Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(saulyteee @ 2010 04 24, 22:20)
Taip.. mus skiria daugiau nei 3500km.. verysad.gif  ateitis sunki mūsų..minimum metams privalau likti Lt.. (studijos..)  verysad.gif  Žinau ir tikiu, kad tikra meilė ištveria viską... bet dar begalo ir baisu... unsure.gif
Na gal kaip nors susiimsiu huh.gif
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif

Svarbiausia tikėti ir pasitikėti, ir viskas bus ok.gif
aš tai pat dėl studijų negalėjau persikelti ir būti visuomet šalia. Turi ištverti šį laikotarpį, pasistenk būti stipri. Tikiu, kad baisu, ypač kai taip toli, mum labai panorėjus galima mest viską, sėst ir atvažiuot, o Tu turi kentėt ir kariaut su jausmais ir įvairiomis mintimis, suprantu..
Lieka tik palinkėti stiprybės ir tikėjimo gossip.gif
Atsakyti
Taip.. mus skiria daugiau nei 3500km.. verysad.gif  ateitis sunki mūsų..minimum metams privalau likti Lt.. (studijos..)  verysad.gif  Žinau ir tikiu, kad tikra meilė ištveria viską... bet dar begalo ir baisu... unsure.gif

Mano paskutinieji studijų ir laukimo, kada tas atstumas pasibaigs, metai jau tuoj tuoj baigsis, tad.. tikrai suprantu, koks nelengvas yra va toks "kabėjimas ore", kai širdis, rodos, yra kažkur TEN, toli, pas mylimąjį, o tu pati esi priversta būti ČIA.. net ir studijos, anksčiau buvusios mėgiamos, pasidaro tokios nebemielos doh.gif Kantrybės 4u.gif
Atsakyti

O aš privalau Lietuvoje du metus pasilikti. Aišku vasaros bus praleistos pas jį ( šita ir kita vasarą), bet tik po dviejų metų galėsime gyvent kartu. Aišku grįš jis po pora savaičių į Lietuvą, bet kartais būna begalo liūdna, kad šitaip yra.. Bet džiaugiuos, kad esame kartu. wub.gif Juk viskas su laiku susistatys į vietas.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 24, 23:57)
Mano paskutinieji studijų  ir laukimo, kada tas atstumas pasibaigs, metai jau tuoj tuoj baigsis, tad.. tikrai suprantu, koks nelengvas yra va toks "kabėjimas ore", kai širdis, rodos, yra kažkur TEN, toli, pas mylimąjį, o tu pati esi priversta būti ČIA.. net ir studijos, anksčiau buvusios mėgiamos, pasidaro tokios nebemielos  doh.gif Kantrybės  4u.gif

Taip... visai nebeįdomu studijose.. unsure.gif tik norisi kad greičiau viskas prabėgtų... unsure.gif
O jei nepaslaptis, kiek laiko Jūs taip buvote atskirai? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Simučiukas @ 2010 04 24, 23:27)
Svarbiausia tikėti ir pasitikėti, ir viskas bus ok.gif
aš tai pat dėl studijų negalėjau persikelti ir būti visuomet šalia. Turi ištverti šį laikotarpį, pasistenk būti stipri. Tikiu, kad baisu, ypač kai taip toli, mum labai panorėjus galima mest viską, sėst ir atvažiuot, o Tu turi kentėt ir kariaut su jausmais ir įvairiomis mintimis, suprantu..Lieka tik palinkėti stiprybės ir tikėjimo gossip.gif

Tai vat kad baisu verysad.gif kartais atrodo viskas per daug gražu kad taip ir ilgiau būtų.. o kartais labai ramu ir užtikrinta jaučiuosi.. O tas mintis visaip veju...Kartais visiškas beviltiškumas apima.. kartais pyktis..
Žodžiu -maišalynė doh.gif
ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 04 25, 11:03)
O aš privalau Lietuvoje du metus pasilikti. Aišku vasaros bus praleistos pas jį ( šita ir kita vasarą), bet tik po dviejų metų galėsime gyvent kartu. Aišku grįš jis po pora savaičių į Lietuvą, bet kartais būna begalo liūdna, kad šitaip yra.. Bet džiaugiuos, kad esame kartu. wub.gif  Juk viskas su laiku susistatys į vietas.

O man vasarą privaloma praktika doh.gif O jis neaišku ar gaus atostogas.. g.gif Bet labai tikuosi, kad gaus ir tada atlėks pas mane rolleyes.gif (bet šiemet ir taip jau nemažai ėmė atostogų unsure.gif ).. Vat man gal ir trūksta to užtikrintumo.. Kad po metų jau tikrai aš kelsiuosi pas jį... unsure.gif mes nekalbam dar apie tai.. Gal dėl to kaltas ir mano ankstesnis nusistatymas... nes kai dar nebuvom pora, ir tik pažįstami buvom, tai aš vis sakydavau, kad nenoriu išvažiuoti iš savo šalies ir pan.. ir kad nelabai tikiu draugavimu per atstumą (taip taip aš taip vis sakydavau )...
Tiesiog niekada negalvojau kad sutiksiu tokį žmogų..kuris man dabar visas pasaulis wub.gif verysad.gif

Soriukas už romanų prirašymą doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 25 balandžio 2010 - 12:52
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 25, 13:44)
<...>
Vat man gal  ir trūksta to užtikrintumo.. Kad po metų jau tikrai aš kelsiuosi pas jį... unsure.gif mes nekalbam dar apie tai.. Gal dėl to kaltas ir mano ankstesnis nusistatymas... nes kai dar nebuvom pora, ir tik pažįstami buvom, tai aš vis sakydavau, kad nenoriu išvažiuoti iš savo šalies ir pan.. ir kad nelabai tikiu draugavimu per atstumą (taip taip aš taip vis sakydavau )...
Tiesiog niekada negalvojau kad sutiksiu tokį žmogų..kuris man dabar visas pasaulis wub.gif  verysad.gif

1 metus (+beveik metus buvom laaabai artimi draugai, nenugyvenantys nė dienos vienas be kito, be iiiilgų pokalbių ir pan. biggrin.gif ...bet neskubėjom "poruotis" dėl kelių asmeninių priežasčių, tokių kaip...nenorėjimas skubėti po prieš tai ne per seniausiai nutrūkusių ilgalaikių draugysčių, kultūrų, amžiaus skirtumo ir t.t., leidom "subręsti" savo jausmams vienas kito atžvilgiu ir oficialiai pora tapom tik tada, kai jau galutinai abu supratom, kad vienas be kito nebegalim wub.gif ).

Aš nuo pat pradžių jam sakiau, kad Lietuvoj pasilikti niekada neturėjau planų ir kad tai padarysiu iškart baigusi bakalauro studijas (tuo metu man dar buvo likę maždaug du metai), kad nenorėčiau draugauti per atstumą, nes būtų beprotiškai sunku būti toli nuo SAVO žmogaus ir t.t.... bet... niekuomet negali numatyti ateities, nes gyvenimas mėgsta pateikti staigmenų wink.gif

Jei niekuomet nekalbėjot apie jūsų planus Tau baigus studijas, tai tikrai turėtų būti sunku, neturint užtikrintumo... Mat mes jau per pirmus du mėnesius oficialios draugystės žinojom, ką darysim toliau rolleyes.gif Lengva nebuvo, toli gražu... Bet... Panašu, kad sėkmingai artėjame prie TOS datos, kada atstumas dings wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 25, 13:44)
Taip... visai nebeįdomu studijose.. unsure.gif tik norisi kad greičiau viskas prabėgtų... unsure.gif

Papildyta:

Tai vat kad baisu verysad.gif  kartais atrodo viskas per daug gražu kad taip ir ilgiau būtų..    o kartais labai ramu ir užtikrinta jaučiuosi..  O tas mintis visaip veju...Kartais visiškas beviltiškumas apima.. kartais pyktis..
Žodžiu -maišalynė doh.gif 
ačiū 4u.gif
Papildyta:

O man vasarą privaloma praktika doh.gif O jis neaišku ar gaus atostogas..  g.gif Bet labai tikuosi, kad gaus ir tada atlėks pas mane rolleyes.gif (bet šiemet ir taip jau nemažai ėmė atostogų unsure.gif ).. Vat man gal  ir trūksta to užtikrintumo.. Kad po metų jau tikrai aš kelsiuosi pas jį... unsure.gif mes nekalbam dar apie tai.. Gal dėl to kaltas ir mano ankstesnis nusistatymas... nes kai dar nebuvom pora, ir tik pažįstami buvom, tai aš vis sakydavau, kad nenoriu išvažiuoti iš savo šalies ir pan.. ir kad nelabai tikiu draugavimu per atstumą (taip taip aš taip vis sakydavau )...
Tiesiog niekada negalvojau kad sutiksiu tokį žmogų..kuris man dabar visas pasaulis wub.gif  verysad.gif

Soriukas už romanų prirašymą doh.gif  blush2.gif

Tai gal Jum būtų verta pakalbėti apie ateities planus? g.gif Tada jausies tvirtesnė, žinodama, ko tikėtis ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat anskčiau sakydavau, jog niekada nedraugausiu per atstumą, ir niekada nesikraustysiu iš Lietuvos. Na bet niekada nesakyk niekada. 4u.gif

Čia žiūriu dauguma jau po kurio laiko visam laikui apsigyvens su mylimaisiais, ir liksiu aš viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 25, 14:23)

Jei niekuomet nekalbėjot apie jūsų planus Tau baigus studijas, tai tikrai turėtų būti sunku, neturint užtikrintumo... Mat mes jau per pirmus du mėnesius oficialios draugystės žinojom, ką darysim toliau  rolleyes.gif  Lengva nebuvo, toli gražu... Bet... Panašu, kad sėkmingai artėjame prie TOS datos, kada atstumas dings  wub.gif

Pas mane irgi tų klaustukų yra tokių kaip ir pas tave buvo... amžiaus skirtumas...tautybių..
Mes abu irgi po tam tikrų sunkių gyvenimo įvykių kylam.. tiek jis tiek aš per praėjusius metus praradom po ne vieną mylimą žmogų.. ir abu žinom kaip viskas trapu.. kaip reikia saugoti kiekvieną dieną.. ir abu bijom planuoti.. Jis turėjo dar didesnių sukrėtimų..kuomet prarado labai daug draugų (dėl tam tikrų gamtos stichijų)..po kurių jis sakė, aš nebenoriu planuoti.. nebenoriu visko žinoti.. noriu gyventi čia ir dabar... unsure.gif Taip ir aš.. kažkaip metai man atrodo labai daug.. Bijau ir aš kažką labai užtikrintai sakyti..planuoti.. Mes labai dažnai tiesiog sakom: This is life...
Žinau, kad ne visos pasakos turi laimingą pabaigą..bet tai turiu įsisavinti ne tik teoriškai, bet ir bandyti suprasti praktiškai...
Nors žvėriškai baisu..
Na o dabar gyvensiu laukimu... laukimu vėl jį pamatyti..apkabinti..užuosti... wub.gif Tikuosi to sulaukti...
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 04 25, 14:46)

Čia žiūriu dauguma jau po kurio laiko visam laikui apsigyvens su mylimaisiais, ir liksiu aš viena  g.gif

Neliksi viena friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 25 balandžio 2010 - 14:17
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 25, 15:15)
Pas mane irgi tų klaustukų yra tokių kaip ir pas tave buvo... amžiaus skirtumas...tautybių..

Gal galima konkrečiau apie amžiaus ir tautybių skirtumus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 25, 15:15)
Mes abu irgi po tam tikrų sunkių gyvenimo įvykių kylam.. tiek jis tiek aš per praėjusius metus praradom po ne vieną mylimą žmogų.. ir abu žinom kaip viskas trapu.. kaip reikia saugoti kiekvieną dieną.. ir abu bijom planuoti.. Jis turėjo dar didesnių sukrėtimų..kuomet prarado labai daug draugų (dėl tam tikrų gamtos stichijų)..po kurių jis sakė, aš nebenoriu planuoti.. nebenoriu visko žinoti.. noriu gyventi čia ir dabar... unsure.gif  Taip ir aš.. kažkaip metai man atrodo labai daug.. Bijau ir aš kažką labai užtikrintai sakyti..planuoti.. Mes labai dažnai tiesiog sakom: This is life...
Žinau, kad ne visos pasakos turi laimingą pabaigą..bet tai turiu įsisavinti ne tik teoriškai, bet ir bandyti suprasti praktiškai...
Nors žvėriškai baisu..
Na o dabar gyvensiu laukimu... laukimu vėl jį pamatyti..apkabinti..užuosti... wub.gif Tikuosi to sulaukti...
Papildyta:
Neliksi viena  friends.gif  4u.gif

Pasiliksi drauge? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 04 25, 16:51)
Pasiliksi drauge? g.gif  4u.gif

Na metam minimum mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 25, 17:00)
Na metam minimum mirksiukas.gif  4u.gif

Vuhu.. ax.gif na, bent jau paguoda, kad ne viena. 4u.gif
O jei nepaslaptis kiek laiko draugaujate? Kada susitikti žadat? smile.gif aišku jei nenori nesakyk, šiaip smalsumas griaužia.. blush2.gif
Atsakyti