Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

Na parveš man tai ko reikia.. smile.gif Dar žiūrėkit, kaip man pažiūrėti kiek man kainuotų viskas?...Paspaudžiu "Buy it now", užsireginau...Toliau vėl eiti, ir tada man parodys kiek viskas kainuos?..Jau turėsiu iškarto pirkti, ar galėsiu ir atsisakyti?... smile.gif
Atsakyti
Tam, kad sužinot kiek siuntimas kainuos, nebūtina spaust buy it now, žemiau yra užrašas POSTAGE ir ten yra rašoma kaina TO LITHUANIA. Sudedi prekės kainą ir POSTAGE nurodytą kainą ir žinai kiek tau visas malonumas atsieis....
Tas POSTAGE yra iškart po BUY IT NOW mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Norika, 4u.gif viską susiradau ir susižinojau... smile.gif
Atsakyti
Karta ir as pirkau kvepalus is ''braskiu''.Ieskojau kokiu norejau ir ten radau zymiai pigiau nei kad parduotuvej ar oro uoste.Labai apsidziaugiau galvojau va sutaupysiu nemazai lotuliukas.gif Manes namie nebuvo tai imete toky lapuka kad atseit turiu ateiti i pasta atsiimti siuntinio ir perspeta kad tureciau kuo susimoketi muito mokesti doh.gif doh.gif doh.gif Taip kad su tuo mokesciu man gavos daugiau nei kad buciau nusipirkus parduotuvej. lotuliukas.gif O gyvenu ne LT o Anglijoje doh.gif Dabar nepamenu nuo ko priklause mokestis ar nuo kainos kvepalu ar nuo kiekio.Ir siaip yra kitu internetiniu parduotuviu kur tikrai pigiau gali rasti kvepalu kosmetikos ir pan. mirksiukas.gif Dabar apsipirkineju CheapSmells.com thumbup.gif Pabandykit ir jus mirksiukas.gif Ten turetu siusti ir i LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensuelle: 29 liepos 2009 - 14:48
QUOTE(Sensuelle @ 2009 07 29, 15:47)
Karta ir as pirkau kvepalus is ''braskiu''.Ieskojau kokiu norejau ir ten radau zymiai pigiau nei kad parduotuvej ar oro uoste.Labai apsidziaugiau galvojau va sutaupysiu nemazai lotuliukas.gif Manes namie nebuvo tai imete toky lapuka kad atseit turiu ateiti i pasta atsiimti siuntinio ir perspeta kad tureciau kuo susimoketi muito mokesti doh.gif  doh.gif  doh.gif Taip kad su tuo mokesciu man gavos daugiau nei kad buciau nusipirkus parduotuvej. lotuliukas.gif O gyvenu ne LT o Anglijoje doh.gif Dabar nepamenu nuo ko priklause mokestis ar nuo kainos kvepalu ar nuo kiekio.Ir siaip yra kitu internetiniu parduotuviu kur tikrai pigiau gali rasti kvepalu kosmetikos ir pan. mirksiukas.gif Dabar apsipirkineju CheapSmells.com  thumbup.gif Pabandykit ir jus mirksiukas.gif Ten turetu siusti ir i LT.

Na muito mokestį braškės gražina, tik reikia jiems pašto dokus nufotkinus pasiųst ir mandagiai paprašyt, kad grazintu sumoketus mokesčius, ir 1-2sav bėgyje pinigėliai guli saskaitoj thumbup.gif
O Cheapsmells tai irgi brangokai siunčia, aš įsidėjau dušo želė ir kūno losjoną, tai už siuntimą priskaičiavo 8,80 svaro blink.gif kai man per tarpininke siuntimas gaunasi apie 4lt(1svaras)+procentas gaunas 2,60svaro, tai viso pabrangsta 3,60svaro, tai permoku gerus 5,20 vien už tai, kad tiesiogiai perku g.gif
Man tas psl labai patinka, gerų dalykų už gerą kainą būna, bet siųstis apsimoka tik per tarpininkę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 29 liepos 2009 - 15:12
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 29, 14:10)
Na muito mokestį braškės gražina, tik reikia jiems pašto dokus nufotkinus pasiųst ir mandagiai paprašyt, kad grazintu sumoketus mokesčius, ir 1-2sav bėgyje pinigėliai guli saskaitoj  thumbup.gif
O Cheapsmells tai irgi brangokai siunčia, aš įsidėjau dušo želė ir kūno losjoną, tai už siuntimą priskaičiavo 8,80 svaro  blink.gif  kai man per tarpininke siuntimas gaunasi apie 4lt(1svaras)+procentas gaunas 2,60svaro, tai viso pabrangsta 3,60svaro, tai permoku gerus 5,20 vien už tai, kad tiesiogiai perku  g.gif
Man tas psl labai patinka, gerų dalykų už gerą kainą būna, bet siųstis apsimoka tik per tarpininkę  rolleyes.gif

As matyt nedaskaiciau salygu iki galo ar kaip kad as nesusigrazinau to mokescio bet daugiau ten ir nepirkau nes radau kitu parduotuviu kuriose tikrai pigiau.Na o jeigu toks brangus siuntimas tai aisku kad pigiau tada per tarpininke 4u.gif Jau kelis kartus pirkau is sios parduotuves tai esu labai patenkinta prekem ir pristatymas greitas thumbup.gif Bent jau cia UK.
Atsakyti
Pamirsau pasakyt kad is E-BAY nepatarciau pirkti kvepalu schmoll.gif nes labai daug ''padielku''nes nezinai kas juos parduoda is tikruju.Tas pats su rubais rankinukais ir pan. wub.gif Pirmiausiai patarciau paskaityti atsiliepimus(feedback)apie pardaveja ir pan.Sakau is patirties ir zmoniu atsiliepimu paciame E-BAY wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 07 29, 17:46)
As matyt nedaskaiciau salygu iki galo ar kaip kad as nesusigrazinau to mokescio bet daugiau ten ir nepirkau nes radau kitu parduotuviu kuriose tikrai pigiau.Na o jeigu toks brangus siuntimas tai aisku kad pigiau tada per tarpininke 4u.gif Jau kelis kartus pirkau is sios parduotuves tai esu labai patenkinta prekem ir pristatymas greitas thumbup.gif Bent jau cia UK.

Na mat, iš UK siunčiant į UK aišku kad pigiau, o mums čia į LT siuntimą tai ir skaičiuoja vos ne pusę karvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 03 04, 09:23)
Ačiū labai Vilma-Saule  4u.gif

O kad kalbėti į temą, aš perku kosmetika čia:

www.jasonshankey.co.uk

as siandien pirma karta uzsakiau is sios parduotuves,sakykit ar ilgai keliauja ir ar patikima parde sita?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 07 30, 11:24)
as siandien pirma karta uzsakiau is sios parduotuves,sakykit ar ilgai keliauja ir ar patikima parde sita?
aciu 4u.gif

pirkau is jos ne karta, tikrai patikima, atkeliauja kazkur per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 07 30, 20:08)
pirkau is jos ne karta, tikrai patikima, atkeliauja kazkur per savaite smile.gif

thumbup.gif laukiu labai
aciu smile.gif
Atsakyti
www.cdwow.se mirksiukas.gif ,tik i lt nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti