o as nenuomuociau senos statybos name man kazkaip maloniau najam,svariam,tvarkingam name ir ant saskaitu tikrai sutaupom. o ir gyventi daug maloniau kai sutvarkyta ir grazu viskas
QUOTE(julya @ 2009 08 26, 21:24)
o as nenuomuociau senos statybos name man kazkaip maloniau najam,svariam,tvarkingam name ir ant saskaitu tikrai sutaupom. o ir gyventi daug maloniau kai sutvarkyta ir grazu viskas
kol $ nespaudzia tada taip bet nauji butai (ypac kepti paskutiniu metu) kokybes klausimu geroookai atsilieka nuo senos statybos butu keistas poziuris kad senam name negali buti butai svarus ir tvarkingi??? Didele dalimi tai juk labai nuo paciu gyventoju priklauso
del saskaitu kaip kur - kiekvienoj seniunijos savi niuansai - sesuo turi tos pacios kvadraturos 3 kamb buta naujame name - nu tai tokios KOSMINES saskaitos uz paslaugas, kad maza nesirodo
QUOTE(Nerutė @ 2009 08 26, 22:35)
kol $ nespaudzia tada taip bet nauji butai (ypac kepti paskutiniu metu) kokybes klausimu geroookai atsilieka nuo senos statybos butu keistas poziuris kad senam name negali buti butai svarus ir tvarkingi??? Didele dalimi tai juk labai nuo paciu gyventoju priklauso
del saskaitu kaip kur - kiekvienoj seniunijos savi niuansai - sesuo turi tos pacios kvadraturos 3 kamb buta naujame name - nu tai tokios KOSMINES saskaitos uz paslaugas, kad maza nesirodo
taip,dalis tiesios yra aisku butas senos statybos name gali buti labai graziai sutvarkytas, bet va iseini i laiptine,i sena lifta tai brrr... buna ir isimciu bet laaabai mazai.
O dar senos statybos namuose dazniausiai gyvena pensiinio amziaus zmones,pamenu kai centre gyvenau senos staybos name tai labai erzindavo senuku kisimasis i mano gyvenima,amzinai pro langus spoksodavo,apkalbinedavo,turejau suni tai jei koks suva is kitos laiptines pridirbdavo kieme tai amzinai kaltindavo mano suni net grasinancius laiskus siuntinedavo
Vienu zodziu,kai isvaziavau gyventi i kita miesto gala,nauja nama,net atsipuciau-kaimynai super draugiski,nieks nieko negrasina,laiptine liftas graziai sutvarkyti,komunalkes minimalios(kaip ir sildymas) o kad sienos kartonines tai tik mitas-pati isitikinau Tikrai dabar labai malonu gyventi graziai irenktame bute( ehh kad mano tas butas butu .... )
Taigi prieš nuomojantis matysit, koks namas ir butas
Mūsų namas senas, bet laiptinė neseniai suremontuota, langai durys pakeisti, kaimynai tvarkingi. Švaru, gražu
Mūsų namas senas, bet laiptinė neseniai suremontuota, langai durys pakeisti, kaimynai tvarkingi. Švaru, gražu
mes issinuomojome 3kamb buta pasilaiciuose,ukmerges g,naujos statybos name,80kv,su baldais ir buitine technika,mokam 1000 ir manom kad tikrai nepermokam:)dziaugiames
radom mes sau buta siandien
http://www.edomus.lt...368e89713983cba
uz 800lt tik vat negaliu uzmigti... kazkaip neramu man, saskaita parode pernai metu uz sildyma tai 300lt, bet kiti pazistami gyvena s. neries g. tai moka apie 100lt.. sugunde tik kaina.. bet abejoju. vaje... vyras tai siaures miestelyje dirba, vazineti tolokai merginos ar jums irgi taip buna issinuomavus buta pirma karta? pasimetus visa tokia...
uz 800lt tik vat negaliu uzmigti... kazkaip neramu man, saskaita parode pernai metu uz sildyma tai 300lt, bet kiti pazistami gyvena s. neries g. tai moka apie 100lt.. sugunde tik kaina.. bet abejoju. vaje... vyras tai siaures miestelyje dirba, vazineti tolokai merginos ar jums irgi taip buna issinuomavus buta pirma karta? pasimetus visa tokia...
QUOTE(Nerutė @ 2009 08 26, 17:46)
na ir naujose statybose visko su tom saskaitom buna Jusu vietoj pasidomeciu kiek kainavo sildymas - aisku rizika kad gali sumeluot mes nuomojam senos statybos buta, bet pernyksciai musu ziemotojai visai nesiskunde saskaitomis
mes su MB kai ieskojomes buto, tai prasem, kad saskaitas uz sildyma parodytu, kiek moketa buvo. Kad paskui nebutu, kad sake, jog mokejo 100 lt/men, o mum saskaitos po 300 ateitu
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 08 27, 01:13)
namas namui nelygu musu salimais name draugai gyvena jie daugiau moka uz sildyma o 300 vioa auksciausia riba buvo??? tada sakyciau daugmaz normalu musu aksciausia suma 400 Lt buvo - 3 kambariu senos statybos butas
Nepatinka_ziema - super Tikrai reiketu taip ir daryti nors jei manes paprasytu neturiu popieriniu saskaitu jokiu internete tik uz 3 paskutinius menesius gali issimti bet skaiciukus zinau nes viska registruoju
QUOTE(Nerutė @ 2009 08 27, 10:10)
namas namui nelygu musu salimais name draugai gyvena jie daugiau moka uz sildyma o 300 vioa auksciausia riba buvo??? tada sakyciau daugmaz normalu musu aksciausia suma 400 Lt buvo - 3 kambariu senos statybos butas
tai kad cia nauja statyba, toj s. neries gatvej....
tai kad cia nauja statyba, toj s. neries gatvej....
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 08 27, 02:13)
radom mes sau buta siandien
nuo fabijoniskiu iki siaures miestelio visai netoli isvaziuojate tik ant akropolio kelio ir tiesiai (mes visad vaziuojam pro l.giros-staneviciaus-ozas-Tiesiai- ir siaures miestelis )
Butas gantinai smagus,tik koks numeriukas namo? jei nuo 90 tai zinokite l.gerai nes ten kita firma jau namus state,kokybiskesni jau namai Nors ir tie ankstesni nera jau tokie blogi kaip yra ispustas burbulas. Ziurejom naujos statybos buta Mazvydo gatveje tai ten apie kokybe juokinga net pasakoti
S.Neries uz sildyma ne viena menesi kaina nesieke 100lt-saskaitas apziurejome 2metu tai kaina svyravo nuo 70 iki 90lt komunalines irgi juokingos...
Papildyta:
QUOTE(Muli@ @ 2009 08 26, 22:53)
Taigi prieš nuomojantis matysit, koks namas ir butas
Jums pasiseke. o stai mums kai gyvenome senam name sudeti laiptinej naujas duris/isdazyti laiptine/paremontuoti stoga- visa tai daeidavo iki karo,kaimynai ne uz ka ne vieno cento nenorejo moketi,galvojo kad seniunija viska turi apmoketi
QUOTE(julya @ 2009 08 27, 10:28)
nuo fabijoniskiu iki siaures miestelio visai netoli isvaziuojate tik ant akropolio kelio ir tiesiai (mes visad vaziuojam pro l.giros-staneviciaus-ozas-Tiesiai- ir siaures miestelis )
Butas gantinai smagus,tik koks numeriukas namo? jei nuo 90 tai zinokite l.gerai nes ten kita firma jau namus state,kokybiskesni jau namai Nors ir tie ankstesni nera jau tokie blogi kaip yra ispustas burbulas. Ziurejom naujos statybos buta Mazvydo gatveje tai ten apie kokybe juokinga net pasakoti
S.Neries uz sildyma ne viena menesi kaina nesieke 100lt-saskaitas apziurejome 2metu tai kaina svyravo nuo 70 iki 90lt komunalines irgi juokingos...
namas 77 pirmas nuo maximos ir kur parkingas. na zinai baisu pasidare, kai zirmunuose prie iki gyvenom, tai 5 min kelio o dabar vaziuoti ir vaziuoti bet nieko siandien atsikeliau su naujom mintim, tuoj pradesiu pakuoti daiktus po truputi
o del sildymo, tai man lb keista pasirode, kad kaina buvo apie 300lt, nes butas viduryje tarp kitu, langai pietineje puseje, visada sauleta ir ne paskutinis aukstas... nebent tie nuomininkai visa laika ant maximumo atsuke laike... na cia tai man klaustukas, ziuresim kaip bus, jei kaina bus uz suldyma virs 200lt tai ziema ieskosime kur nors siaures miestelyje, nes yra tikimybe, kad kainos dar gali mazeti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 08 27, 11:40)
namas 77 pirmas nuo maximos ir kur parkingas. na zinai baisu pasidare, kai zirmunuose prie iki gyvenom, tai 5 min kelio o dabar vaziuoti ir vaziuoti bet nieko siandien atsikeliau su naujom mintim, tuoj pradesiu pakuoti daiktus po truputi
o del sildymo, tai man lb keista pasirode, kad kaina buvo apie 300lt, nes butas viduryje tarp kitu, langai pietineje puseje, visada sauleta ir ne paskutinis aukstas... nebent tie nuomininkai visa laika ant maximumo atsuke laike... na cia tai man klaustukas, ziuresim kaip bus, jei kaina bus uz suldyma virs 200lt tai ziema ieskosime kur nors siaures miestelyje, nes yra tikimybe, kad kainos dar gali mazeti
nu jo idomiai cia uz sildyma,kiek kalbejau su kaimynais tai ne vienas virs 150lt nera mokejes.. o jus matete kvitukus? gal tikrai ant maximumo visa laik laike,bet tai cia tropikai turetu buti
nu jo jei zirmunuose gyvenote tai teks pavaziuoti iki siaures miestelio,bet tai priprantama