Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 21, 14:39)
Gal apsviesit mane neismanele biggrin.gif  folio rugstis cia ciklui reguliuoti skirta ar su spuogais kovot padeda?

as tai zinau, kad folio rugsti rekomenduojama gerti nesciosiosm ar planuojancioms pastoti, bet kai man vakar gydyt.pasiule, tai as irgi nustebau, bet ji sake, kad grazina oda ir plaukus...as vakkar besilaukianciai draugei parasiau, paklausiau ar jaute kazkoki poveiki, tai sake gere 4 men ir nieko tokio ypatingo tikrai nepastebejo, bet cia velgi - kaip kai kuriai tikriausiai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oppappa @ 2009 11 21, 15:55)
as tai zinau, kad folio rugsti rekomenduojama gerti nesciosiosm ar planuojancioms pastoti, bet kai man vakar gydyt.pasiule, tai as irgi nustebau, bet ji sake, kad grazina oda ir plaukus...as vakkar besilaukianciai draugei parasiau, paklausiau ar jaute kazkoki poveiki, tai sake gere 4 men ir nieko tokio ypatingo tikrai nepastebejo, bet cia velgi - kaip kai kuriai tikriausiai...  4u.gif

hmmm, aisku, niu dekuj uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 11 21, 15:36)
hmmm, aisku, niu dekuj uz informacija 4u.gif

Sveiki vėl. Gal gydytoja folio rūgšties rekomendavo, nes įtaria sutrikusį virškinimą, mažakraujystę? Juk folio rūgštis priklauso B grupės vitaminams.
Va, ką radau.. "Folio rūgšties daugiau reikia sergant žarnyno ligomis ar epilepsija, vartojant kontraceptinius preparatus, sergant alkoholizmu ir narkomanija, kepenų ligomis, mažakraujyste, nėštumo ir maitinimo krūties pienu laikotarpiu, sutrikus virškinimo trakto veiklai."
Atsakyti
Sveikos,
Nusprendžiau ir aš pasireikšti ax.gif man nakvišų aliejus tikrai padėjo, mm tapo negausios, neskausmingos, per PMS nebe tokia ragana būnu blush2.gif ir oda pasitaisė. Labai geras dalykėlis. Aišku, kad pajusčiau rezultatus turėjau vartot daugiau nei mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2009 11 26, 13:19)
Sveikos,
Nusprendžiau ir aš pasireikšti  ax.gif man nakvišų aliejus tikrai padėjo, mm tapo negausios, neskausmingos, per PMS nebe tokia ragana būnu  blush2.gif ir oda pasitaisė. Labai geras dalykėlis. Aišku, kad pajusčiau rezultatus turėjau vartot daugiau nei mėnesį.

Sveiki. Ar galėtumėte "pasidalinti", kaip vartojate nakvišų aliejų? Noriu imtis saviveiklos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 26, 16:14)
Sveiki. Ar galėtumėte "pasidalinti", kaip vartojate nakvišų aliejų? Noriu imtis saviveiklos   blush2.gif

Sveikute smile.gif Labai paprastai 4u.gif nueini i vaistine, nusiperki nakvisu aliejaus (kapsulese). Ir tada geri karta per diena (jei kapsules po 1000mg) arba du kartus (jei po 500mg).Stai ir visas vartojimas 4u.gif as geriu viena karta per diena valgio metu, nes taip nurodyta ant pakuotes smile.gif
ai tiesa, dar neparasiau kokias geriu as (ju yra ivairiu)
as turiu tokios didelej ruzavoj dezutej (ten 180 kapsuliu) ,,Evening preemrose oil" atrodo taip rasosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 26 lapkričio 2009 - 16:32
Na taip, vartoju kaip ir bet kuriuos kitus vitaminus ax.gif tiesa, o gal žinote kodėl taip skiriasi kainos? tarkim toks pat kiekis kapsulių mėnesiui gali kainuoti nuo 30 iki 11lt. Sudėtis ta pati. Negi tiek daug už firmos pavadinimą mokam? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliutė: 26 lapkričio 2009 - 17:21
QUOTE(Peliutė @ 2009 11 26, 18:20)
Na taip, vartoju kaip ir bet kuriuos kitus vitaminus  ax.gif tiesa, o gal žinote kodėl taip skiriasi kainos? tarkim toks pat kiekis kapsulių mėnesiui gali kainuoti nuo 30 iki 11lt. Sudėtis ta pati. Negi tiek daug už firmos pavadinimą mokam? doh.gif

na jei sudetis ta pati, tai persasi tik viena mintis: arba mokama uz gamintojo varda, arba uz kokybe.Bet siuo atveju kazkodel linkus manyti,kad cia nuo gamintojo priklauso smile.gif as uz savuosius mokejau apie 50 lt, bet cia pusei metu gaunasi, tai menesiui irgi gaunas isvis pigiai, bet kuo daugiau perki, tuo pigiau:D
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2009 11 26, 18:20)
Na taip, vartoju kaip ir bet kuriuos kitus vitaminus  ax.gif tiesa, o gal žinote kodėl taip skiriasi kainos? tarkim toks pat kiekis kapsulių mėnesiui gali kainuoti nuo 30 iki 11lt. Sudėtis ta pati. Negi tiek daug už firmos pavadinimą mokam? doh.gif

Kad toks pat kiekis kapsulių, tai dar nieko nereiškia, yra ir jų stiprumas, 500mg žymiai pigesnės, o va 1000mg, kadangi stipresnės, tai ir kaina didesnė.
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2009 11 26, 10:19)
Kad toks pat kiekis kapsulių, tai dar nieko nereiškia, yra ir jų stiprumas, 500mg žymiai pigesnės, o va 1000mg, kadangi stipresnės, tai ir kaina didesnė.

Aš ir kalbėjau apie tokio paties stiprumo kapsules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 22, 12:09)
Sveiki vėl. Gal gydytoja folio rūgšties rekomendavo, nes įtaria sutrikusį virškinimą, mažakraujystę? Juk folio rūgštis priklauso B grupės vitaminams.
Va, ką radau.. "Folio rūgšties daugiau reikia sergant žarnyno ligomis ar epilepsija, vartojant kontraceptinius preparatus, sergant alkoholizmu ir narkomanija, kepenų ligomis, mažakraujyste, nėštumo ir maitinimo krūties pienu laikotarpiu, sutrikus virškinimo trakto veiklai."

blink.gif smile.gif nieko panasaus man ji neitare smile.gif na bent jau nesake ax.gif sake yra vitaminu, kurie stiprinaplaukus, nagus ir oda grazina, o svarbiausia - patvarko dingusias bedeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oppappa @ 2009 11 29, 09:54)
blink.gif  smile.gif  nieko panasaus man ji neitare smile.gif na bent jau nesake  ax.gif  sake yra vitaminu, kurie stiprinaplaukus, nagus ir oda grazina, o svarbiausia - patvarko dingusias bedeles  4u.gif

OOOO... Sveiki. Sakykit, kaip sekasi? Ar padeda ir odai, ir "bėdelėms"?
Atsakyti