sveikos mergaites girdėjau ir aš apie tą stebuklingą nakvišų aliejų, vis ruošiuosi ruošiuosi pradėt vartot, bet vis kažkaip užsimiršta tie mano pasiruošimai bet jei kaip sakote pagerina odos būklę tai labai jo noriu, nes šiaip mm daugmaž reguliarios, pms irgi labai nevargina, bet va odytę kartais paberia, ypač prieš susergant... gal sakau sutvarkytų man tai nakvišos, kaip manote?
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 22, 22:26)
Bet ar tikrai nuo nakvisu aliejaus? gal stresas ar kokios panasios priezastys itakojo????
nea, kokia savaitę man kasdien taip būdavo, mečiau jas trumpam ir nustojo manau, kad 1. man buvo per didelis jų kiekis, 2. ne visiem tas pats dalykas tinka aš išvis jautri visokiems vitaminams ir papildamams, nes pasireiškia alergijos
aš gėriau nakvišas ilgai, kokius metus tai tikrai. Paskui padariau pertrauką. Ir bereikalo, nes kol gėriau odos būklė buvo puiki, spuogų nekilo, lygi buvo palikus. Ir mečiau gert... padariau klaidą, nes spuogų padaugėjo.
Dabar vėl pradėjau ir geriu jau kokį pusmetį. Iš pradžių nebuvo jokių poveikio, bet dabar matau, kad spuogų apmažėjo.
Ir kosmetologė sakė, kad reik gert labai ilgai kol matysis rezultatas
Dabar vėl pradėjau ir geriu jau kokį pusmetį. Iš pradžių nebuvo jokių poveikio, bet dabar matau, kad spuogų apmažėjo.
Ir kosmetologė sakė, kad reik gert labai ilgai kol matysis rezultatas
geriu nakvisas kokius 2men bet spuogai dar nedingo gal reikia ilgiau jas pagerti kad sutvarkytu oda
na, jei tų spuogų daug, tai tikriausiai jie niekur ir nedings be "rimtesnių" priemonių... man atrodo bet ar yra viltis turėti gražią ir lygia odą, jei ji tik retkarčiais, ir tai nedaug, paberta būna?
Ir aš išbandysiu šitą stebuklą
Esu girdėjus daug apie jį ir atsiliepimai visi puikūs, ypatingai žmonėms, kurie turi odos problemų yra labai gerai pagerti. Na ir aišku dėl kitų dalykų naudinga.
Esu girdėjus daug apie jį ir atsiliepimai visi puikūs, ypatingai žmonėms, kurie turi odos problemų yra labai gerai pagerti. Na ir aišku dėl kitų dalykų naudinga.
reikia ir man nusipirkti nes dabar mečiau KT tai bijau atgaut spuogus ar yra amžiaus riba nuo kada jas galima gerti? nes kiek esu girdėjus tai jas geria tik vyresnės moterys, jei tai tiesa
QUOTE(Belli @ 2009 03 30, 16:46)
reikia ir man nusipirkti nes dabar mečiau KT tai bijau atgaut spuogus ar yra amžiaus riba nuo kada jas galima gerti? nes kiek esu girdėjus tai jas geria tik vyresnės moterys, jei tai tiesa
tai nera tiesa
QUOTE(_princeseee @ 2009 04 01, 22:37)
sveikos norejau paklausti, nuo kokio amziaus galima gerti nakvisu aliejaus tabletes? nes noreciau pradeti gerti,o man 22 metai aciu
tikrai gali gert
Sveikos, o gal žinote ar galima vartoti žindyvėms...? Kažkaip tuo klausimu nerandu info...
QUOTE(_princeseee @ 2009 04 01, 23:37)
sveikos norejau paklausti, nuo kokio amziaus galima gerti nakvisu aliejaus tabletes? nes noreciau pradeti gerti,o man 22 metai aciu
nakvisu aliejaus negalima gert tik vaikams iki 3metu, pagal informacini lapeli