Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Sveikos merginos wub.gif
Kaip jusu laukimai? smile.gif
Na man dar liko keli egzaminai, ir viskas, galeciau vaziuto atgal pas MB, bet dabar truputeli vel atsitruks tas pasimatymas. tai tikiusi liepa jau isvaziuosiu.
kaip laikotes? wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 06 08, 21:57)
Sveikos merginos  wub.gif
Kaip jusu laukimai?  smile.gif
Na man dar liko keli egzaminai, ir viskas, galeciau vaziuto atgal pas MB, bet dabar truputeli vel atsitruks tas pasimatymas. tai tikiusi liepa jau isvaziuosiu.
kaip laikotes?  wub.gif  unsure.gif

Gyvenam laukimu wub.gif tiesa, aš sergu, tai šiandien pusę dienos pramiegojau doh.gif nors diena greitai praėjo biggrin.gif
Atsakyti
ateinu nedrasiai ir as cia ...... pasakykit ar tai imanoma? ar tikrai imanoma draugyste per atstuma ir koki laiko tarpa? klausiu ....tiesiog viskas dar lyg pradzia, bijau kazkam ir pasakot kas kaip, tiesiog atrodo, kad atsirado zmogus mano gyvenime apie kuri visad svajojau, tobulu nera, bet..... tai jau labai arti to ..... o kas toliau? nezinia ..... dar vakar buvom kartu, o siandien jis toli ....... ar imanoma.....? tiesiog bijau sudeti viltis ir nusivilti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 06 08, 23:52)
ateinu nedrasiai ir as cia ...... pasakykit ar tai imanoma? ar tikrai imanoma draugyste per atstuma ir koki laiko tarpa? klausiu ....tiesiog viskas dar lyg pradzia, bijau kazkam ir pasakot kas kaip, tiesiog atrodo, kad atsirado zmogus mano gyvenime apie kuri visad svajojau, tobulu nera, bet..... tai jau labai arti to ..... o kas toliau? nezinia ..... dar vakar buvom kartu, o siandien jis toli ....... ar imanoma.....? tiesiog bijau sudeti viltis ir nusivilti

mūsų daug čia tokių, kurios deda viltis ir laukia 4u.gif kai kurioms laukimas jau į pabaigą ir galės džiaugtis vienas kitu nuolatos, kitoms - visa tai truks dar keletą metų... bet visos tikim ir viliamės... 4u.gif
nelengva, tikrai nelengva yra draugystė per atstumą, bet... akimirkos, praleistos kartu su mylimu žmogum, atperka laukimo kančias blush2.gif tiesa, daug kas kitaip, nei būtų, jei mylimas žmogus būtų šalia... kartais beprotiškai reikia apkabinimo, kartais, atrodo, pakaktų tik žvilgsnio... o ir barniai dažnai absurdiški būna, kokių nekiltų, jei mylimas žmogus būtų šalia...
Atsakyti
zodziu....o kaip istikimybes pavydas ir visa kita? ..... skambintis kelis kart per diena gi brangu,nepatikrinami tokie dalykai gi ....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 06 09, 00:04)
zodziu....o kaip istikimybes pavydas ir visa kita? ..... skambintis kelis kart per diena gi brangu,nepatikrinami tokie dalykai gi ....

O čia jau priklauso nuo pasitikėjimo vienas kitu 4u.gif ir niekada nereikia leisti pavydui valdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 06 09, 00:50)
O čia jau priklauso nuo pasitikėjimo vienas kitu 4u.gif ir niekada nereikia leisti pavydui valdyti 4u.gif

drinks_cheers.gif
Man pradžioje begalo sunku buvo dėl to pasitikėjimo..(gal kelias savaites).. Dabar dėl to esu rami.. kažkaip viskas susidėlioja..atsiranda tas pasitikėjimas.. atsiranda dienos rėžimas tam tikras, kada jau žinai kur kas kaip.. o ir aišku elementarūs pasisakymai ką darau ar kur planuoju eiti.. Juk ir gyvendamas penkių metrų atstumu -žmogaus nepririši.. reikia tikėti ir pasitikėti... 4u.gif Turim tam tikras kaip ir taisykles biggrin.gif ..abu vertinam tiesę..ir tikiu, kad jei kas pasikeistų..nuo manęs tai nebūtų slepiama.. unsure.gif 4u.gif
Kas dėl skambučių-visagalis skype biggrin.gif thumbup.gif nors man jau bloga nuo jo doh.gif bet ir dėl išlaidų ir dėl kartais vėluojančių sms, pagrinde bendraujam taip... doh.gif
Kaip minėjo Solitude - tai taip, barniai iš ties daugiausiai tokie, kokie manau draugaujant šalia, net nekiltų doh.gif ..bet bandom visas krizes išbristi... unsure.gif
Man dabar liūdnoka..nes mūsų susimatymas nusikėlė neaiškiam laikotarpiui... verysad.gif verysad.gif
Labai džiauguosi už visas, kurios įveikė atstumą thumbup.gif Myth- spėju tu jau ten:)) duok gi kokią žinią wub.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios bigsmile.gif

Aha, aš jau ČIA... Šiandien pirmąkart kompiuterį įsijungiau, nes MB į darbą išvažiavo.
Abu pratinamės vienas prie kito vėl, kažkaip abiems nelengva suvokti, kad PAGALIAu tas atstumas dingo ir nei vienas iš mūsų nebeturės niekur išvažiuoti, kad nebereikės atsisveikinti, jokių skype ir msn... Žodžiu, gyvenimas pagaliau prasideda wub.gif Iškart po skrydžio, kai su MB parvažiavom namo ir jis atrakino duris, mane pasitiko krūva draugų [visus pažįstu], su šaltom ugnelėm.. Žodžiu, MB surengė welcome party, prigamino krūvą patiekalų, pripirko tikro gero šampano, kelis tortus, kurie vis dar šaldytuve tebestovi biggrin.gif Vakar jau važiavom sporto salėn, nes abu buvom šiek tiek apsileidę per darbus ir mokslus, aplankėm jo tėvus, seses ir... iš prieglaudos pasiėmėm kūdikėlį katytę Lucy wub.gif Ją rado vos keturių dienų gatvėje, be mamytės, dabar jai nepilnos keturios savaitės, bet vis dar yra visai nykštukė, o dar ir peršalus unsure.gif Tad nuolat girdom iš buteliuko, taip pat ir vaistų duodam, žodž, toks jausmas, lyg namie tikras naujagimis būtų biggrin.gif Viskas jai jau supirkta, tik tam viskas ji dar per maža yra..
o šiaip, viskas vis dar atrodo nerealu, net lagaminų dar neišsikroviau - sakiau, šiandien tai darysiu, jau būdama atsipalaidavus ir pailsėjus smile.gif

Kažkuri klausė, ar įmanoma draugystė per atstumą, ir ką daryti su pavydu ir pasitikėjimu... Kad įmanoma - faktas, bet viskas priklauso nuo konkrečių žmonių ir charakterių... Tai, kas vieniems yra pasiekiama, kitiems yra nesuvokiama ir neįgyvendinama. Mes atstumą (Lietuva-Malta) įveikėm, mums jis truko metus. Pavydas ir pasitikėjimas? Vėlgi... nuo žmonių priklauso. Be pasitikėjimo toli nenukeliausi..
Atsakyti
Myth, nuostabu, sveikinimai pagaliau įveikus atstumą wub.gif sveikatos mažajam "kūdikėliui" 4u.gif
Ech, kaip gera žinoti, kad kažkam laukimas baigėsi, teikia daugiau vilčių ir man sulaukti laimingos pabaigos wub.gif
Atsakyti
Ačiū, o kūdikėlio sveikata tikrai labai rūpinamės unsure.gif
Stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Myth 4u.gif Kuo didžiausios ir tau sekmės 4u.gif 4u.gif

laukiam laukiam.. tik mano atveju nežinau ar sulauksim... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 06 10, 12:00)

Abu pratinamės vienas prie kito vėl, kažkaip abiems nelengva suvokti, kad PAGALIAu tas atstumas dingo ir nei vienas iš mūsų nebeturės niekur išvažiuoti, kad nebereikės atsisveikinti, jokių skype ir msn... Žodžiu, gyvenimas pagaliau prasideda 

va šitą jausmą apturėsiu už poros savaičių. nebereikės skirtis dau wub.gif giau, atsisveikinti ilgam laikui. PAGALIAU.
Džiaugiuosi už Tave. 4u.gif
Ir pati laukiu neišpasakytai.
Atsakyti