sveiki, mano mayte jau pusmety geria nakvisu alieju, pries menesines jai labai skaudedavo krutines, tai nakvisu aliejus sita bedele sutvarke, nebejaucia jokios skausmo-tempmo krutyse. taciau vienas pastebejimas, ant vienos kojos oradejo rastis tokiu raudonu demeliu, dydzio kaip penkiu centu moneta, ir ju jau yra net trys ar keturios, nors pradzioje buvo tik viena?
kaip manote, ar tai gali buti nuo nakvisu aliejaus? gal kam yra panasiai nutike?
as taip pat geriu nakvisu alieju , pastebejau , kad palaukai atsigavo, ne taip slenka geras dalykas
Sveikos,sakykit o koki geriausia alieju pasirinkti,as turiu omenyje branda ir mg.kieki?
Ir noreciau paaiskinimo kodel butent kuri nurodysit?
Papildyta:
Beja šį menesi akcija joms yra NORFOS ir GINTARINESE vaistinese.Tik 15.95
Ir noreciau paaiskinimo kodel butent kuri nurodysit?
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2011 03 18, 10:11)
Beja šį menesi akcija joms yra NORFOS ir GINTARINESE vaistinese.Tik 15.95
QUOTE(nomeda.b @ 2011 03 13, 19:48)
Vartojau stai sita... Kito gamintojo bandyti kazkaip nebenoriu po tiek vargu Bet aisku sutinku, kad cia individualu. Turiu ne viena drauge, kurioms nakvisos labai daug problemu sutvarke.
Šitie šnd mačiau EUROVAISTINEJE tik 35,05 uz 180kapsulių 1000mg.
Akcija vyks iki rugsejo pabaigos
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2011 09 02, 15:04)
Šitie šnd mačiau EUROVAISTINEJE tik 35,05 uz 180kapsulių 1000mg.
Aš taip pat šios firmos naudoju. Gėriau apie metus, nieko ypatingo nepastebėjau, bet pagėrus dar ilgiau pastebėjau, kad veido oda susitvarkė ir plaukai pastorėjo, sumažėjo skausmas prieš mėnesines, tai geriu jau daugel metų. Padarau pertrauką apie du mėnesius ir toliau vartoju be perstojo, bet kartais nerimauju ar nevertėtų ilgesnės pertraukos padaryti ar pakeisti firmą? Ką manote?
QUOTE(Anastasija35 @ 2011 09 03, 15:11)
Aš taip pat šios firmos naudoju. Gėriau apie metus, nieko ypatingo nepastebėjau, bet pagėrus dar ilgiau pastebėjau, kad veido oda susitvarkė ir plaukai pastorėjo, sumažėjo skausmas prieš mėnesines, tai geriu jau daugel metų. Padarau pertrauką apie du mėnesius ir toliau vartoju be perstojo, bet kartais nerimauju ar nevertėtų ilgesnės pertraukos padaryti ar pakeisti firmą? Ką manote?
Mano ginekologas pasake gerti 6-9 men, ir daryt pertrauka nuo 3 iki 6 men. Bet bendrai jis nelabai tiki,kad sis aliejus gali sutvarkyti moteriskas problemas Beja, man ir nesutvarke
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 09 03, 21:58)
Mano ginekologas pasake gerti 6-9 men, ir daryt pertrauka nuo 3 iki 6 men. Bet bendrai jis nelabai tiki,kad sis aliejus gali sutvarkyti moteriskas problemas Beja, man ir nesutvarke
Pries nusprendziant pavartoti perskaiciau visa tema ir pastebejau,kad jums nakvisos pagal kitas aprasiusias visai nedave jokiu geru poveikiu bet ir blogiau nepasidare TAi vis delto manau,pradeti galima ir be gydytojaus patarimo,dauguma moteru-merginu is geros puses atsiliepia apie jos gerasias savybes
Sveikos
Prieš 2-3 savaites pradėjau vartoti nakvišų aliejų. Jau kelias pastarąsias dienas jaučiu, kaip kelis kartus per dieną stipriai svaigsta galva. Kartais tenka net ko nors įsigriebti ar pasiremti, nes kitaip atrodo, kad neišsilaikyčiau. Ar tai gali būti kažkaip susiję su nakvišom? Anksčiau niekad taip nebūdavo, dabar vis dažnėja. Ar verta nutraukti vartojimą? Dėkui iš anksto.
Prieš 2-3 savaites pradėjau vartoti nakvišų aliejų. Jau kelias pastarąsias dienas jaučiu, kaip kelis kartus per dieną stipriai svaigsta galva. Kartais tenka net ko nors įsigriebti ar pasiremti, nes kitaip atrodo, kad neišsilaikyčiau. Ar tai gali būti kažkaip susiję su nakvišom? Anksčiau niekad taip nebūdavo, dabar vis dažnėja. Ar verta nutraukti vartojimą? Dėkui iš anksto.
as irgi pradejau vartoti nakvisu alieju pries 6 dienas, nusipirkau pakuote 3 men, tikiuosi kad pagelbes, nebus pms, skaudzios krutines, nes paskutiniai 4 menesiai vargint pradejo pms, o nebuvo jau keli metai jokiu pms pas mane..hormonai isiderino..bandysiu nakvisu aliejaus pagalba viska i vieta sustatyt..
QUOTE(milė. @ 2011 10 13, 23:59)
Sveikos
manau,kad tai gali būti nuo nakvišų aliejaus,tiesiog pabandykite kelias dienas jo nevartoti.
QUOTE(marymom @ 2011 11 03, 21:57)
noriu paklaust, ar kai jūs nustojate gerti šitas tabletes nakvišų aliejaus jums visi skausmai, spuogai ar kitos problemos nesugrįžta atgal? nes nenoriu, kad būtų taip kaip su kt nutraukimu.. o man svarbiausia veido oda šiuo metu
bent as nepastebejau kad kazkas pasikeite, padarau pertrauka ir vel geriu