Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(winona @ 2009 10 21, 19:47)
as irgi guodziuos,kad dabar atkentesiu ir ateity turesiu grazia oda ax.gif

As tai ne tik del odos,bet ir del ciklo geriau,buvau nutraukusi,nes man skrandi skaudedavo isgerus,dabar vel pradejau pries kelias dienas,tai lyg dar nieko smile.gif ziuresiu kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
Girdejau kad nagus ir plaukus naskvisu aliejus stiprina
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2009 10 21, 22:06)
Girdejau kad nagus ir plaukus naskvisu aliejus stiprina

Nakvisu aliejus daug geru savybiu siaip turi,internete prisiskaiciau apie ji nemazai,tik gaila,kad man nuo jo skrandi skauda kai isgeriu unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 27, 15:31-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 27, 15:31)
Nakvisu aliejus daug geru savybiu siaip turi,internete prisiskaiciau apie ji nemazai,tik gaila,kad man nuo jo skrandi skauda kai isgeriu unsure.gif

Tai gal jus geriat nepavalgius?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 10 21, 19:47)
o siaip tave nuolato sberia ar pries sirgima?as irgi guodziuos,kad dabar atkentesiu ir ateity turesiu grazia oda ax.gif

Nu seip mane tokiais skausmingais giluminiai spuogais retai kada beria.. doh.gif dabar jauciu per daug kiausu uzvaliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(korina @ 2009 11 01, 01:37)
Tai gal jus geriat nepavalgius?

Kad liktais pavalgius geriu nakvisu alieju g.gif Bet man buvo ir kitos rusies vitaminai kurie netiko g.gif organizmas kazkaip nepriima verysad.gif
Atsakyti
As jau menesi geriu nakvisu aliejaus kapsules, labai pastebimai pagrazejo oda, tiesiog svyti. Kad buciau anksciau zinojus, koks geras dalykas, tas nakvisu aliejus blush2.gif
Idomu butu isgirsti is kitu merginu/moteru, kokie pokyciai pradejus gerti nakvisu aliejaus kapsules?
Atsakyti
Aš gėriau vienu metu. Šiaip jis labai gerai ir moteriškas problemas sutvarko.
Atsakyti
Aš geriu ir esu patenkinta, nes nagai labai sustiprėjo. Ankščiau lūžinėdavo/sluoksniuodavosi, o dabar net ir norint turbūt sunku nulaužti būtų biggrin.gif
Odos pokyčių nepastebėjau, nes ir taip bėdų jokių su ja neturiu.
draugė irgi nusipirko, nes kažkada gėrė ir irgi rezultatų sulaukė smile.gif
Atsakyti
na as geriu jau men,bet dar nieko nepastebejau,kad kas pasikeistu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 01, 00:58)
Nu seip mane tokiais skausmingais giluminiai spuogais retai kada beria..  doh.gif dabar jauciu per daug kiausu uzvaliau  doh.gif  lotuliukas.gif

mane siaip galima sakyt visad berdavo,nes pradedavo labiausiai pries menesines(kelias savt pries),o gydavo irgi sav- dvi doh.gif tai va taip ir gyvenu biggrin.gif bet dabar joa,tokiais pulingesniais,zandai vargsai mano g.gif
o baltymai prie gero neveda zinok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 05 lapkričio 2009 - 15:35
As geriau 3 menesius, del odos nieko ipatingo nepastebejau, bet va nagai tai tikrai labai pagrazejo, sustiprejo, neluzinejo; atsiauginau grazius, ilgesnius nagus, visi klause gal priauginau smile.gif
Man odai tikrai pastebima efekta suteike zuvu tauku kapsules smile.gif
Atsakyti