QUOTE(mazuliux @ 2009 03 10, 13:58)
Taip, senos sake, ir langai prasti
O ta jusu seimininke tai tegul eina toli toli
Na ir kas, kad naujas namas, reikia realiai ziureti i situacija, nenusileiskit ir jus. Kam permoketi
As ir taip mastau, kad mes irgi jau truputi permokam, bet kadangi uz menesio dvieju ruosiames kraustytis tai nieko nesakom
nagi buna zmoniu, kurie savimi labai pasitiki. o ji tokia. ir as jai nepatinku, nes matai per daug klausineju apie visokius skaiciukus, sakau pastabas kas negerai bute
tai del nuomos mokesciu vyrui paskambina, o ne man
nu ziuresim, kaip cia bus si menesi, nusileis ji is debesu ar kaip tik pakils pavasario proga...
Papildyta:
QUOTE(Cukrė @ 2009 03 10, 11:30)
Sveikutes, prisijungsiu ir as
pries pora men issikrausciau is nuomojamo buto klaipedoj. Is dalies lb dziaugiuosi
uz 56kv mokejau 1300lt, naujos statybos, centre. Buvo be interneto ir kabelines, durys visur nusvirusios ir nei vienos bute neuzsidarydavo (tik laukines), dusas kiauras, kriaukle vonioj taip pat, langai rasodavo, virtuvej gartraukis veike atvirkstine eiga (pusdavo ora, o ne traukdavo), durys i balkona buvo isbrinkusios (mediniai langai), sienos suskilinejusios, uz sienos miegamajam nuo aimanu negaledavau uzmigti
kadangi buvo mano paskutinis aukstas, puciant dideliam vejui, kilnodavos ant stogo esancios skardos, uz lango vyko statybos, pastoliai nesustodavo judeje, vejas draskydavo nuolat
o priesais namo statybos vykdavo pirmad-sestad nuo 8 ryto, kaip tik dare lauko apdaila, klijavo plyteles, tad joms reikejo susirinkti karkasa, kazkodel visada darbininkai ta karasa pjaustydavo rytais iki 10 val
Tai nebeiskenciau is issikrausciau, toks butas tikrai nevertas tokiu pinigu
pagal mano seimininke cia butu viskas leedas, gi naujas namas ir centras