Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Į pabaigą ir mūsų važinėjimaisi. Taip 2 metus sąžiningai nusėdėti užpakaliai keliaujant kad ir nedideliu atstumu Kaunas - Klaipėda, bet vistiek savi darbai ir rūpesčiai neleidžia matytis dažniau nei kas savaitę. Įsirenginėjam namus, baigs vasarą mokslus ir kartu apsigyvensim. Pagaliau!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 01, 11:43)
Į pabaigą ir mūsų važinėjimaisi. Taip 2 metus sąžiningai nusėdėti užpakaliai keliaujant kad ir nedideliu atstumu Kaunas - Klaipėda, bet vistiek savi darbai ir rūpesčiai neleidžia matytis dažniau nei kas savaitę. Įsirenginėjam namus, baigs vasarą mokslus ir kartu apsigyvensim. Pagaliau!

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir aš prisidedu prie jūsų gretų... smile.gif Skaitau ir pavydžiu baltu pavydu, kad kai kurios čia skaičiuoja tik dieneles iki susitikimų, o manęs dar tik laukia visas sunkumas... verysad.gif Išvažiuos Brangusis į Angliją, studijuoti ir dirbti... O man reikės pasilikt Lietuvoj dar 2 metukus... Nežinau kaip, bet reikės ištverti tokį atstumą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulake @ 2010 05 02, 15:29)
Na ir aš prisidedu prie jūsų gretų...  smile.gif  Skaitau ir pavydžiu baltu pavydu, kad kai kurios čia skaičiuoja tik dieneles iki susitikimų, o manęs dar tik laukia visas sunkumas...  verysad.gif Išvažiuos Brangusis į Angliją, studijuoti ir dirbti... O man reikės pasilikt Lietuvoj dar 2 metukus... Nežinau kaip, bet reikės ištverti tokį atstumą... unsure.gif

Na gi per tuos du metus gryždinės, ir tu nuvykti galėsi 4u.gif Nesijaudink, aš ir dar du metelius Lietuvėlėje būsiu. wub.gif
Atsakyti
Na aš dar džiaugiuosi, išvažiuosiu pusei metų į mainus, tai bent mintys gal vien apie jį nesisuks. rolleyes.gif bet šiaip daugiau nei pusę metų tikrai nesimatysim... Tas labai liūdina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulake @ 2010 05 02, 13:29)
Na ir aš prisidedu prie jūsų gretų...  smile.gif  Skaitau ir pavydžiu baltu pavydu, kad kai kurios čia skaičiuoja tik dieneles iki susitikimų, o manęs dar tik laukia visas sunkumas...  verysad.gif Išvažiuos Brangusis į Angliją, studijuoti ir dirbti... O man reikės pasilikt Lietuvoj dar 2 metukus... Nežinau kaip, bet reikės ištverti tokį atstumą... unsure.gif

verysad.gif brangut nesijaudink taip, pati nespastebesi kaip tas laikas praleks. man irgi netikisi kad su MB tiek isgyvenom atskirai. zinau kad zodziai labai tau nepades, bet mes visos tave palaikom 4u.gif surask koki uzsiemima papildoma, kad dieneles greiciau begtu smile.gif
Atsakyti
O aš sužinojau, kad maniškis galvoja planą chuliganą, kad nuo rugsėjo būtume viename mieste. Nuostabiausia žinia. Aišku iki rugsėjo dar yra laiko, bet tikiuosi, kad jis nepersigalvos. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2010 05 02, 23:03)
O aš sužinojau, kad maniškis galvoja planą chuliganą, kad nuo rugsėjo būtume viename mieste. Nuostabiausia žinia. Aišku iki rugsėjo dar yra laiko, bet tikiuosi, kad jis nepersigalvos. smile.gif)

Gera žinia, *Ingri* bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 05 03, 13:40)
Gera žinia, *Ingri*  bigsmile.gif

Tikrai taip smile.gif Labai dziaugiuosi. Bet dar tik tyliai... KAd nereiktu laaaaabai nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 04 30, 22:44)

Jei nepaslaptis kokios tautybes tavo mb? blush2.gif
Atsakyti
As ir jau skaiciuoju dieneles, liko nepilnas menuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2010 05 05, 09:59)
As ir jau skaiciuoju dieneles, liko nepilnas menuo  wub.gif

Kaip fain bigsmile.gif Mums liko 34 dienos iki mano persikraustymo iš LT ir apsigyvenimo kartu.. wub.gif O iki susitikimo galbūt liko dar mažiau, nes yra tikimybė, kad atlėks kokioms penkioms dienoms gegužės pabaigoje rolleyes.gif
Atsakyti