Ne viena, ne viena
Prisidedu prie sveikinimų Nors mes su MB jau beveik du mėnesius kartu, be jokių atstumų, bet... vis dar gyvenu euforijoj Jei ne Lietuvoj likę artimieji ir draugai, skypes išvis niekad nebejunčiau
Pavydžiu visoms, kurioms viskas gerai... o pas mus įsimetė abejonė... tikiu, kad kažkas tyčia, iš blogos valios pasėjo nerimą mano mylimojo širdyje, jis pradėjo abejoti, ar aš jam ištikima... taip skaudu pats užsiminė, kad kažkas rašinėja ir jaukia mintis...o kai jis toli, nežinau, kaip įrodyti, kad jis man vienintelis
solitude, isivaizduoju kaip tau nesmagu bet..negali buti tokio dalyko.kazkas per kazka kazkam pasake turi buti pasitikejimas vienas kitu, siuo atveju - kai skiria begaliniai km, ypac stiprus. Juk vienas kito laukiat nuosirdziai, laukiat pasimatymu...ech, nesmagu, kad kiti kisa i ratus pagalius.
As zinau, kad ir prie manjo kabinasi ne viena, bet as juo pasitikiu, ir zinau, kad jis nuostabus istikimas. Aisku, as irgi apsupta gerbeju..bet jis irgi ramus...nes visadaapie viska pasnekam..pasijuokiam kad tas kabino kas ka sake..ir nebelieka jokiu abejoniu. cia jau irodineti..ne ka irodysi..zmones budami salia neirodo..o ka kalbet kai jus ne salia..
As zinau, kad ir prie manjo kabinasi ne viena, bet as juo pasitikiu, ir zinau, kad jis nuostabus istikimas. Aisku, as irgi apsupta gerbeju..bet jis irgi ramus...nes visadaapie viska pasnekam..pasijuokiam kad tas kabino kas ka sake..ir nebelieka jokiu abejoniu. cia jau irodineti..ne ka irodysi..zmones budami salia neirodo..o ka kalbet kai jus ne salia..
Solitude, labai uzjauciu, bet tikiu, kad issiaiskinsit. Gal tavo draugui sunku but be taves, tai ir prisigalvoja, o ypac jei kaip sakai kazkas abejones pasejo. Liudna, kad tokiu zmoniu buna, kurie griauna kitu laime.
Man irgi nelengva, juolab kad mylimam zmogui dabar daug bedu, pastarosiom dienom toks saltas jo bendravimas buvo ir nepasipasakojo ilga laika, nenoredamas uzkraut rupesciu, o as nerimavau, is proto ejau. Negaliu jam padet ir net nezinau, kada galesim pasimatyt
Man irgi nelengva, juolab kad mylimam zmogui dabar daug bedu, pastarosiom dienom toks saltas jo bendravimas buvo ir nepasipasakojo ilga laika, nenoredamas uzkraut rupesciu, o as nerimavau, is proto ejau. Negaliu jam padet ir net nezinau, kada galesim pasimatyt
QUOTE(Vilnoja @ 2010 07 30, 02:02)
solitude, isivaizduoju kaip tau nesmagu bet..negali buti tokio dalyko.kazkas per kazka kazkam pasake turi buti pasitikejimas vienas kitu, siuo atveju - kai skiria begaliniai km, ypac stiprus. Juk vienas kito laukiat nuosirdziai, laukiat pasimatymu...ech, nesmagu, kad kiti kisa i ratus pagalius.
o aš juo pasitikiu, kaip niekuo kitu ir tikrai labai skaudu... ypač žinant, kad draugų neturiu, vos vieną draugę, tad visą laiką sėdžiu namuose pas tėvus arba važiuoju pas brolį padėti prižiūrėti dukterėčią... jis viską apie mane žino, bet va, atstumas, ilgesys ir kažkieno pikti kėslai padarė savo po poros savičių važiuosiu į UK pas brolį, turėtų pavykti susitikti ir su MB, tad tikiuosi, kad pavyks išsiaiškinti...
QUOTE(abiga @ 2010 07 30, 18:14)
Solitude, labai uzjauciu, bet tikiu, kad issiaiskinsit. Gal tavo draugui sunku but be taves, tai ir prisigalvoja, o ypac jei kaip sakai kazkas abejones pasejo. Liudna, kad tokiu zmoniu buna, kurie griauna kitu laime.
va va, maniškiui irgi prieš kokią savaitę buvo kažkokių bėdų, nepasipasakoja gal dėl to ir tos abejonės lengviau įsibrovė, kai rūpesčių daug... ech, nežinau ką atiduočiau, kad galėčiau nuramintį tą kirminą, kuris jį graužia...
QUOTE(sweetness8 @ 2010 07 28, 00:12)
Sveikos merginos
O as pagaliau jau esu su MB, pabaigiau visus reikalus Lietuvoje, ir tikiuosi daugiau tokiam ilgam periodui niekada neissiskirsim
Laikikites ! viskas bus gerai! tikrai imanoma islaikyti santykius per atstuma. viena diena ateis ta nuostabi diena, kai busit kartu, ir pasimirs visas tas laukimas, liudesys.
Visoms siunciu po balioneli
O as pagaliau jau esu su MB, pabaigiau visus reikalus Lietuvoje, ir tikiuosi daugiau tokiam ilgam periodui niekada neissiskirsim
Laikikites ! viskas bus gerai! tikrai imanoma islaikyti santykius per atstuma. viena diena ateis ta nuostabi diena, kai busit kartu, ir pasimirs visas tas laukimas, liudesys.
Visoms siunciu po balioneli
Sekmes jums
Is tiesu, jei pavyktu tau pasimatyti su MB galetumete daug ka issiaiskinti. ir paciai ramiau ant sirdeles butu
oj..man paciai jau ilgesys grauzia sirdi..rodos,dar tik 10 dienu nuo susitikimo praejo..bet jau sunku...
oj..man paciai jau ilgesys grauzia sirdi..rodos,dar tik 10 dienu nuo susitikimo praejo..bet jau sunku...
Labas, laukejos,
paskaitau as jus, nes irgi ta pacia situacija gyvenu
idomu kokio amziaus visos esat, nes kazkaip man rods tik jaunystej laukimai taip vyksta sunkiai, tiek emociju kainuoja, dienas skaiciuoji ir gyveni tik laukimu.
myth, o kokiame mieste Maltoj apsigyvenai? buvau pernai vasara ten, tai labai idomi man ta maza salis pasirode
idomu kokio amziaus visos esat, nes kazkaip man rods tik jaunystej laukimai taip vyksta sunkiai, tiek emociju kainuoja, dienas skaiciuoji ir gyveni tik laukimu.
myth, o kokiame mieste Maltoj apsigyvenai? buvau pernai vasara ten, tai labai idomi man ta maza salis pasirode
QUOTE(Eglantina @ 2010 08 02, 15:44)
Labas, laukejos,
Man asmeniškai šį mėnesį sueis 23 MB už mane vyresnis, bet būtent jis pradėjo tą dienų skaičiavimą, būtent jam su atstumu ir ilgesiu susidoroti buvo geroookai sunkiau.. Turbūt dėl temperamento... aš "šaltesnių nervų"
Gyvenam St Julians
QUOTE(Eglantina @ 2010 08 02, 15:44)
Labas, laukejos,
man 24-eri, MB 27 aš taip pat nemanau, kad amžius turi įtakos na, nebent vyresni labiau subrendę, kad išlauktų
Pas mus vis dar nieko naujo