Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(Peliutė @ 2010 06 14, 09:02)
***akire***, bet tai jeigu papildas tikrai duoda matomų rezultatų, ar galima vadintis reklamos auka?? g.gif juolab, kad lyg ir niekas per daug nereklamuoja  rolleyes.gif

jus neatidziai skaitote...........viena forumiete pazymejo, kad mano gydytojas, matyt, nepapirktas firmos, todel nesiulo............i tai as ir atsakiau, kad daug ka daro reklama ar parsidave gydytojai 4u.gif
Atsakyti
***akire***, na ei taip - tai peace lotuliukas.gif
Atsakyti
nakvisu aliejus ir man thumbup.gif plaukai ir nagai auga kaip ant mieliu, menesiniu skausma palengvindavo, visokiu gimdos uzdegimu problemos baigesi, dabar laukiuosi antrojo ir nestumo metu kartais isgeriu nakvisus thumbup.gif energinga esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2008 11 23, 13:57)
as irgi geriu dar nelabai ilgai, bet pokycius jau jauciu  thumbup.gif  geresne nuotaika, ne tokia nervuota  ax.gif  trumpesnes mmm, padidejes noras vyro  biggrin.gif  4u.gif 
tiesiog puiku!
As ir galvoju kaip cia yra,kad kai pradedu gert nakvisu alieju man padideja noras,sutvarko matyt taip hormonus,kad nors sienom lipk biggrin.gif Nutariau paskaitinet apie kaip kam veikia tas nakvisu aliejus.Kazkaip neatkreipiau demesio,bet trecia kart po pertraukos geriu ir galvoju,kad nakvisu aliejus daro man poveiki smile.gif .Ilgai negalejau pastoti,o kai pradejau jas gert pastojau po triju men.labai gerai jausdavau ovuliacija.Dabar geriu 1200mg po viena i para. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gėriau nakvišų aliejų kelis mėnesius, gal net pusmetį, jokio ryškaus poveikio nepastebėjau, tik priaugau svorio doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės kaži ar galima tą aliejuką išpilti į šaukštelį ar nelabai, turiu aiejuką nakvišų 1200mg ax.gif jėrgau lakstau aš su kapsule burnoj kaip strutis aptvare kol prariju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loruki @ 2010 08 04, 13:56)
4u.gif sveikutės kaži ar galima tą aliejuką išpilti į šaukštelį ar nelabai, turiu aiejuką nakvišų 1200mg ax.gif jėrgau lakstau aš su kapsule burnoj kaip strutis aptvare kol prariju doh.gif

žinoma, kad galima, želinis apvalkalas tam, kad ne visi mėgsta aliejaus skonį ir pojūtį burnoje.
Atsakyti
Nakvisu alieju geriu jau ilgai ax.gif issiverciu vis dazniau be vaistu per menesines ax.gif
Atsakyti
geras vaistukas, labai padeda tik po savaites vartojimo taip suima skrandi kad miegot net nnakti negaliu, tad darau pertraukeles daznai
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 10 21, 10:47)
geras vaistukas, labai padeda tik po savaites vartojimo taip suima skrandi kad miegot net nnakti negaliu, tad darau pertraukeles daznai

O jūs kaip nakvišas geriat? Aš vidury valgio, jokių problemų tada su virškinimu nekyla ax.gif
Geriu 1000 mg per dieną apie mėnesį, nes per praeitas mėnesines taip skausmai surietė, kad vos pajudėdavau, taip pat plaukai pradėjo slinkti, tai galvoju, turėtų nuo abiejų problemų kažkiek padėti.
Vėl prasidėjo mėnesinės, tai kol kas jokių nemalonių pojūčių, nežinau, ar tai tik sutapimas, pažiūrėsim. Taip pat dar geriu žuvų taukus, nes skaičiau, kad nakvišose esanti GLA rūgštis turėtų būti geriama su kitomis riebiosiomis rūgštimis, kad jų kiekis organizme neišsibalansuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 spalio 2010 - 20:59
QUOTE(himalaia @ 2010 10 21, 21:57)
O jūs kaip nakvišas geriat? Aš vidury valgio, jokių problemų tada su virškinimu nekyla 

jau visaip isbandziau, ir per valgi ir po valgio tas pats velnias
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 10 22, 09:06)
jau visaip isbandziau, ir per valgi ir po valgio tas pats velnias

tai gal tada geriau bendrai ju nevartoti ir nekankinti skrandzio?
Tuo labiau, kad tokie vartojimai po savaite naudos labai mazai atnes ax.gif
Atsakyti