Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Vitulka @ 2009 07 16, 20:10)

Vitulka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 17, 08:42)
Tai, akd brangus Shipingas. Per tarpininkes pigiau išeina ax.gif

Aciu ,jadzka 4u.gif ,nanaiu neuzsiregistravus nepamatysiu,tai ir negaisau ieskodama.
O jei tarpininkem nurodyt sita puslapi? Nes iprastai is to kurio uzsako siuos kremus buna brangesni,ar kazkaip apsiskaiciuoju cia as?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 16, 23:56)
http://www.lotionsga...ge=shippinginfo

Lietuvaites,esat gavusios prekiu is cia?

QUOTE(jadzka @ 2009 07 17, 08:42)
Tai, akd brangus Shipingas. Per tarpininkes pigiau išeina ax.gif

Tai čia psl iš JAV, savaime aišku kad siuntimas bus kosminis rolleyes.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 17, 09:19)
Aciu ,jadzka 4u.gif ,nanaiu neuzsiregistravus nepamatysiu,tai ir negaisau ieskodama.
O jei tarpininkem nurodyt sita puslapi? Nes iprastai is to kurio uzsako siuos kremus buna brangesni,ar kazkaip apsiskaiciuoju cia as?

Jos visada pataria iš kur pigiau, nes pastoviai perkančios mergaitės pramušusios visus pigiausius taškus tongue.gif
Labai paprasta jei žinai kokio konkrečiai kremo reikia, tada pagooglini ir susirandi kas kur ir už kiek, tada tik su tarpininkėm belieka suderint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 17, 09:19)

Soliariumo kremus iš poros psl. perka rodos g.gif: Va šitame tai ką aš perku paprastai tai pora dolcų brangesni (na neskaitant tų akcijinių po 5 dol.). Jei tie akcijiniai tinka, tai galima ir tą virš 20 dol. mokėti už siuntimą.

QUOTE(NORIKA @ 2009 07 17, 09:57)
Tai čia psl iš JAV, savaime aišku kad siuntimas bus kosminis  rolleyes.gif
Jos visada pataria iš kur pigiau, nes pastoviai perkančios mergaitės pramušusios visus pigiausius taškus  tongue.gif
Labai paprasta jei žinai kokio konkrečiai kremo reikia, tada pagooglini ir susirandi kas kur ir už kiek, tada tik su tarpininkėm belieka suderint  4u.gif

Dėl siuntimo iš JAV g.gif: pvz www.fragrancex.com siunčia iš JAV nemokamai (tik aišku ne soliariukmo kremus). Gal kai kurių prekių kainos atrodo nemažos, bet siuntimas nemokamas + dar nuolaida lojeliems duoda, tai visai liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 17 liepos 2009 - 12:29
QUOTE(jadzka @ 2009 07 17, 13:29)
Soliariumo kremus iš poros psl. perka rodos g.gif: Va šitame tai ką aš perku paprastai tai pora dolcų brangesni (na neskaitant tų akcijinių po 5 dol.). Jei tie akcijiniai tinka, tai galima ir tą virš 20 dol. mokėti už siuntimą.
Dėl siuntimo iš JAV g.gif: pvz www.fragrancex.com siunčia iš JAV nemokamai (tik aišku ne soliariukmo kremus). Gal kai kurių prekių kainos atrodo nemažos, bet siuntimas nemokamas + dar nuolaida lojeliems duoda, tai visai liuks smile.gif

Tai čia tas pats kas braškės, ir siuntimas nemokamas ir procentą užsitarnauji biggrin.gif
Ir prekių asortimentas toks pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 17, 17:13)
Tai čia tas pats kas braškės, ir siuntimas nemokamas ir procentą užsitarnauji  biggrin.gif
Ir prekių asortimentas toks pats  rolleyes.gif

Tik iš braškių perkant beveik visada su muitine reik draugaut ax.gif
O pagrinde aš perku iš:
www.fragrancex.com (kvepalus)
www.everydayminerals.com (mineralinę pudrą ir dalį dekoratyvinės kosmetikos)
www.lookfantastic.com (plaukų priežiūros priemones)
www.fragrancedirect.co.uk (kai kuriuos kremus, dekoratyvinės šiek tiek ir pan.)

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 17, 21:55)
Tik iš braškių perkant beveik visada su muitine reik draugaut ax.gif
O pagrinde aš perku iš:
www.fragrancex.com (kvepalus)
www.everydayminerals.com (mineralinę pudrą ir dalį dekoratyvinės kosmetikos)
www.lookfantastic.com (plaukų priežiūros priemones)
www.fragrancedirect.co.uk (kai kuriuos kremus, dekoratyvinės šiek tiek ir pan.)

Na turiu jau 20pirkimų iš braškių, bet su muitinės tetom bendravau kelis kartus, iki šiol man sekėsi thumbup.gif
O fragrancedirect man pigiau per tarpininkes g.gif Ten priskaičiuoja keletą svarų už siuntimą, o tarpininkei sumoku TIK 10% nuo sumos, tai gaunasi keli svariukai...
O everydayminerals.com dar nieko nesu pirkus, bet man tokia nematyta produkcija unsure.gif
Atsakyti
O kada zinoti, kada pigiau per tarpininkes nei paciai siustis?
Atsakyti
Tai pasiskaičiuoji, ir aišku.
Aš prisiregistruoju tarkim psl Fragrancedirect.com ir dedant prekes į krepšą rodo, kiek man viskas kainuos su siuntimu. Tada pasidaugini iš kurso ir žinai kiek Lt visas malonumas kainuos biggrin.gif
O tada mąstai kiek visa tai kainuotų perkant iš moteryčių. Prie prekių sumos pridedi 10proc ir padaugini sumą iš kurso (kursą skaičiuok didesnį 5ct nes jos biški didesniu kursu skaičiuoja atseit pavedimas į UK daugiau kainuoja), tada primeti kiek maždaug prekės gali svert (nes iš UK kaina 5Lt/kg), tarkim kvepalų vienas buteliukas 0,300grx5Lt - 1,50Lt nu va ir dar pridedi svorio kainą ir žinai kiek maždaug kainuotų siuntimas per tarpininkes.
Na būna dar kartais Deliverį uždeda parduotuvės, tą siuntimo mokestį Uk ribose, bet jis dažniausiai padalinamas ant keleto užsakančių mergaičių, tai dasideda ten 0,50-0,70 svaro tų centų. Tiesiog paklausi tarpininkių ir jos pasako, ar yra kokie papildomi mokesčiai iš tos pardos smile.gif
Tada palygini kur labiau apsimoka užsakinėt ir užsisakai 4u.gif

Nežinau ar aiškiai nupasakojau, nes kažkaip sunku šiandien skaidriai mintis dėstyt biggrin.gif Jei dar kas neaišku, klauskit, bandysiu kitaip nupasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 18, 12:13)
Tai pasiskaičiuoji, ir aišku.
Aš prisiregistruoju tarkim psl Fragrancedirect.com ir dedant prekes į krepšą rodo, kiek man viskas kainuos su siuntimu. Tada pasidaugini iš kurso ir žinai kiek Lt visas malonumas kainuos  biggrin.gif
O tada mąstai kiek visa tai kainuotų perkant iš moteryčių. Prie prekių sumos pridedi 10proc ir padaugini sumą iš kurso (kursą skaičiuok didesnį 5ct nes jos biški didesniu kursu skaičiuoja atseit pavedimas į UK daugiau kainuoja), tada primeti kiek maždaug prekės gali svert (nes iš UK kaina 5Lt/kg), tarkim kvepalų vienas buteliukas 0,300grx5Lt - 1,50Lt nu va ir dar pridedi svorio kainą ir žinai kiek maždaug kainuotų siuntimas per tarpininkes.
Na būna dar kartais Deliverį uždeda parduotuvės, tą siuntimo mokestį Uk ribose, bet jis dažniausiai padalinamas ant keleto užsakančių mergaičių, tai dasideda ten 0,50-0,70 svaro tų centų. Tiesiog paklausi tarpininkių ir jos pasako, ar yra kokie papildomi mokesčiai iš tos pardos  smile.gif
Tada palygini kur labiau apsimoka užsakinėt ir užsisakai  4u.gif

Nežinau ar aiškiai nupasakojau, nes kažkaip sunku šiandien skaidriai mintis dėstyt  biggrin.gif  Jei dar kas neaišku, klauskit, bandysiu kitaip nupasakot  4u.gif

Pakankamai išsamiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 17, 22:09)
Na turiu jau 20pirkimų iš braškių, bet su muitinės tetom bendravau kelis kartus, iki šiol man sekėsi  thumbup.gif
O fragrancedirect man pigiau per tarpininkes  g.gif  Ten priskaičiuoja keletą svarų už siuntimą, o tarpininkei sumoku TIK 10% nuo sumos, tai gaunasi keli svariukai...
O everydayminerals.com dar nieko nesu pirkus, bet man tokia nematyta produkcija  unsure.gif

Fragrancedirect gal ir pigiau per tarpininkes kaip kartais atrodo, bet dažnai tenka keliauti pas kažką pasiimti siuntinuko, tada susideda kelionės išlaidos + koks čikolliadas ir pan. Tai va ne ką tebrangiau siųstis tiesiogiai. Beje, jei prekė pigi tai kartais gal ir labiau apsimoka, bet jei kiek brangesnė - tai man tiesiai geirau.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 19, 21:17)
Fragrancedirect gal ir pigiau per tarpininkes kaip kartais atrodo, bet dažnai tenka keliauti pas kažką pasiimti siuntinuko, tada susideda kelionės išlaidos + koks čikolliadas ir pan. Tai va ne ką tebrangiau siųstis tiesiogiai. Beje, jei prekė pigi tai kartais gal ir labiau apsimoka, bet jei kiek brangesnė - tai man tiesiai geirau.

P tai kur čia taip keliaujat atsiimt??? Man kad ir kitam miesto gale tarpininkė, bet visad sutariu užvažiuot tada, kai pati būnu tam pačiam miesto gale, kaip sakant - prie to pačio, taip kad kelionė neatsieina nei lito.
O su čiokoladais tai aš neprasidedu, juk gauna savo procentą, taikokie dar čiokoladai blush2.gif Prieš metines šventes važiuodama pavaišinu, o taip tai nea schmoll.gif Juk ne į svečius važiuoju, o tik prekių pasiimt g.gif
Atsakyti