Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Kaip smagu ir del JUsu wub.gif mum panasiai laiko liko smile.gif
O Jusu nekankina baime? As nezinau kaip ten daptuosiuos, ar patiks gyvent, ar pavyks susirasti darba... Nors manajam ten labai patinka ir truksta tik manes, bet jis ten turi viska, seima, namus, darba, o as viska pradesiu nuo nulio. Aisku dabar gyvenu tik ta laukimo akimirka, kad pagaliau busime kartu, bet islenda ir tokie pamastymai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2010 05 05, 11:05)
Kaip smagu ir del JUsu  wub.gif  mum panasiai laiko liko smile.gif
O Jusu nekankina baime? As nezinau kaip ten daptuosiuos, ar patiks gyvent, ar pavyks susirasti darba... Nors manajam ten labai patinka ir truksta tik manes, bet jis ten turi viska, seima, namus, darba, o as viska pradesiu nuo nulio. Aisku dabar gyvenu tik ta laukimo akimirka, kad pagaliau busime kartu, bet islenda ir tokie pamastymai... g.gif

Kankina ne baimė, o šioks toks neramumas.. Šiaip ar taip, ten visiškai kitoks klimatas, kultūra, žmonės, nauja aplinka.. Bet būdama ten jaučiuosi labai puikiai, tad tikiu, kad apsigyvenusi problemų neturėsiu smile.gif Ir aš pradėsiu nuo nulio - iš pradžių tęsių studijas (už mėnesio baigiu bakalauro studijas, tad "kibsiu" į magistrą"), o darbelis irgi studijų pabaigoj jau turėtų atsirasti.. Manau, po truputį įsivažiuosiu, juolab kad su savuoju ir jo šeima jaučiuosi kaip sava, jo geriausi draugai jau ir mano draugai, o jų ratelis su laiku, aišku, išsiplės.. smile.gif

Jei ne paslaptis, kur keliausit? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 05 gegužės 2010 - 10:36
Mes netoli, i Anglija. As jau baigus visus mokslus ir bakalaura ir magistra, bet ir galvoju kazka dar pasimokyt, kad lengviau butu darba susirast, nes noreciau pagal specialybe, o anglu kalba tikrai nera tokia gera, kaip reiketu. Va cia man ir neramiausia. Na bet tikiuos su laiku viskas susitvarkys ir isivaziuosiu ax.gif
O kur Jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2010 05 05, 11:45)
Mes netoli, i Anglija. As jau baigus visus mokslus ir bakalaura ir magistra, bet ir galvoju kazka dar pasimokyt, kad lengviau butu darba susirast, nes noreciau pagal specialybe, o anglu kalba tikrai nera tokia gera, kaip reiketu. Va cia man ir neramiausia. Na bet tikiuos su laiku viskas susitvarkys ir isivaziuosiu  ax.gif
O kur Jus?  4u.gif

Na va, man dar mokytis reikia... Tiesa, iškart du magistro diplomus įgysiu, jei pavyks mokytis ten, kur svajoju bigsmile.gif Aišku, dėl anglų kalbos bus šiek tiek sunkiau mokytis ir juolab tokio pobūdžio mokslus krimst, bet.. aj,kaip nors, mano anglų kalba gera, o anglakalbėj aplinkoj gyvenant ji tik tobulės rolleyes.gif

Tikrai viskas susitvarkys, tiesiog viskam reikia šiek tiek laiko 4u.gif

Aš keliausiu į Maltą, maniškis - maltietis [nors yra planų ir Australijon keliauti keliems metams, už vienų kitų metų wink.gif ]
Atsakyti
Nu kaip smagu drinks_cheers.gif Pakeliausit po pasauli smile.gif Australijoje isvis viskas kitaip. wub.gif
Tai tu su savuoju angliskai kalbi, maniskis tai lietuvis, vis sakau davai tarpusavy kalbam, kad pralavetume abu, tai retai pavyksta ikalbint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2010 05 05, 13:31)
Nu kaip smagu  drinks_cheers.gif Pakeliausit po pasauli smile.gif Australijoje isvis viskas kitaip.  wub.gif
Tai tu su savuoju angliskai kalbi, maniskis tai lietuvis, vis sakau davai tarpusavy kalbam, kad pralavetume abu, tai retai pavyksta ikalbint  blink.gif

Australijoj kitaip.. ir šiaip, būtų proga abiems patobulėti profesine/karjeros prasme, juolab kad yra tam palankios sąlygos ir apibusis didžiulis noras rolleyes.gif

Taip, su saviškiu visuomet bendraujam anglų k., bendravimas šia kalba tapo toks natūralus, lyg kalbėčiau gimtąja.. o jam anglų k. yra gimtoji (ir viena iš valstybinių), jo visa šeima ir draugai - anglakalbiai, tad problemų nėra wink.gif Anglakalbė aplinka išties laaaabai padeda greitai kalbą "įvaldyti" rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neatsiras panelių, kurios birželio 13 skrenda į Angliją? Aš viena skrendu, pirmą kartą ir bijau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 05 05, 14:21)
Neatsiras panelių, kurios birželio 13 skrenda į Angliją? Aš viena skrendu, pirmą kartą ir bijau... blush2.gif

Pirmasis skrydis? smile.gif
Nebijok...visur yra ženklai, užrašai, tikrai nėra sunku susigaudyti smile.gif Iš kurio oro uosto skrendi ..ir kuriame oro uoste leidiesi?

Aš birželio 8d. su persėdimu Londono Luton oro uoste keliausiu smile.gif
Atsakyti
As birzelio 2 d keliausiu i smile.gif

jei is kauno skrisi tai be problemu, kas neaisku pasiklausi, o islipus eisi kaip visi zmones ir jau tave kazkas pasitiks orosuote smile.gif
Atsakyti
Būtent, kad pirmasis skrydis. Pirmai nebuvo baisu, o kuo mažiau laiko lieka, tuo baisiau darosi. blush2.gif

Skrendu iš Vilniaus, ir leidžiuos Londone.. Tai tikiuosi, kad susirasiu kokį žmogų, kuris šalia sedės, ir sekiosiu paskui jį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 05 05, 17:27)
Būtent, kad pirmasis skrydis. Pirmai nebuvo baisu, o kuo mažiau laiko lieka, tuo baisiau darosi. blush2.gif

Skrendu iš Vilniaus, ir leidžiuos Londone.. Tai tikiuosi, kad susirasiu kokį žmogų, kuris šalia sedės, ir sekiosiu paskui jį. doh.gif

Londone yra ne vienas oro uostas - Gatwick? Luton? Pavyzdžiui, Luton'o oro uostas visai mažutis.. Nesu buvus, bet teko girdėti. O ir šiaip, įpratau viena keliauti.. Mat man į Maltą ir iš jos visuomet tenka po du skrydžius su persėdimu apturėti, tad jau tikrai įpratau viena keliauti.. rolleyes.gif

O pirmąkart, atsimenu, pati viena skridau iš Rygos į Dubliną, tuomet buvau ką tik aštuoniolikos sulaukus.. oj baimės irgi kiek buvo, nors apskritai tai nebuvo mano pirmas skrydis.. gal koks trečias tuo metu biggrin.gif
Atsakyti
Žinokite nežinau, kuris oro uostas. doh.gif
Tik žinau, kad jis yra labai didelis, kad net su traukinuku reiks važiuot kažkokiu..
Atsakyti