Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

O kasnors esate sakusios is beautybay.com kvepalus, ar kokybiski? Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas? Beje ar cia is Anglijos tas puslapis ar Amerikos, nes neapsimokes jei muita reiks moket? ax.gif
Papildyta:
Pasieskojau kad lyg ir Anglijos puslapis g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
antradienį užsisakiau kosmetikos iš www.lookfantastic.com. šiame tinklalapyje rašoma, kad pristatymas Europoje per 3-5 dienas. na, man jau kaip ir turėtų ateiti siuntinukas, bet kol kas nieko sad.gif o gal aš per anksti nerimauju, juk buvo išeiginės...per kiek jus pasiekė prekės iš šio tinklalapio? dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmitele: 03 rugpjūčio 2009 - 14:27
Sveiki,
gal žinot kur būtų galima nebrangiai įsigyti Coastal Scents šesėlių paletę? būtų Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2009 08 03, 14:26)
Sveikos merginos,
antradienį užsisakiau kosmetikos iš www.lookfantastic.com. šiame tinklalapyje rašoma, kad pristatymas Europoje per 3-5 dienas. na, man jau kaip ir turėtų  ateiti siuntinukas, bet kol kas nieko sad.gif o gal aš per anksti nerimauju, juk buvo išeiginės...per kiek jus pasiekė prekės iš šio tinklalapio? dėkui smile.gif

tikrai turetum jau gauti smile.gif as tai per penkias dienas visada gaudavau wink.gif
Atsakyti
pasirodo per anksti pradėjau nuogąstauti smile.gif tik ką paštininkė atnešė mano siuntinuką...tik gaila, kad šampūno buteliukas nebuvo kokybiškai uždarytas, todėl dalis šampūno ištekėjo dėžutėje sad.gif tik gerai, kad nedaug, nes būtų gaila
Atsakyti
Laba diena,

Prekiauju kosmetika is JAV. Namie turiu 3 dezes, draugas atgabeno smile.gif (Loreal, Maxfactor, N.Y.C., Maybelline ir t.t.) Kaina svyruoja 10-25 Lt. Jei kas susidomejote - kreipkites smile.gif
Vilnius, Seskine
Gintare 863520325
Atsakyti
Ar yra pirkusiu is www.feelunique.com? Nes jie raso, kad siuncia world wide, bet registruojantis, kai renkiesi sali, nera Lietuvos.

Ar kas yra susidures su panasia problema?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 08 06, 10:25)
Ar yra pirkusiu is www.feelunique.com? Nes jie raso, kad siuncia world wide, bet registruojantis, kai renkiesi sali, nera Lietuvos.

na tai reiskia kad lietuva i worlwide'a neieina biggrin.gif
Atsakyti
uzsisakiau 4dieni is escentual.com ir sian jau gavau rolleyes.gif nu ir operatyvumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 08 06, 11:25)

Nesuncia, domejausi.

Va ka atsake:

At present we are unable to ship to Lithuanina, we are however planning on doing so in the future so please do check back.

Apologies for any inconvenience.

Kind Regards,

feelunique.com
The Destination for Beauty....
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 08 10, 21:50)
Nesuncia, domejausi.

Va ka atsake:

At present we are unable to ship to Lithuanina, we are however planning on doing so in the future so please do check back.

Apologies for any inconvenience.

Kind Regards,
feelunique.com
The Destination for Beauty....

aha, as irgi pries pusmeti domejausi, rasiau jiems, tai tik parase kad nesiuncia, o daba jau planuoja kad sius, tad belieka tik sulaukti, nes ten istikruju kainytes geros smile.gif
Atsakyti
O is cia kas pirkot? www.thecosmetichouse.co.uk
Kokie atsiliepimai?

Ziurau, kad kai kurios priemones yra pigiau nei kitur ir siuntimas zmoniskas. Isimeciau Joico sampuna ir kondicionieriu bei tusa, paskaiciavo 2,2 svaro.
Atsakyti