Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Sveikos merginos, Kaip laikotes?" 4u.gif wub.gif Labai dziaugiuosi uz tas, kuriu kancios ir laukimai baigesi, ir pagaliau galite dziauktis mylimu zmogumi. wub.gif

Stiprybes ir kantrybes toms kuriu trasa tik isibegejo, merginos, nesijaudinkit, viskas bus gerai, greitai laikutis prabegs ir jus patys parasysite kad au atejo ta diena kai esate kartu 4u.gif smile.gif

Na o as laukiu nesulaukiu kada laikutis prabegs ir busiu su MB. Kazkada rasiau cia, kad si rudeni persikrausciau pas ji, i kita sali, bet va balandi grizau, nes turejau reikaliuku su mokslais ir t.t. Planuose birzelio vidury turejau vaziuoti atgal, bet turejome mano grizima atideti keliom savaitem verysad.gif bet jeigu dabar viskas bus gerai jau po 2 savaiciu vaziusiu atgal pas ji. wub.gif wub.gif nenoriu prisisvajoti, kad vel kazkas koja nepakystu. Tikiuosi Dievulis palamins musu planus smile.gif

QUOTE(Indijaa @ 2010 06 22, 11:45)
...
bepigu laukti, kai zinai, kad tikrai verta laukti ......  o kaip zinot? kaip zinot, kad cia jau tikrai TAI..... arba jauti, kad tavo arba ne? papasakokit is ko susideda tas jausmas? buvo ne vienas vaikinas anksciau ir jausmu minciu buvo ivairiu... galbut dabar galeciau pasakyti -jauciu, kazka daugiau nei anksciau, jauciuosi tvirtesne, is dalies jauciu, kad tai galetu buti mano zmogus ( bet bijau apsigauti).... bendravimas internetu telefonu kolkas klostosi neblogai, planai ka veiksime kartu, ir t.t. (liko 2-3 sav.. dar neturiu bilietu, nes nesutariam del galutines gryzimo datos, vis svarstom, tikiuosi jau kuo greiciau turesiu) ... pati turbut turiu ant kaktos uzklijuota nelaimes zenkla, kad visos meiles istorijos baigiasi man nesekmingai (aisku toks nusiteikimas siuo atveju nepliusas, bet tiesiog tai yra PER GERAI, KAD TAI BUTU MANO GYVENIMAS) zmogus toks ..... visokeriopai geras.... toks- apie koki visada tyliai svajodavau isivaizduodama savo zmogu ..... ech ....  galbut su siuo zmogumi pirma kart supratau, ko noriu gyvenime..... pasikartosiu bepigu laukti kai zinai ko lauki...... nors man dar laiko yra , bet nenoriu ir to laiko svaistyti ....  zodziu gausybe vidiniu konfliktu, tiesiog kazkaip susivokti savyje reikia.......
o kas del pasitikejimo-supratau- pasitikiu wink.gif ..... o pavyduliauju nedaug ( kas siaip man nera budinga, as linkusi apskritai nepatiiket vyrais ir esu pavydi .....sis zmogus jau ismoke mane sito .....)

Indija 4u.gif mes tau negalime pasakyti tai yra verta ar ne. Atsakymas slypi tavo sirdeleje, nebijok pokalbiu su savimi, tik tu gali sau atsakyti i visus siuos klausimus. Jeigu tikrai myli ta zmogu, atstumas nebus beda. TAip, tai begalu sunku, bet meile gali tai nugaleti. Asmeniskai man, niekados nekilo minciu kad svaistau savo laika, ir kad gal viskas tai veltui. nes lb rimtai ziurejau i musu santykius. mirksiukas.gif Aukstin nosi, negavok taip negatyviai. Juk matai kiek musu daug cia, visos istvere si gyvenimo etapa. Meileje nieko nebuna veltui, kuo daugiau del jos stengiesi, to stipresne ji yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetness8: 24 birželio 2010 - 01:10
aciu uz palaikyma smile.gif

na apie meile dar ankstoka kalbeti, viskas dar labai nesenaiuzsimezge, nors is kitos puses pries metus smile.gif)
susipazinom internetinej svetainej is tiesiog bendravom, bendrom temom, kaip tiesiog pasnekovai, taip ir bendravom ilga laika, as turejau vaikina, pablogejus santykiams su vaikinu staiga mane eme kviestis pas save atvaziuok t.t. paslidinejim ( as ka.....? pas nepazistama na jau ne!) nevazivau aisku, issiskyriau su tuo ankstesniu,,,,,,, ir taip gavosi, kad zmogus gryzo atostogom lietuvon smile.gif spekit kas toliau vyko......? pasimatymas pirmasis uztruko 3 dienas ...... tiesiog atrode, kad simta metu pazinociau zmogu ir kad taip turi buti, viskas taip naturalu.... tai sutrukdziau zmogui atostogu planus,nes didziaja dali su manim praleido smile.gif o toliau jau viskas taip kaip yra dabar .... aisku per mazai laiko visame kame praejo....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 06 24, 12:17)
aciu uz palaikyma smile.gif

na apie meile dar ankstoka kalbeti, viskas dar labai nesenaiuzsimezge, nors is kitos puses pries metus smile.gif)
susipazinom internetinej svetainej is tiesiog bendravom, bendrom temom, kaip tiesiog pasnekovai, taip ir bendravom ilga laika, as turejau vaikina, pablogejus santykiams su vaikinu staiga mane eme kviestis pas save atvaziuok t.t. paslidinejim ( as ka.....? pas nepazistama na jau ne!) nevazivau aisku, issiskyriau su tuo  ankstesniu,,,,,,, ir taip gavosi, kad zmogus gryzo atostogom lietuvon smile.gif spekit kas toliau vyko......? pasimatymas pirmasis uztruko 3 dienas ...... tiesiog atrode, kad simta metu pazinociau zmogu ir kad taip turi buti, viskas taip naturalu.... tai sutrukdziau zmogui atostogu planus,nes didziaja dali su manim praleido smile.gif o toliau jau viskas taip kaip yra dabar .... aisku per mazai laiko visame kame praejo....

Linkiu, kad viskas susiklostytų kaip man.;]
Panaši pradžia. Pradėjom bendrauti internetu, kai manajam gyvenime buvo naujas vaikinas, bet teko man nutraukti su tuo vaikinu santykius. Taigi dėl manęs į Lietuvą atostogom grįžo manasis internetinis, ir viskas, nebesiskyrėm, nes jau po pirmo pasisveikinimo supratom, kad čia kažkas daugiau, nei šiaip draugai. Pusantrų metų pradraugavom atskirai būdami, tiesa, mūsų atostogos kartu, tai Airijoj, tai čia, o trukdavo iki mėnesio ir ilgiau jos, ir taip kad pora mėnesiukų, kartais trijų. O nuo ryt aš visa jo, nebesiskirsim visam. Vykstu pas jį baigusi mokslus. wub.gif

Sėkmytės ir Tau. Tikiuosi viskas susiklostys šauniai 4u.gif
Atsakyti
tai va.... tas jausmas panasus, pirma kart kazkas isiziebe.... ir viskas atrode taip naturalu, kad tiesiog taip ir turi buti , cia cituoju savaji emigranta smile.gif
na bus kaip bus...... kad ir kaip benutiktu reiskias taip buvo lemta.......
Atsakyti
Drįsčiau paprieštarauti. g.gif
Lemtį statome mes patys, ir niekas kitas už mus mūsų gyvenimo nepakoreguos. Kaip norėsim, kiek pastangų įdėsim į viską - taip ir bus. Jeigu sėdėsim ir lauksim ką lemtis atneš, tai tikrai taip ir liksim sėdinčios ir nieko nesulaukusios, nes juk niekas už mus nieko nepadarys.;]
Manau turi džiaugtis tuo, kas dabar vyksta, patikėti, kad tai vyksta su tavimi. Aš pati ilgą laiką negalėjau patikėti, kad tokia ramuma pas mane gyvenime, kad man taip gera, atrodė neįmanoma, kad čia mano gyvenime viskas vyksta. Bet dabar supratau ir džiaugiuosi kiekviena diena.
Atsibundu ryte ir iškart šypsena atsiranda, tai ne sapnas.
PATIKĖK IR TU. MĖGAUKIS 4u.gif
Atsakyti
na cia kiekvienas kitaip suvokia lemti, nemanau, kad mes galime viska nulemti yra daug aplinkybiu kurios nuo musu nepriklauso.....

minejot, kad kyla konfliktai, kurie siaip bunant kartu nekyla, kokie jie? del kokiu priezasciu iskyla konfliktai?
Atsakyti
blush-anim-cl.gif2:sveikutes..prisijungiu ir as.. mano sirdutej irgi "bezabrazija" tongue.gif
visa gyvenima buvau nusiteikus prisiskai santykiams per atstuma..ir ka gi sau manot biggrin.gif ikliuvau ir as i sita liuna doh.gif
skaicius jusu postus maciau save..va..susirasinejom per interneta (pazinciu tinklapyje)..a ten uzsiregistravau is neturejimo ka veikt kai dirbau ne gimtinej...ir pakalbinau JI... jis is UK..kaip ir dauguma db ax.gif na..susirasinejom, bendravom..diena nakti biggrin.gif ir ka gi... geguze grizo jis i LT...ir jis atleke pas mane i uzsieniuka (netoli nuo LT)..hm..prabuvom diena..vakara..o as kita dena pati i LT ismoviau pas ji blush2.gif ir taip prasidejo..isleke atgal i UK..vel bemieges naktys susirasinejimai.. db buvo atlekes birzeli i LT...2 savaitem..o kadangi as jau lt..tai uzsuko ir pas mane, pas mano mama..susipazino...ir db jau is jo meiles seiles blink.gif o..as...vis trukscioju del to atstumo. Pas ji...deja as nevaziuosiu, nepatinka man ta salis, nenoriu palikt LT...(gal del to, kad turiu baime, kad vel darbas..mylimas mano darbas gali komandiruot i uzsieni)...o as cia turiu labai daug darbu ir planu. Taip, zinau, sakoma del meiles viska padarysi..bet..mane krato mintis apie ta sali..esu patriote lithuania.gif va..bet jis jau sneka..masto apie savogrizima i lt..tik va, nenori cia dirbt..siekia kaip padaryt kad reiktu ten turet darbeli bet but LT..na..ir siaip labai rimtai ape santykius masto..juos stengiasi kurt.. o s cia ezys biggrin.gif pasisiauss..gal bijau..nors labai geras zmogutis ir man prie sirdies... bijau as to atstumo...
Atsakyti
Vilnoja nebijok 4u.gif juk matai kiek musu daug! Jei tikrai zmogu myli, ir jis tavo zmogutis, tai istversi si etapa!!! tongue.gif O del to kad nori pasilikti Lietuvoje, tai suprantu.. blink.gif bus puiku, jeigu pavyks jums apsigyventi cia, o jeigu ne...juk neprarasi savo gyvenimo meiles del oziu, del to kad esi patriote. juk uz Lietuvos neistekesi,hihihi.gif o praradus savo zmoguti,jau galima niekada tokio nerasti... Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Auci aciu 4u.gif uz palikejimus smile.gif
na...matai, dar LT yra ne tik patriotizmas..dar keli dalykai, kure man niekaip neleis mest visko ir islekt..laikinai galiu..bet ne visam. As kol kas dziaugiuos, jog kaip ir santykiu pradzioje, as jam visa tai pasakiau, ir jis lyg ir suprato rolleyes.gif hm..tikekimes. smile.gif ir pats gris i LT ..
bet tai kaip sunkoka..db ir darbeli derint..iseigines planuoti...r atostogos suplanuot kad ten nulekt biggrin.gif biggrin.gif neturejau bedos tongue.gif bet..nors gyvenimas nebemonotonija biggrin.gif
Aisku, dar ir mano darbelis toks..jog viena diena tam pasaulio krasti.kita kitam biggrin.gif va..zadu kadu cia lekt i briuseliuka biggrin.gif tai minejo, jog atlektu ir jis ten dienai lotuliukas.gif ot..pasimatymai biggrin.gif butu vaikam ka papasakot biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prisikungiu prie laukiančiųjų. Tiesa, laukt nereiks daug - porą mėnesių, per kuriuos kokį kartą, tikiuosi, pasimatyt, o ir ne pirma vasara taip. Pirmą dieną netgi visai buvo "dzin" - ai šūtka čia, kas tie du mėnesiai biggrin.gif bet vakarais jau liūdesiukai lankytis pradėko..

Atsakyti
Sveikos panelytes wink.gif na ka, atvaziavau pas SB vasarai, o pasilieku visam laikui. Va tai tau ir gyvenimo nezinomi keliai smile.gif
Atsakyti
As su savo brangiausiu susitikinejam per atstuma jau tuoj bus metai wub.gif Keliones Lietuva-Norvegija kas menesi bent po karta savaitei-dviem. Kartais jis irgi atlekia pas mane i Lietuva, bet jam sunkiau atitrukti nuo darbu. Jau kaip ir pabodo tas toks gyvenimas ant lagaminu, jau net nebesusigaudau, kur mano namai, nes puse laiko praleidziu LT, puse NO. Tik vaikai daugiau Lietuvoj buna, nes didesnioji i mokykla jau eina, tai kai isvaziuoju viena, palieku tevams. Dabar visi kartu vasaros atostogas leidziam pas ji. Galvojau, kad sia vasara jau su visam susikraustysim pas ji gyventi, bet, pasirodo, ne taip paprasta. Susidejus gyventi nenoriu, o jis dar nepilnai sutvarkes savo skyrybu dokumentu su savo ex, nors kartu jau negyvena 1,5 metu. Labai nusiminiau del sito. Pasirodo, pagal NO istatymus, gali skirtis, jei kartu negyveni 2 metus ir abi puses tai patvirtina arba jei po oficialios separacijos suforminimo praejo ne maziau kaip metai. O nuo ju dokumentu patrvirtintos sseparacijos praejo tik pusmetis. Taip kad teks laukti maziausiai puse metu, kol jis oficialiai issiskirs ir dar kazkiek kol mes susituoksim. Jauciu, dar reiks taip vazineti iki kitos vasaros verysad.gif Is kitos puses, toks gyvenimas turi savo zavesio biggrin.gif Tu pasiilgsti zmogaus, planuoji, ka kartu veiksit kai susitiksit, bendra buitis irgi nelabai spaudzia, romantika wub.gif Tikiuosi, duos Dievas mums istvermes sulaukti to laiko, kai galesim su visam buti kartu. wub.gif
Atsakyti