QUOTE(myth @ 2010 04 24, 23:57)
Mano paskutinieji studijų ir laukimo, kada tas atstumas pasibaigs, metai jau tuoj tuoj baigsis, tad.. tikrai suprantu, koks nelengvas yra va toks "kabėjimas ore", kai širdis, rodos, yra kažkur TEN, toli, pas mylimąjį, o tu pati esi priversta būti ČIA.. net ir studijos, anksčiau buvusios mėgiamos, pasidaro tokios nebemielos
Kantrybės
Taip... visai nebeįdomu studijose..
tik norisi kad greičiau viskas prabėgtų...
O jei nepaslaptis, kiek laiko Jūs taip buvote atskirai?
Papildyta:
QUOTE(Simučiukas @ 2010 04 24, 23:27)
Svarbiausia tikėti ir pasitikėti, ir viskas bus
aš tai pat dėl studijų negalėjau persikelti ir būti visuomet šalia. Turi ištverti šį laikotarpį, pasistenk būti stipri.
Tikiu, kad baisu, ypač kai taip toli, mum labai panorėjus galima mest viską, sėst ir atvažiuot, o
Tu turi kentėt ir kariaut su jausmais ir įvairiomis mintimis, suprantu..Lieka tik palinkėti
stiprybės ir tikėjimo
Tai vat kad baisu
kartais atrodo viskas per daug gražu kad taip ir ilgiau būtų.. o kartais labai ramu ir užtikrinta jaučiuosi.. O tas mintis visaip veju...Kartais visiškas beviltiškumas apima.. kartais pyktis..
Žodžiu -maišalynė
ačiū
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 04 25, 11:03)
O aš privalau Lietuvoje du metus pasilikti. Aišku vasaros bus praleistos pas jį ( šita ir kita vasarą), bet tik po dviejų metų galėsime gyvent kartu. Aišku grįš jis po pora savaičių į Lietuvą, bet kartais būna begalo liūdna, kad šitaip yra.. Bet džiaugiuos, kad esame kartu.
Juk viskas su laiku susistatys į vietas.
O man vasarą privaloma praktika
O jis neaišku ar gaus atostogas..
Bet labai tikuosi, kad gaus ir tada atlėks pas mane
(bet šiemet ir taip jau nemažai ėmė atostogų
).. Vat man gal ir trūksta to užtikrintumo.. Kad po metų jau tikrai aš kelsiuosi pas jį...
mes nekalbam dar apie tai.. Gal dėl to kaltas ir mano ankstesnis nusistatymas... nes kai dar nebuvom pora, ir tik pažįstami buvom, tai aš vis sakydavau, kad nenoriu išvažiuoti iš savo šalies ir pan.. ir kad nelabai tikiu draugavimu per atstumą (taip taip aš taip vis sakydavau )...
Tiesiog niekada negalvojau kad sutiksiu tokį žmogų..kuris man dabar visas pasaulis
Soriukas už romanų prirašymą