Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(***akire*** @ 2010 06 13, 13:59)
jeigu gydytojas nerekomendavo, tai pacios savavaliskai nepirkiokit to nakvisu aliejaus, nesvarbu, kad reklamuojama, ar akcijos vaistinese. As taip pat vartojau pati, buvau ir dar nusipirkus per akcijas zenkliai pigiau, paskui gydytojo paklausiau, koks jo poziuris i nakvisu alieju, ar gerai, kad as vartojau ir dar zadu vartoti. Jis syptelejo ir sako: per akcija nusipirkot, bijot, kad galiojimas nesibaigtu, tai geriat? Zodziu, pasijuoke ir pasake-nevartokit, nereikia....smile.gif Matyt, jo toks poziuris i visokius papildus, tai ir pardaviau bendradarbei ir daugiau nebevartoju  smile.gif

Nakvisu aliejus yra naturalus aliejus, maisto papildas, nevaistai. Profilaktiskai labai gerai, o ypac moterims bei merginoms. Yra isimciu kas negali vartoti del elergijos ir pan.
O gyditojas pasake jums nevartoti gal delto kad tiesiog gerai atrodote, esate sveika ir tiek. Gi nesake grieztai nevartokit, nes tai nuodai.. ar sake? smile.gif Atsiliepimai (is praktines patirties) isties geri thumbup.gif
Atsakyti
as nenorejau nieko grieztai pasakyti prie nakvisu alieju, tiesiog aprasiau savo situacija 4u.gif matyt, mano ginekologas pastebejo, kad man jo nereikia smile.gif
Atsakyti
Suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blionde @ 2010 06 13, 19:08)
Suprantu  mirksiukas.gif

...bet vis tiek pasikonsultuokit su savo gydytoju pries vartojant 4u.gif zinoma, tai ne nuodas-nepakenks...bet gal tiesiog Jums jo irgi nereikia smile.gif
Atsakyti
na, as pavyzdžiui pastebėjau, kad vartojant nakvišų aliejų man sumažėjo pilvo skausmai per mm, dingo PMS, pagerėjo odos būklė. Aliejus yra natūralus, niekam nekenkia, tai kodėl gi jo nenaudot, jei matyti rezultatai? galbūt jūsų gydytojui joks nakvišų aliejaus gamintojas už reklamą nepamokėjo rolleyes.gif lotuliukas.gif juk dažnai gydytojai rekomenduoja būtent tokį ir ne kitokį vaistą / maisto papildą vien todėl, kad jiems moka už reklamą doh.gif
Atsakyti
Man nakvišų aliejus labai padėjo - anksčiau mėnesinės buvo labai skausmingos, o dabar nesijaučia nieko, nors jau nustojau vartot prieš mėnesį. Plius plaukai išgražėjo kaip reikiant, nors ir dažiau, ir džiovinau, ir tiesinau kaip ir ankščiau. Net kirpėja pastebėjo, kad plaukai ištankėję, sustiprėję.
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 06 14, 00:53)
na, as pavyzdžiui pastebėjau, kad vartojant nakvišų aliejų man sumažėjo pilvo skausmai per mm, dingo PMS, pagerėjo odos būklė. Aliejus yra natūralus, niekam nekenkia, tai kodėl gi jo nenaudot, jei matyti rezultatai? galbūt jūsų gydytojui joks nakvišų aliejaus gamintojas už reklamą nepamokėjo  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  juk dažnai gydytojai rekomenduoja būtent tokį ir ne kitokį vaistą / maisto papildą vien todėl, kad jiems moka už reklamą  doh.gif

tai va, butent, dauguma yra reklamos aukos biggrin.gif
Atsakyti
***akire***, bet tai jeigu papildas tikrai duoda matomų rezultatų, ar galima vadintis reklamos auka?? g.gif juolab, kad lyg ir niekas per daug nereklamuoja rolleyes.gif
Atsakyti
pasiskaitau jusu pasisakymus ir net pavydas ima, kodel man nakvisos nei kiek nepadejo doh.gif verysad.gif
Atsakyti

As irgi profilaktiskai nakvisas naudojau apie metus, dingo nemalonus krutu tempimas, dingo PMS. O nakvisu pasirinkimas vaistinese dabar isties didelis, reikia ziureti is kur augintu nakvisu tas aliejus spaustas ir koncentracija.

As Jamieson nakvisas naudoju, nes paskaiciau, kad Jamieson nakvišų aliejus išgaunamas iš ekologiškų Kanadoje auginamų nakvišų sėklų, išspaustas šaltuoju būdu ir jos be dirbtinių dažiklių, aromatinių medžiagų ir konservantų smile.gif
Atsakyti
As taip pat zadu pagerti nakvisu aliejaus. Maciau, kad prekybos centruose yra nakvisu aliejaus buteliuose, na skysto, kaip ir bet kurio kito aliejaus. Ar yra vartojanciu toki alieju, ar visgi dauguma renkasi kapsules? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2010 06 13, 09:35)
Vakar mama buvo vaistinej tai paprasiau kad man nakvisu aliejaus prigriebtu, vaistininke pasake, kad nakvisu alieju reik gert tuo paciu metu kiekviena diena. Pati esu pirkusi ne viena ir net ne du kartus bet tik vakar pirma karta isgirdau toki dalyka. Kaip Jus, mergaites, geriat?  g.gif

Geriu kas rytą prieš valgį. Bet ne tuo pačiu metu, nes keliuosi kiekvieną dieną skirtingu laiku 4u.gif man jis thumbup.gif
Atsakyti