QUOTE(aleairijoj @ 2009 08 07, 09:29)
cia as norejau parasyti apie toki ivyki vakar, zinau, kad niekas negali man padeti, tik as pati, bet labai "susibiesinau"
mes nuomuojam nama airijoj, is agenturos. issikraustom, nes radom pigesni (250euru), ir name veisiasi pelesis.ant sienu, tualete, vonioj,zodziu, visur.
ir dabar baigesi sutartis. vakar paskambino agente ir sako: kai jusu vyras dazys sienas, tai jus turit priemone nuo pelesio naudoti!
as jai sakau mano vyras nedazys sienu, ir pelesis jusu reikalas. o ji sako jusu, nes per daug baldu turite. ir dar duris laikote uzdarytas, nesivedina kambariai.
tai va, galiu neatgauti depozito(1350euru), del to pelesio, kuri, neva as uzveisiau.
tai va priezastis neatiduoti depozito.
ruosiuosi karui......
reikejo iskart skustis,kai pelesi pastebejot, o ne laukti,kada issikraustant sienas reiks perdazyti...
kaip dabar irodysit, kad jis ten jau buvo...
nesiskundet, reiskia, kad nebuvo, reiskia, turit naudot antipelesine priemone...
del dazymo - nežinau,kas nuomos sutarty parasyta, bet mano drauge nuomojasi nama Airijoj,tai pries issikraustant tures perdazyti sienas, jei gyvens ilgaiu nei metus laiko.