Nakvisu alieju rekomenduojama netgi pagerti po kT nutraukimo, taip pat planuojant leliuka. Padeda susireguliuoti ciklui.
geriu nakvisu alieju jau keli metai suvartoju pakuote padarau pertrauka ir vel vartoju ir neturiu problemu nei su spuogais nei su skausmais
QUOTE(dijanule @ 2009 09 08, 11:21)
geriu nakvisu alieju jau keli metai suvartoju pakuote padarau pertrauka ir vel vartoju ir neturiu problemu nei su spuogais nei su skausmais
o kokio ilgio pertrauka darai? nes as irgi geriu, tai kazkaip nereguliariai - kartias pageriu viena pakuote, tada kokius tris menesius negeriu, tada dar nusiperku. Kaip realiai geriau vartoti ta nakvisu alieju?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 09, 08:17)
nakvisu aliejus, 180 kapsuliu (jei nemaisau) su 40 proc. nuolaida, gaunasi apie 30 litu
bet kodel prie to nakvisu aliejaus raso ,kad jis skirtas sirdies darbui gerinti
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir pamaniau, kad ir man reikia nakvišų aliejaus tik aš geriu KT ir baisoka, kad nesumažintų jų poveikio
QUOTE(lineta7 @ 2009 09 09, 18:50)
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir pamaniau, kad ir man reikia nakvišų aliejaus tik aš geriu KT ir baisoka, kad nesumažintų jų poveikio
Tikrai nepakenks nakvisu aliejus, net yra rekomenduojama vartojant kontraceptikus
QUOTE(dijanule @ 2009 09 08, 10:21)
as irgi labai noriu pagert nakvisu aliejaus,ale nepraryju kapsuliu...ar imanoma kaip nors kitaip ji vartot?
QUOTE(Tresor @ 2009 09 10, 16:23)
Tikrai nepakenks nakvisu aliejus, net yra rekomenduojama vartojant kontraceptikus
Ačiū Reikės nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 09 10, 16:59)
as irgi labai noriu pagert nakvisu aliejaus,ale nepraryju kapsuliu...ar imanoma kaip nors kitaip ji vartot?
Taip, yra ne tik kapsulės, bet ir skysto aliejaus
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 09 10, 20:05)
Nakvisu aliejus turi daug geru savybiu, jei neklystu jos turi kazkokiu polinesociuju riebalu, kurie padeda palaikyti sirdies veikla
man nelabai patiko nakvisu aliejus,kas kart ju isgerus skaudedavo skrandis,geriau du menesius,po to nutraukiau
Geriu jau tris mėnesius. Na ką, ŽYMIAI sumažėjo PMS ir ne tiek daug kraujuoju mėnesinių metu