete gauti paramą iš Maltos laugh.gif], o Šveicarijoj jau tokie mokslai siektų ir 60tūkst eurų... Ne man tokios sumos, ir apie finansavimą ten tik pasvajot. O baigusi magistrą, kur esu jau įstojusi, gaučiau iškart du magistro diplomus - Maltos ir JAV universitetų... Žinau, kad kažkaip išsisuksim, bet tikiuos paties geriausio unsure.gif Labai noriu mokytis ir labai nenoriu vėl atstumo tarp mūsų... Be to, likti Maltoj vienai nėra tas pats kaip buvo būti Lietuvoj doh.gif Bus kaip bus... Šiandien MB atmetė vieną neblogą darbo pasiūlymą, lauks geresnių unsure.gif
Atsakyti
gerai,kad bent zmogus is darbu gali rinktis,ras tai ras,gal jo darbas bus svajoniu,o tavo studijos rolleyes.gif rolleyes.gif linkiu jums sekmes wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(solitude @ 2010 07 29, 17:35)
Pavydžiu visoms, kurioms viskas gerai... o pas mus įsimetė abejonė... tikiu, kad kažkas tyčia, iš blogos valios pasėjo nerimą mano mylimojo širdyje, jis pradėjo abejoti, ar aš jam ištikima... taip skaudu pats užsiminė, kad kažkas rašinėja ir jaukia mintis...o kai jis toli, nežinau, kaip įrodyti, kad jis man vienintelis

Buna tokiu zmoniu kurie is pavydo pridaro kitiems problemu. doh.gif Kazkas irgi buvo parases sms MB, kai as jau buvau cia, kad as su kazkuo susitikineju, Mb bande paskambint tam numeriui, bet jau buvo isjungtas. Kazkas kortele pasinaudojo,prirase nesamoniu, kad sukelti abejoniu ir ismete. Bet MB manim nesuabejojo, iskart suprato kad tiesiog kazkam nera ka veikti. Ir tas zmogus turi buti is draugu rato. fool.gif
Pasikalbek su savo vaikinu, irodyti nieko negali, bet tas`kuris rasineja irgi negali nieko irodyti. schmoll.gif tad jau jam rinktis tiketi tavo zodziu ar kazkokio anonimo. kartok jam kad jis tau vienintelis, jug jei tau reiketu kito, nelauktum jo. mirksiukas.gif
linkiu graziu atostogu ir kad viskas issisprestu 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2010 07 31, 13:08)
Sekmes jums  4u.gif

Aciu labai wub.gif

QUOTE(myth @ 2010 08 11, 09:40)
Mes neseniai maniškio 35-ąjį irgi atšventėm wink.gif
Ech... Rodos, viskas susidėliojo į vietas, dingo atstumas, aš pradėjau apsiprasti čia, Maltoj, įstojau magistro studijoms, kurios prasidės nuo spalio mėnesio.. O mano brangiausias pradėjo intensyviai ieškotis darbo Šveicarijoj  doh.gif  Mes daug kartų buvom kalbėję, kad mums abiems reiktų bent keliems metams keliauti kur nors kitur, iš Maltos... dėl patirties, galimybių, karjeros, galų gale - ir dėl pinigų, dėl realizavimosi... Bet kodėl būtent tada, kai už pusantro mėnesio turiu pradėti savo svajonių studijas?  doh.gif  unsure.gif Čia jis turi puikų darbą, atlyginimą, dar ir nuosavą verslą.. Nieko netrūksta ir tikrai nereikia skubiai kažkur lėkti... Aišku, galbūt jis to darbo taip greitai ten nesusiras... Nes jis siekia itin aukštų pareigų [kad būtų verta mesti dabartinį darbą] ir GALBŪT per tą laiką spėsiu bent įpusėti savo studijas [kurios tetruks metus]... Bet mintis apie galimą atstumą varo į neviltį, nebenoriu jo.... užteko tų metų.....
Vakar jau skambino iš Šveicarijos dėl vieno iš darbų, bet MB negalėjo tuo metu kalbėti... tad turi šįryt paskambinti vėl... Jei viskas ok., keliaus į Šveicariją pokalbiui jau kitą savaitę....
Va ir gaunas durna situacija - žinau, kad tai puiki galimybė mums abiems daugeliu prasmių, bet tiesiog dabar tam ne laikas...  verysad.gif

o ar negalit palaukti tuos metelius? juk rasai kad`jis ir Maltoj tuuri puiku darba ir atlyginima. o sveicarijoje neturit jokiu garantiju. reikes is naujo prisitaikyti.juk tau svarbios tos studijos, o tie metai greitai prabegs ir per juos galit nuveikti daug naudingo,o svarbiausia pasidziaugti vienas kitu wub.gif sutaupikit pinigeliu, pasimokykit vokieciu kalbos(kaip zinau ten kelios oficialios kalbos,bet vokieciu pagrindine). kam vel skirtis ir gyventi toli vienas nuo kitu. juk jusu santykiai svarbesni. o darbas niekur nepabegs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, idealiausias variantas ir mano manymu būtų PO studijų ten kraustytis... O darbo jis ieškosi tarptautinėj kompanijoj, tad anglų k. jam užteks [jam anglų k. kaip ir gimtoji]. Aš darbo irgi tarptautinėj kompanijoj ieškočiaus... O vokiečių kalbos, aišku, irgi reikės pasimokyti.
Dėl prisitaikymo aš nebijau... Juk ir čia turėjau prisitaikyti. Dėl to problemų didelių neturėtų kilti.
Aj, dabar nusprendžiau leisti įvykiams rutuliotis ir bus taip, kaip bus... Jei gaus rimtą pasiūlymą, kurio atsisakyti tikrai nenorės - tuomet ir spręsim, ką daryti smile.gif
Atsakyti
Myth, pas mus su MB yra kiek kitokia situacija. Dabar musu skiria atstumas (įveikiamas, 100 km smile.gif ). Greitu laiku tikiuosi grįžti į gimtąjį miestą, kur jis dabar ir gyvena, tad būsime šalia bigsmile.gif

tačiau perspektyvoje galvoju apie tai, kad reikės važiuoti mokytis ar stažuotis į užsienį meteliams ar pusei... nelabai to noriu, bet jeigu ateityje norėsiu Lietuvoje veikti tai, ką esu numačiusi, bijau, kad teks schmoll.gif

O maniškis toks... ne tai, kad namisėda, bet labai prisirišęs prie savo namų, prie draugų, prie šeimos. Bijau, kad jis su manimi nenorės važiuoti viską metęs. Nežinau net ar drįsčiau to prašyti. Todėl pakol kas, kol nesu tiksliai suplanavusi ir dar tiksliai nieko nežinau, nenoriu jam sukti apie tai galvos ir šnekėti (o gal visai ir nevažiuosiu?..), bet širdyje tai yra toks kirminiukas unsure.gif
Atsakyti