Aš mačiau, kad būna kartais nakvišų arbatos pirkti. Kažin, jos poveikis būtų panašus kaip tų aliejaus piliulių ar ne
O kokios firmos nakvisu aliejus jum geriausiai ?
As taip pat geriu nakvisu alieju.Bet kas keisciausia man poveikis atvirkstinis nei tikejausi Nagai ant skilineja, kad gyvenime dar toki nebuvo, o oda irgi pastoviai spuogeliai kyla
man tai labai gerai padeda ciklui , jei ju negeriu pries dienas tai veluoja o jei geriu buna kaip laikrodis
QUOTE(lucero @ 2009 11 09, 21:06)
man tai labai gerai padeda ciklui , jei ju negeriu pries dienas tai veluoja o jei geriu buna kaip laikrodis
O man ciklo nesureguliavo Kaip buvo nepastovus, taip ir liko...
kai mečiau gerti kt, apie pusę metų gėriau nakvišų kapsules, tai mm prasidėjo reguliariai, nebuvo jokių išsiderinimų, bet šiaip kad pagražėtų oda ar nagai nepastebejau, na o dabar jau kuris laikas nebegeriu
Pati negeriu, bet draugė sakė, kad jai nuo jų nagai stipresni tapo ir oda gražesnė
as geriu antra men, veido oda liko skaisti, neliko pms, skauda krutine kai lieka para iki mmm pradzios, plakai slenka kaip slinke, nagai irgi nepagrazejo. galvoju kad man pades sureguliuoti hormonus.
Nu prisiskaičiau apie naudą visokią nakvišų, pasirodo, net cholesterolį mažina.
Eisiu pirkt po atlyginimo
QUOTE(nojura @ 2009 11 12, 13:07)
Nu prisiskaičiau apie naudą visokią nakvišų, pasirodo, net cholesterolį mažina.
as irgi susiviliojau cia prisiskaiciusi visokiu gerumu o kokiu pavidalu tas aliejus buna? tikiuosi kokios kapsules ar pan, nes jau zuvu taukus kai geriau skystus, feeee..
beje, ar neturi tos nakvisos kokio salutinio poveikio ir kiek ilgai jas galima vartoti?