Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 14:39)
as irgi susiviliojau cia prisiskaiciusi visokiu gerumu smile.gif o kokiu pavidalu tas aliejus buna? tikiuosi kokios kapsules ar pan, nes jau zuvu taukus kai geriau skystus, feeee.. smile.gif

beje, ar neturi tos nakvisos kokio salutinio poveikio ir kiek ilgai jas galima vartoti?

Jos būna kapsulėse, tai jokio skonio nesijaučia smile.gif Vartoti nuolat galima berods pusę metų ar net daugiau, tiksliai net negaliu pasakyti, bet ilgai smile.gif
Šalutinio poveikio kaip ir neturėtų būti, jei nepadauginsit jame esančių medžiagų RPN. Na nebent pasireikštų alergija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 13 lapkričio 2009 - 21:10
acotinum firmos yra 60 kapsuliu 1200mg ir tik 25lt.....
Atsakyti
Draugė neseniai su akcija pirko 180 kapsulių ir mokėjo tik 34LT. Joms dažnai būna akcijos, tai jei neskubat ir taupot, turbūt geriausia palaukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 13 lapkričio 2009 - 21:31
Laba, va vartoju as nakvisu alieju jau koki pora menesiu tai tikrai, bet negaleciau pasakyti, kad labai pajutau jo povaiki, gal veliau ka pajausiu ax.gif
Na, bet pirkau su nuolaida, tai negaila, blogiau visviena nebus blush2.gif
Atsakyti
geriu jau 4men, pms beveik nejauciu, nagai gerai auga, tvirti; plaukai sveiki, nors juos ir kitomis priemonemis lepinu, oda pas mane pokstauja, ciklo gale daugiau maziau pasirodo inkstiru wink.gif
Atsakyti
Anksciau geriau kursus,tai nepamenu,ar butent nuo nakvisu,ar nuo ko kito viskas buvo gerai,plaukai sveiki augo,oda irgi gera smile.gif na,nagams poveikio tai nepajutau,bent nepamenu ,kad tai butu buve.
Dabar planuoju vel sugerti kursa smile.gif
Atsakyti
Turejau siokiu tokiu problemu, tai ginekologe patare pavartoti nakvisu aliejaus. Ir is tiesu viskas susitvarke. Todel dabar profilaktiskai kai kada geriu, kad tos problemos neatsinaujintu.
Atsakyti
Visos cia raso kad oda pagrazejo. Man atvirksciai - spuogai kilti pradejo. Nustojau gerti ir po keliu dienu vel viskas susitvarke. Kazin ka tai galetu reiksti g.gif ? Gal kazkokiu medziagu per daug mano organizme?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 13, 22:30)
Draugė neseniai su akcija pirko 180 kapsulių ir mokėjo tik 34LT. Joms dažnai būna akcijos, tai jei neskubat ir taupot, turbūt geriausia palaukti smile.gif

as irgi Camelijos vaistinej pirkau su nuolaida 180 kapsuliu ir tiek pat mokejau, pradejau vartot. ziuresim kaip bus ax.gif
Atsakyti
jau antras mėnuo kaip vartoju, man padeda, PMS ne taip vargina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2009 11 15, 13:24)
as irgi Camelijos vaistinej pirkau su nuolaida 180 kapsuliu ir tiek pat mokejau, pradejau vartot. ziuresim kaip bus ax.gif

o gal galit pasakyt kokios firmos kaip vadinas?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 15, 15:59)
o gal galit pasakyt kokios firmos kaip vadinas?

Akcija buvo Actavit nakvišų aliejaus kapsulėms, gamintojas Capsulgel. Bet turbūt jau nebėra ax.gif
Atsakyti