Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

renkantis nakvisu alieju atkreipkite demesi , kad butu ne maziau nei 1200 mg, nerafinuotas ir salto spaudimo, toks aisku bus brangesnis , bet 100 % efektyvus.
Atsakyti
Vartoju Healthilife, didelę 180 kapsulių pakuotę, jau į pabaigą.
PMS simptomai nepasikeitė, bet nagučiai sustiprėjo, nesisluoksniuoja, ir oda ne tokia išsausėjus atrodo. Manau, tam padėjo vitaminas E, kurio kapsulėj yra 100 proc RPN
Atsakyti
Pertrauką tikrai reikia daryti, kaip ir tarp kiekvienų vaistų ar papildų vartojimo. Ir ne savaitės, o kelių mėnesių. Visi vaistai kepenims kenkia.
Atsakyti
Merginos, o jūs geriat po vieną ar po dvi kapsules per dieną? Nes aš naudoju healthlife ir geriu po dvi per dieną, gal čia nėra labai gerai? Bet parašyta, kad ne daugiau 3 galima paros norma smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidalint savo nakvišų aliejaus vartojimo įspūdžiais. PMS niekad labai nekankino - šiaip tik, lengvai charakteris subjaurėdavo. Ėmiau gerti norėdama pagelbėti organizmui atsikratyt chroniškos pienligės (įtarinėju, kad hormoninės sistemos išsiderinimas dėl to kaltas, o n. aliejus teigiamai ją veikia). Gėriau po 1000 mg per dieną. Po poros mėnesių pajutau šitokį poveikį:
- pienligė visai nepraėjo, bet reikalai eina geryn. Nežinau, ar n.aliejus prie to prisidėjo, ar ne, nes dėjau pastangas įvairiomis kryptimis.
- pradėjo augti nauji plaukučiai ant galvos, ko jau seniai man nebuvo.
- nustojo lūžinėti ir sluoksniuotis nagai. Pagėrus Ca irgi nustodavo, bet neilgam, o dabar dariau dviejų mėnesių pertrauką nakvišų aliejui - viskas kol kas gerai.
- ir svarbiausia - visada buvo ilgos, gausios ir skausmingos mm. Geriant nakvišų aliejų jos patrumpėjo viena ar net dviem dienom (nuo 6-7 iki 4-5 dienų), atitinkamai "skaudus" laikas irgi trumpesnis.

Taip, kad nors ir neišvadavo manęs iš pienligės gniaužtų, bet naudos duoda apčiuopiamos, tai ketinu gerti, darydama pertraukas. Kol nusibos smile.gif
Atsakyti
Senmergiuk, mano labai panasi patirtis su Nakvisu aliejum.
Siandien nusipirkau dar viena pakuote, pries kuri laika sugeriau 90 kapsuliu (po 1000mg).

Ryskiausias poveikis - odai, ji dregnesne, grazesnes isvaizdos. Plaukai taip pat sveikesni, stroresni, bet ar cia nuo nakvisu,l ar del to, kad sampunus naudoju puse metu tik organiskus, plius retkarciais issitepu plaukus naturaliu aliejum.
Su pienlige kovoju simta metu.
Ji gerokai sumazejus, arba buna, kelis menesius is viso nesirodo...

Betkuriuo atveju - man labai patinka Nakvisos. Padarius pertrauka gert pradejau vel. thumbup.gif

P.S. Turejau labai dideliu problemu del spuodu, dabar ju praktiskai neliko....
Bet cia velgi - nesu tikra ar butent Nakvisos padejo, nes tuo pat metu emiausi ir kitu priemoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 03 sausio 2012 - 17:06
Man tai nakvisa PMS labai palengvina,ir mm laikotarpis sutrumpeja,bet kazkokio kitokio poveikio-plaukams,nagams,odai-nepastebejau...gal kad ir problemu su tom dalim kaip ir neturiu... ax.gif
Atsakyti
Aš jau apie mėnesį geriu nakvišų aliejų, bet poveikio dar nepastebėjau g.gif įdomu po kiek laiko kitoms pasireiškė efektas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 03 04, 21:35)
Aš jau apie mėnesį geriu nakvišų aliejų, bet poveikio dar nepastebėjau  g.gif įdomu po kiek laiko kitoms pasireiškė efektas?  4u.gif

Aš pastebėjau po kokių dviejų mėn.
Atsakyti
Man gydytoja patarė gerti nakvyšų aliejų dėl moteriškų bėdų, krūtinės skausmų ir t.t. Ir atradau parduotuvę kuri prekiauja ekologišku pilstomu nakvišų aliejumi Kaune Laisvės aj.46. Pradėjau naudoti šį aliejų ne tik kaip papildą, bet ir kaip kosmetinę priemonę.Mėnesinės susitvarkė ir oda, nagai taip pat plaukai atsigavo.Super. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 03 04, 22:35)
Aš jau apie mėnesį geriu nakvišų aliejų, bet poveikio dar nepastebėjau  g.gif įdomu po kiek laiko kitoms pasireiškė efektas?  4u.gif

Pradejus gerti jau per pirmas menesines pasijuto,praeita menesi net nepajutau kaip susirgau,nepalyginamai geresne savijauta,ir krutines neskaudejo... smile.gif dabar negeriu,manau,kad uzteks kokias dvi savaites iki mm pavartoti,nes tik del pms jo man ir reikia ax.gif
Atsakyti
Man nuo nakvisu aliejaus su skrandziu blogai darosi, toks kaip uzdegimas prasideda, jau kelinta karta bandau gert ir po poros dienu vis tas pats prasideda doh.gif tik nesuprantu ar nuo paciu nakvisu ar nuo kokiu priedu, gal tas apvalkatas kapsules netinka, kazin ar galima butu be apvalkalo jas bandyt gert ? g.gif
Atsakyti