QUOTE(solo @ 2010 05 01, 11:43)
Į pabaigą ir mūsų važinėjimaisi. Taip 2 metus sąžiningai nusėdėti užpakaliai keliaujant kad ir nedideliu atstumu Kaunas - Klaipėda, bet vistiek savi darbai ir rūpesčiai neleidžia matytis dažniau nei kas savaitę. Įsirenginėjam namus, baigs vasarą mokslus ir kartu apsigyvensim. Pagaliau!
Sveikinimai
Na ir aš prisidedu prie jūsų gretų... Skaitau ir pavydžiu baltu pavydu, kad kai kurios čia skaičiuoja tik dieneles iki susitikimų, o manęs dar tik laukia visas sunkumas... Išvažiuos Brangusis į Angliją, studijuoti ir dirbti... O man reikės pasilikt Lietuvoj dar 2 metukus... Nežinau kaip, bet reikės ištverti tokį atstumą...
QUOTE(Burbulake @ 2010 05 02, 15:29)
Na ir aš prisidedu prie jūsų gretų... Skaitau ir pavydžiu baltu pavydu, kad kai kurios čia skaičiuoja tik dieneles iki susitikimų, o manęs dar tik laukia visas sunkumas... Išvažiuos Brangusis į Angliją, studijuoti ir dirbti... O man reikės pasilikt Lietuvoj dar 2 metukus... Nežinau kaip, bet reikės ištverti tokį atstumą...
Na gi per tuos du metus gryždinės, ir tu nuvykti galėsi Nesijaudink, aš ir dar du metelius Lietuvėlėje būsiu.
Na aš dar džiaugiuosi, išvažiuosiu pusei metų į mainus, tai bent mintys gal vien apie jį nesisuks. bet šiaip daugiau nei pusę metų tikrai nesimatysim... Tas labai liūdina
QUOTE(Burbulake @ 2010 05 02, 13:29)
brangut nesijaudink taip, pati nespastebesi kaip tas laikas praleks. man irgi netikisi kad su MB tiek isgyvenom atskirai. zinau kad zodziai labai tau nepades, bet mes visos tave palaikom surask koki uzsiemima papildoma, kad dieneles greiciau begtu
O aš sužinojau, kad maniškis galvoja planą chuliganą, kad nuo rugsėjo būtume viename mieste. Nuostabiausia žinia. Aišku iki rugsėjo dar yra laiko, bet tikiuosi, kad jis nepersigalvos. )
QUOTE(*Ingri* @ 2010 05 02, 23:03)
O aš sužinojau, kad maniškis galvoja planą chuliganą, kad nuo rugsėjo būtume viename mieste. Nuostabiausia žinia. Aišku iki rugsėjo dar yra laiko, bet tikiuosi, kad jis nepersigalvos. )
Gera žinia, *Ingri*
QUOTE(myth @ 2010 05 03, 13:40)
Gera žinia, *Ingri*
Tikrai taip Labai dziaugiuosi. Bet dar tik tyliai... KAd nereiktu laaaaabai nusivilti
As ir jau skaiciuoju dieneles, liko nepilnas menuo
QUOTE(eryte @ 2010 05 05, 09:59)
As ir jau skaiciuoju dieneles, liko nepilnas menuo
Kaip fain Mums liko 34 dienos iki mano persikraustymo iš LT ir apsigyvenimo kartu.. O iki susitikimo galbūt liko dar mažiau, nes yra tikimybė, kad atlėks kokioms penkioms dienoms gegužės pabaigoje