Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 02 08, 15:35)
Cia tai tikra tiesa doh.gif

Tai tas ir baisiausiai! blink.gif
Atsakyti
As geriu 1000mg ir esu patenkinta,jau baigiu pirma buteliuka,pirksiu antra...
Atsakyti
Ir as siandien nusipirkau, salto spaudimo, manosios kapsules 1300mg. Tikiuosi, kad aptvarkis pms ir spuogelius, nes pusmetis po KT nutraukimo, o veido oda dar durniuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 02 08, 12:27)
Nujauciu, kad siuo atveju gali buti taip: kiek gydytoju-tiek ir nuomoniu doh.gif deja, labai daznai taip ir buna, vienas sako, kad labai gerai, kitas- blogai, o tu zmogus klausyk ko nori blink.gif

Pavartoji ir pamatai, kokie rezultatai, kad blogas preparatas, nemanau, beveik visos moterys vartoja ir daug maž patenkintos. O man asmeniškai labai sustiprėjo nagai, susitvarkė ciklas, tai esu patenkinta, tik va, nežinau ar nuo nakvišų, bet apetitas padidėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2010 02 12, 06:17)
Pavartoji ir pamatai, kokie rezultatai, kad blogas preparatas, nemanau, beveik visos moterys vartoja ir daug maž patenkintos. O man asmeniškai labai sustiprėjo nagai, susitvarkė ciklas, tai esu patenkinta, tik va, nežinau ar nuo nakvišų, bet apetitas padidėjo.  unsure.gif

Tai taip, zinoma,kad taip ir reikia daryti, nes jei klausysi visu gydytoju, tai neaisku kas gausis biggrin.gif as irgi patenkinta, sugeriau jau visa didele pakuote ir salutiniu poveikiu tikrai nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif
noriu ir as pasidalinti savo mazu bandymu su nakvisom bei prisideti prie liaupsiu. Tikrai labai man padejo, o bandymas buvo toks, geriau nakvisas 3 men, per ta laika zymiai palengvejo pirmosios mmm dienos, nebuvo stipriu skausmu. Ir sugalvojau isbandyti ar tikrai tai nuo nakvisu ir si menesi negeriau, laukiau savo dienu, ir ka jus manot? vakar vos pajudeti galejau nuo skausmo (pirmoji mmm diena), teko vel gerti stiprius vaistus nuo skausmo verysad.gif Taip kad nakvisos manau yra mums duotas gerasis gamtos stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
koks turetu buti tarpas nevartojimo?menesio pakanka kazin?
Atsakyti
na vat as menesi nevartojau ir skausmeliai sugrizo, bet pries mmm nebuvo baisaus pms, tai gal cia dar kazkoks poveikis laikesi nuo ju g.gif siaip turbut kiekvienai individualiai, vienom kaip raso net netinka ar nera jokio zymaus skirtumo.. As didesnio nei menesio nedarysiu, manau menesis kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele.: 16 vasario 2010 - 14:04
QUOTE(karamele. @ 2010 02 16, 14:00)
Labukas visoms smile.gif
noriu ir as pasidalinti savo mazu bandymu su nakvisom bei prisideti prie liaupsiu. Tikrai labai man padejo, o bandymas buvo toks, geriau nakvisas 3 men, per ta laika zymiai palengvejo pirmosios mmm dienos, nebuvo stipriu skausmu. Ir sugalvojau isbandyti ar tikrai tai nuo nakvisu ir si menesi negeriau, laukiau savo dienu, ir ka jus manot? vakar vos pajudeti galejau nuo skausmo (pirmoji mmm diena), teko vel gerti stiprius vaistus nuo skausmo  verysad.gif  Taip kad nakvisos manau yra mums duotas gerasis gamtos stebuklas  thumbup.gif

As geriu jau 6 ar 7 men., jokio palengvejimo doh.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(winona @ 2010 02 16, 14:49)

Gydytoja sake nuo 3 iki 6 men.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 02 16, 14:49)

gydytoja rekomendavo porą mėnesių gert, mėnesio pertrauką daryt, po to vėl taip pat.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 02 16, 19:30)
As geriu jau 6 ar 7 men., jokio palengvejimo  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif
Gydytoja sake nuo 3 iki 6 men.

del pms ir skausmu geri?as tai del odos pagrinde pradejau ir nors is pradziu isbujojo dar labiau,bet pasitvarke ir kazkaip ciklas sunormalejo,palengvejo mm,tik gal per ilgai geriau be pertraukos ir paskutines prapuole g.gif
QUOTE(mandy* @ 2010 02 17, 06:31)
gydytoja rekomendavo porą mėnesių gert, mėnesio pertrauką daryt, po to vėl taip pat.

o dekui 4u.gif man gaunas geriant skysta 3,5men,tai gal 2-3men pertrauka padarysiu smile.gif
Atsakyti
Viskas - nuo rytojaus pradedu gerti Nakvišų aliejų pioneer.gif Gal "iškrapštys" tą šlykštų PMSą ...
Atsakyti