Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 31, 20:20)
Tik neuzmirskite daryti pertrauku  mirksiukas.gif

O kodel reikia daryti pertraukas? g.gif
Atsakyti
o galima pradeti gerti vidyru ciklo? g.gif ar geriau nuo 1 CD?
Atsakyti
Nebūtinai nuo 1CD smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas ginę dėl sutrikusio ciklo, tai ji man išrašė vaistus kurie turi iššaukt m... ir patarė gerti nakvišas. Sakė kad padės sureguliuot ciklą, kuris ne visai po gimdymo tvarkoje. Tik pamiršau paklaust, kokios firmos geriau pirkti... Gal galit patart kurie geresni bigsmile.gif o gal nėra jokio skirtumo kuriuos pirk? mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuole197 @ 2011 02 01, 15:32)
Vakar buvau pas ginę dėl sutrikusio ciklo, tai ji man išrašė vaistus kurie turi iššaukt m... ir patarė gerti nakvišas. Sakė kad padės sureguliuot ciklą, kuris ne visai po gimdymo tvarkoje. Tik pamiršau paklaust, kokios firmos geriau pirkti... Gal galit patart kurie geresni  bigsmile.gif  o gal nėra jokio skirtumo kuriuos pirk?  mirksiukas.gif Ačiū  4u.gif

As perku dideli rozini buteliuka healthilife nakvisu kapsuliu. Vartojau ir gamtos namu bet healthilife man atrodo veiksmingesnes o ir pigiau gaunasi didesni buteliuka pirkt o dar ir akcijos daznai buna. 4u.gif
Atsakyti
As irgi ta pati healthlife rozini vartoju, apsimoka, ypac, jei pasiseka pagaut kokia akcija smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi ta rozine grand pakuote yra, pirkau su akcija smile.gif
Atsakyti
geriu nakvisas jau beveik pora menesiu. ciklas mano kaip ir reguliarus buvo, bet dabar kazko pradejo mm veluoti. ar tai gali daryti itaka nakvisos? 4u.gif
gal kam yra taip buve?
skaitinejausi internete, jog keliom panelem taip buvo, bet taip ir nesupratau ar tai nuo nakvisu ar ne? aciu labai uz nuraminima
Atsakyti
Sveikutės, nusipirkau ir aš nakvišų kapsules. Geriu jau kelias dienas ir nesuprantu ar čia sutapimas, ar kaip yra lotuliukas.gif , bet siaubingai padidėjo apetitas, nuolat noriu valgyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Ar buvo taip kuriai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyrgute: 24 vasario 2011 - 11:26
sveikos merginos, del nakvisu aliejaus, esu po operacijos jau 8 men, niekas nesustabde plauku slinkimo ir aplamai buvau ne kokios formos
geriu nakvisu aliejaus kap ir tikrai padeda,
sakiau ir seimos gyd ir endokrinologei ir net kardiologei, kad vartoju-nei viena nepasake, kad tai blogai, sake, pagerti 3 men, po to pertrauka men tai tikrai....
taigi, manau pergyventi tikrai nera ko...
sekmes:)
Atsakyti
gal kas gėrėt nakvišų ir agurklių aliejų kapsules? ar kažkuo skiriasi nuo grynų nakvišų? g.gif
Atsakyti
O man nakvisos nieko gero nedave, tik kruva salutiniu poveikiu... Geriau virs 3 menesiu - galvojau gal pageres, bet deja... Man pardejo berti veida dideliais, giluminiais spuogais, pries menesines 2-3 pradedavo skaudeti galva, menesiniu skausmus paastrino, padidejo kraujopludis per menesines ir jos pailgejo...
Tai daugiau nebenoriu ju vartoti nei bandyti...
Atsakyti