Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(MaGre @ 2012 03 25, 10:51)
Man nuo nakvisu aliejaus su skrandziu blogai darosi, toks kaip uzdegimas prasideda, jau kelinta karta bandau gert ir po poros dienu vis tas pats  prasideda doh.gif  tik nesuprantu ar nuo paciu nakvisu ar nuo kokiu priedu, gal tas apvalkatas kapsules netinka, kazin ar galima butu be apvalkalo jas bandyt gert ?  g.gif

geriant is karto po valgio tas pats?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 24, 21:51)
Man nuo nakvisu aliejaus su skrandziu blogai darosi, toks kaip uzdegimas prasideda, jau kelinta karta bandau gert ir po poros dienu vis tas pats  prasideda doh.gif  tik nesuprantu ar nuo paciu nakvisu ar nuo kokiu priedu, gal tas apvalkatas kapsules netinka, kazin ar galima butu be apvalkalo jas bandyt gert ?  g.gif

Taip, buna sio aliejaus buteliukuose, gerti sauksteliais.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 25, 12:26)
geriant is karto po valgio tas pats?

tikrai taip, as dazniausiai isgeriu valgio metu arba isvis po valgio, pradzioj nesupratau nuo ko man tie skrandzio sunkumai ir skausmai, paskui suvedziau kad jau ne pirma ir ne antra karta man pradejus nakvisu kapsules negerumai prasideda doh.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 25, 13:16)
Taip, buna sio aliejaus buteliukuose, gerti sauksteliais.

o geras, nezinojau, reiktu pabandyt, gal kas turit likuti nenaudojama galeciau perpirkti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Geriu nakvisu alieju jau apie 3 sav. Pradejau vartoti, nes po KT metimo sustreikavo organizmas: spuogai, savijauta ir t.t. Tik nelabai suprantu, kazko menesines veluoja jau 6 diena. Siaip niekad gyvenime nera taip buve, kad man veluotu. Tai pradejau mastyt ir galvoju gal nakvisu aliejus turi tam itakos? Tiesa veido berimas sumazejo, nes iki pradedant vartoti nakvisu alieju veidas isvis buvo baisus. Dariausi nestumo testa, nu bet toks jis neaiskus, antra juostele tokia seseline, be spalvos ir isryskejo po keliu valandu. Nemanau, kad cia nestumas, bet zinoma dar karta teks padaryti testa. Kaip jus manote ar gali nakvisu aliejus ne sureguliuoti, bet isbalansuoti hormonu pusiausvyra? Ar kam buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 03 25, 17:36)
Sveikos. Geriu nakvisu alieju jau apie 3 sav. Pradejau vartoti, nes po KT metimo sustreikavo organizmas: spuogai, savijauta ir t.t. Tik nelabai suprantu, kazko menesines veluoja jau 6 diena. Siaip niekad gyvenime nera taip buve, kad man veluotu. Tai pradejau mastyt ir galvoju gal nakvisu aliejus turi tam itakos? Tiesa veido berimas sumazejo, nes iki pradedant vartoti nakvisu alieju veidas isvis buvo baisus. Dariausi nestumo testa, nu bet toks jis neaiskus, antra juostele tokia seseline, be spalvos ir isryskejo po keliu valandu. Nemanau, kad cia nestumas, bet zinoma dar karta teks padaryti testa. Kaip jus manote ar gali nakvisu aliejus ne sureguliuoti, bet isbalansuoti hormonu pusiausvyra? Ar kam buvo taip?

na man pirma nestuma taip pat seseline juostele parode biggrin.gif pasidarykit dar viena testuka pasitikrinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 03 25, 17:36)

Aš jau antrą mėnesį geriu nakvišų aliejų (kapsulėse), tai irgi ciklas pailgėjo. Šiaip jokio poveikio daugiau nejaučiu, PMS kaip buvo taip ir yra, krūtinė tokia pat jautri savaitę prieš mmm. Odos būklės pagerėjimo irgi nepamačiau. Dar pagersiu mėnesį, o toliau matyt netęsiu...
Atsakyti
O kiek dienu pailgejo?
Atsakyti
Keturias dienas.
Atsakyti
Man kazkaip gyvenime nera buve, kad svyruotu, visada kaip laikrodis tiksliai kas 28 d. Tik pastaruoji pusmeti svyruodavo 25-28 d., bet niekada neveluodavo. Stresu nebuvo, vaistu nevartojau, zodziu nieko tokio, kas galetu itakoti cikla, tik nakvisu kapsules pradejau vartoti. Na ryt bus jau savaite kaip nera menesiniu, reiks pakartoti nestumo testa.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri esate užmačiusi, ar kur nors šiuo metu yra akcijų nakvišų aliejui? Kurioje vaistinėje pigiausias šis preaparatas?

Kiek laiko reikia pavartoti, kad pasimatytų poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 28, 22:14)
Sveikutės, gal kuri esate užmačiusi, ar kur nors šiuo metu yra akcijų nakvišų aliejui? Kurioje vaistinėje pigiausias šis preaparatas?

Nuo geguzes 1d. Eurovaistineje tikrai bus akcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 28, 21:14)

koks poveikis?
Prostaglandinų, skatinančių uždegimus, gamybai reikalingų Omega6 polinesočiųjų riebiųjų rūgščių nakvišų aliejuje yra virš 80 proc.
bent kiek pasidomėkit tuo, ką perkat.
Atsakyti