Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

2kapsules tris kart per diena????
blink.gif doh.gif
Geriau 1000 stiprumo, viena kapsulė per dieną ir daugiau neleido daktarė g.gif
Keista...gal pas Jus jos kokios labai silpnos, kad tokios dozės...
Atsakyti
na jo, kažkaip labai jau per daug... 6 kapsulės per dieną, eina sau doh.gif g.gif aš kiek žinau jei 500mg stiprumo tai reikia per dieną dvi išgert, o jei 1000 - pakanka vienos. Tos, kur po vieną reikia gert, man labiausiai patinka - nespėjų užmiršt, kad reikia išgert lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 06 01, 21:25)
prisiskaiciau cia as pas jus apie tas nakvisas geru atsiliepimu tai leksiu i vaistine ir as ieskoti nakvisu aliejaus...
man pastoviai ant smakro spuogai ikyla,po veido valymo buvo situacija pagerejusi, bet db ziuriu vel man lenda spuogai, tai susigundziau ir as nakvisu aliejumi...
sakykit gal kur siuo metu akcija kokioj vaistineje vyksta?

Siuo metu vyksta akcija Norfos vaistineje 50%. Siandien pirkau ir mokejau 26,98lt. Pakuoteje 100 kapsuliu ir 1000mg stiprumo, tad pakanka per diena isgerti viena. As geriu jau antra pakuote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 06 03, 16:47)
Siuo metu vyksta akcija Norfos vaistineje 50%. Siandien pirkau ir mokejau 26,98lt. Pakuoteje 100 kapsuliu ir 1000mg stiprumo, tad pakanka per diena isgerti viena. As geriu jau antra pakuote  smile.gif

o iki kiek akcija bus kazi? na man irgi nepatinka,kad tiek daug reikia gert 6per diena doh.gif
sudetis tokia 6 kapsuliu,(paros normos) standartizuotos dvimetes nakvisos seklu aliejus ( nemaziau 10% (50mg) gama linolano rugsties-viso sito yra 3000mg
vitaminas E 60mg 500RPN%
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 06 03, 23:04)
o iki kiek akcija bus kazi? na man irgi nepatinka,kad tiek daug reikia gert 6per diena  doh.gif
sudetis tokia 6 kapsuliu,(paros normos) standartizuotos dvimetes nakvisos seklu aliejus ( nemaziau 10% (50mg) gama linolano rugsties-viso sito yra 3000mg
vitaminas E 60mg 500RPN%

3000 mg per diena? blink.gif
Taigi ryskiai per daug - per diena reikia gerti 1000 mg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 04, 10:26)
3000 mg per diena?  blink.gif
Taigi ryskiai per daug - per diena reikia gerti 1000 mg  mirksiukas.gif

aisku, tai vadinasi pakanka 2 kapsuliu per diena,o ant buteliuko raso po2 tabletes 3 kartus per diena gert doh.gif ir tikek zmogau kas parasyta ant pakuociu doh.gif
aciu,kad apsvietet mane biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O kokios firmos nakvisu alieju rekomenduotumete? ar cia nera skirtumo? svarbu kad nakvisu aliejus ir tiek. Nes vaistineje ziurejau yra jus visokiu rusiu ir skirtingu kainu.
Atsakyti
Laba, nemanau, kad būtų labai didelis skirtumas, nors aš asmeniškai visad geriu tokius:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 06 12, 18:36)
Laba, nemanau, kad būtų labai didelis skirtumas, nors aš asmeniškai visad geriu tokius:
user posted image

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Vakar mama buvo vaistinej tai paprasiau kad man nakvisu aliejaus prigriebtu, vaistininke pasake, kad nakvisu alieju reik gert tuo paciu metu kiekviena diena. Pati esu pirkusi ne viena ir net ne du kartus bet tik vakar pirma karta isgirdau toki dalyka. Kaip Jus, mergaites, geriat? g.gif
Atsakyti
Na, aš irgi negirdėjau, kad būtinai tuo pačiu metu reikia gert g.gif kažkodėl nemanau,kad pvz keliom valandom vėliau nei vakar išgerta kapsulė turėtų mažesnį poveikį.. g.gif
Atsakyti
jeigu gydytojas nerekomendavo, tai pacios savavaliskai nepirkiokit to nakvisu aliejaus, nesvarbu, kad reklamuojama, ar akcijos vaistinese. As taip pat vartojau pati, buvau ir dar nusipirkus per akcijas zenkliai pigiau, paskui gydytojo paklausiau, koks jo poziuris i nakvisu alieju, ar gerai, kad as vartojau ir dar zadu vartoti. Jis syptelejo ir sako: per akcija nusipirkot, bijot, kad galiojimas nesibaigtu, tai geriat? Zodziu, pasijuoke ir pasake-nevartokit, nereikia....smile.gif Matyt, jo toks poziuris i visokius papildus, tai ir pardaviau bendradarbei ir daugiau nebevartoju smile.gif
Atsakyti