QUOTE(myth @ 2010 06 10, 10:00)
Sveikos, brangiosios
Aha, aš jau
ČIA... Šiandien pirmąkart kompiuterį įsijungiau, nes MB į darbą išvažiavo.
Abu pratinamės vienas prie kito vėl, kažkaip abiems nelengva suvokti, kad PAGALIAu tas atstumas dingo ir nei vienas iš mūsų nebeturės niekur išvažiuoti, kad nebereikės atsisveikinti, jokių skype ir msn... Žodžiu, gyvenimas pagaliau prasideda
Iškart po skrydžio, kai su MB parvažiavom namo ir jis atrakino duris, mane pasitiko krūva draugų [visus pažįstu], su šaltom ugnelėm.. Žodžiu, MB surengė
welcome party, prigamino krūvą patiekalų, pripirko tikro gero šampano, kelis tortus, kurie vis dar šaldytuve tebestovi
Vakar jau važiavom sporto salėn, nes abu buvom šiek tiek apsileidę per darbus ir mokslus, aplankėm jo tėvus, seses ir... iš prieglaudos pasiėmėm kūdikėlį katytę Lucy
Ją rado vos keturių dienų gatvėje, be mamytės, dabar jai nepilnos keturios savaitės, bet vis dar yra visai nykštukė, o dar ir peršalus
Tad nuolat girdom iš buteliuko, taip pat ir vaistų duodam, žodž, toks jausmas, lyg namie tikras naujagimis būtų
Viskas jai jau supirkta, tik tam viskas ji dar per maža yra..
o šiaip, viskas vis dar atrodo nerealu, net lagaminų dar neišsikroviau - sakiau, šiandien tai darysiu, jau būdama atsipalaidavus ir pailsėjus
Kažkuri klausė, ar įmanoma draugystė per atstumą, ir ką daryti su pavydu ir pasitikėjimu... Kad įmanoma - faktas, bet viskas priklauso nuo konkrečių žmonių ir charakterių... Tai, kas vieniems yra pasiekiama, kitiems yra nesuvokiama ir neįgyvendinama. Mes atstumą (Lietuva-Malta) įveikėm, mums jis truko metus. Pavydas ir pasitikėjimas? Vėlgi... nuo žmonių priklauso. Be pasitikėjimo toli nenukeliausi..
Prisijungiu ir as prie jusu. Nustebau, kad yra tiek daug zmoniu, draugaujanciu per atstuma. Ehh.. Man butu labai pravertes sis palaikymas per pastaruosius ketverius metus, nes tikrai ne viskas rozem klota. Bet visgi... kazkaip istveriau. Dziaugiuosi ir uz visas kitas, kurios turi kantrybes ir stiprybes laukti, nepasiduoda del to, kas tikrai brangu.
Myth, tavo sutikimas jo namuose skamba tikrai fantastiskai. Man iki to momento liko dar trys savaites. Aisku, palyginus su keturiais metais per atstuma, tai tos trys savaites visiskas niekis... Idomu koks bus jausmas atvaziuoti ir zinoti, kad galim buti kartu visa laika
Laukiu nesulaukiu..
Siaip manau kad pasitikejimas kitu zmogumi yra visos draugystes per atstuma pagrindas. Zinoma, kartais pavydu netgi jo draugu, kurie siuo metu, kai man jo taip truksta, gali buti kartu su juo. Bet pasitiketi vienam kitu nera taip sunku, kai jauti, kaip kitas zmogus taves pasiilgsta, kaip laukia susitikimu.. Tiesiog jauti, kad myli ir viskas