Aš naudoju "Nakvišų SĖKLŲ aliejų", nes kiek žinau vaistinė žaliava - tai dvimetės nakvišos
sėklos, kuriose yra daugiau celiuliozės, lignino, baltymų ir būtinųjų linolo ir linoleno rūgščių bei mineralinių medžiagų.
O apskritai nakvišų aliejus turi labai daug gerųjų savybių. Jis vertinamas kaip polinesočiųjų rūgščių šaltinis, kurios būtinos daugelio medžiagų apykaitai, taip pat tai energijos šaltinis. Nakvišos slopina uždegimus, normalizuoja kraujospūdį (padeda išvengti aterosklerozės), stiprina imunitetą, tinka vartoti sergant virškinamojo trakto negalavimams, taip pat palengvina kvėpavimą, mažina lėtinius sąnarių skausmus, gerina atmintį, mažina depresiją.
Dėl savo sudėtyje turinčių gama linoleno rūgščių, jos mažina PMS, menopauzės sindromą, mastopatiją. Taip pat ši rūgštis būtina pasisavinti ir apsaugoti riebaluose tirpius vitaminus nuo oksidacijos. Taip pat yra moksliškai įrodyta, kad nakvišų sėklų aliejus saugo nuo raukšlių susidarymo, gydo egzemą, dermatitus, taip pat stiprina plaukus, nagus, gražina odą.
Aš geriu 500 mg į dieną ir jau pajutau, kad labai auga nagai... aš jei nepatingiu, tai dar praduriu kapsulytę ir įtrinu nagučius
Taip kad UŽ nakvišas