Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

as dabar geriu mazesnem dozem nei raso ant bonkutes tai kolkas skrandi neskauda
Atsakyti
pries keleta menesiu man buvo sutrikusi hormonu pusiausvyra, labai bere nugara (aciu Dievui, kad ne veida bent jau), ciklas sutriko, todel gydytoja nenoredama skirti kontreceptiku, pasiule vartoti nakvisu alieju, na stai, jau 3 men vartoju nakvisu alieju (100), spuogeliai dingo, odos bukle kazkiek pagerejo, hormonu pusiausvyra susireguliavo, ciklas atsistate. Mano problemas nakvisu aliejus tikrai issprende thumbup.gif
Atsakyti
as va sian eisiu pas kita gine, tai irgi paklausiu, gal man pageretu, jei pagerciau nakvisu, nes antra cikla O kazkur prapuolus... Nes senoji gine tai aiskino, kad nereikia man gerti jokiu nakvisu, as dar jauna ir pan... doh.gif
Atsakyti
Man nakvisu aliejus padeda ir as nejauciu pasalinio poveikio.
Atsakyti
tai va, as ir galvoju, kad neturetu gi jis kenkti, tik padeti... Gine matyt tiesiog nera salininke alternatyvios medicinos g.gif
Atsakyti

Ar kas pirkote nakvisu alieju is Kvapu namai,ar BIO,ar pilstoma?Kazin ar yra skirtumas?
Atsakyti
man gydytoja rekomendavo nakvisu alieju gerti menesiniu skausmams mazinti, geriau gal 3 men, bet menesines tokios pat skausmingos verysad.gif
Atsakyti
o as dabar vis svarstau, kadangi mano ciklas vis dar grybauja, gal nepaisyti gines ir pagerti tu nakvisu, ar visgi paklausyti, kad man ju nereikia ir negerti?
Nzn, ar gali koki nors neigiama poveiki nakvisos tureti???? g.gif
Atsakyti
Jau kokie antri metai geriu nakvisu alieju, sunku pasakyti ar daug jis man padejo, bet pasalinio poveikio tai nejauciu
Atsakyti
as dabar kaip tik masciau ir apsisprendziau, kad nuo sio ciklo pradesiu gerti, blogiau gal tam mano hormonu balagane nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 01 31, 14:50)
Jau kokie antri metai geriu nakvisu alieju, sunku pasakyti ar daug jis man padejo, bet pasalinio poveikio tai nejauciu

Tik neuzmirskite daryti pertrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
as geriau del menesiniu skausmu, nepadejo, niu bet jau plaukai ir nagai kokie grazus pasidare, spindejo, blizgejo, augo kaip ant mieliu, kazkokia fantastika buvo smile.gif
Atsakyti