Vakar buvau pas ginę dėl sutrikusio ciklo, tai ji man išrašė vaistus kurie turi iššaukt m... ir patarė gerti nakvišas. Sakė kad padės sureguliuot ciklą, kuris ne visai po gimdymo tvarkoje. Tik pamiršau paklaust, kokios firmos geriau pirkti... Gal galit patart kurie geresni o gal nėra jokio skirtumo kuriuos pirk? Ačiū
Vakar buvau pas ginę dėl sutrikusio ciklo, tai ji man išrašė vaistus kurie turi iššaukt m... ir patarė gerti nakvišas. Sakė kad padės sureguliuot ciklą, kuris ne visai po gimdymo tvarkoje. Tik pamiršau paklaust, kokios firmos geriau pirkti... Gal galit patart kurie geresni o gal nėra jokio skirtumo kuriuos pirk? Ačiū
As perku dideli rozini buteliuka healthilife nakvisu kapsuliu. Vartojau ir gamtos namu bet healthilife man atrodo veiksmingesnes o ir pigiau gaunasi didesni buteliuka pirkt o dar ir akcijos daznai buna.
geriu nakvisas jau beveik pora menesiu. ciklas mano kaip ir reguliarus buvo, bet dabar kazko pradejo mm veluoti. ar tai gali daryti itaka nakvisos? gal kam yra taip buve? skaitinejausi internete, jog keliom panelem taip buvo, bet taip ir nesupratau ar tai nuo nakvisu ar ne? aciu labai uz nuraminima
Sveikutės, nusipirkau ir aš nakvišų kapsules. Geriu jau kelias dienas ir nesuprantu ar čia sutapimas, ar kaip yra , bet siaubingai padidėjo apetitas, nuolat noriu valgyti . Ar buvo taip kuriai?
sveikos merginos, del nakvisu aliejaus, esu po operacijos jau 8 men, niekas nesustabde plauku slinkimo ir aplamai buvau ne kokios formos geriu nakvisu aliejaus kap ir tikrai padeda, sakiau ir seimos gyd ir endokrinologei ir net kardiologei, kad vartoju-nei viena nepasake, kad tai blogai, sake, pagerti 3 men, po to pertrauka men tai tikrai.... taigi, manau pergyventi tikrai nera ko... sekmes:)
O man nakvisos nieko gero nedave, tik kruva salutiniu poveikiu... Geriau virs 3 menesiu - galvojau gal pageres, bet deja... Man pardejo berti veida dideliais, giluminiais spuogais, pries menesines 2-3 pradedavo skaudeti galva, menesiniu skausmus paastrino, padidejo kraujopludis per menesines ir jos pailgejo... Tai daugiau nebenoriu ju vartoti nei bandyti...