Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(NORIKA @ 2009 07 14, 11:39)
Bet siuntimas nepigus, labiau apsimoka per tarpininkes. Nes tada joms siuntimas nemokamas, o mes mokam tik 5lt/kg, tai kapeikos gaunasi.
O kai dedi į krepšą, tai siuntimą į LT nemažą paskaičiuoja  g.gif

Na na ,jei jau per tarpininkes ,juk dar 15-20 procentu joms uz darba reik moketi..Jei siustis is tu psl,kur leidzia i lt ,geriau pacioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 07 14, 16:54)
Norika, kiek suprantau tu esi tarpininke?

Na nea, yra kur pati užsisakinėju, yra kur tenka į tarpininkes kreiptis (pvz užsakant iš JAV) 4u.gif

QUOTE(ingkariuke @ 2009 07 15, 12:02)
Na na ,jei jau per tarpininkes ,juk dar 15-20 procentu joms uz darba reik moketi..Jei siustis is tu psl,kur leidzia i lt ,geriau pacioms smile.gif

Tikrai nea, pigiausia kosmetika yra JAV, tik reikia psl žinot tongue.gif
O tie 15% tarpininkei tai gaunasi kapeikės, nes UK ant tiek nukainuotos ar akcijinės prekės rast beveik neįmanoma..... Na yra keli psl iš UK, bet ten pasirinkimas man per siauras blush2.gif
Taip kad labiau apsimoka tarpininkei tą procentą sumokėt, nei didelį siuntimo mokestį iš UK tiesiogiai ir dar už pačią prekę permokėt. Man vistiek pigiau gaunasi, nei pačiai iš UK siųstis.
Juk žmogus vistiek pasiskaičiuoji, kur labiau apsimoka, ieškai pigiausio varianto. Tai mano patirtis leidžia sakyt, kad dauguma prekių pigiau JAV, net ir mokant procentą tarpininkei 4u.gif

Na bet čia kaip kam, man pvz nėr geriau pirkt iš JAV, o ypač jei kosmetika gaminama JAV 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 15 liepos 2009 - 12:21
Norika o kokiose tu internetinese parduotuvese apsiperki? Na lyg nerasiai to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 13, 15:45)
dar prie sarasiuko pridesiu www.extrascents.com, siuncia is anglijos, siuntimas nuo 12 lt, esu isbandzius, viskas patikima smile.gif
ir dar is www.fragrancedirect.co.uk smile.gif

Ziurinejausi www.extrascents.com, bet ar as visai jau kvaisa biggrin.gif ar cia kainos tikrai litais parasyta? g.gif (ten taip raso: Our Price: Lt36.20 with FREE UK delivery)
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 07 15, 16:08)
Ziurinejausi www.extrascents.com, bet ar as visai jau kvaisa biggrin.gif  ar cia kainos tikrai litais parasyta? g.gif  (ten taip raso: Our Price: Lt36.20 with FREE UK delivery)

ne kvaisa biggrin.gif kaip matai taip yra, viskas gerai biggrin.gif ten iskart lt kaina raso, nors siuncia is uk mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis dideja noras uzsisakyti is dugstore.com

Kas kas nors jau uzsisakinejo? jie tikrai siuncia i Lietuva?

Iki siol uzsisakinedavau is everydayminerals.com ir joppaminerals.com
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 15, 18:05)
ne kvaisa  biggrin.gif  kaip matai taip yra, viskas gerai  biggrin.gif  ten iskart lt kaina raso, nors siuncia is uk  mirksiukas.gif

vaje jau pamaniau kad karstis savo daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 07 15, 18:34)
Vis dideja noras uzsisakyti is dugstore.com

Kas kas nors jau uzsisakinejo? jie tikrai siuncia i Lietuva?

Iki siol uzsisakinedavau is everydayminerals.com ir joppaminerals.com

Ten siuntimas 25$ iki LT doh.gif Pirkau iš ten tik per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti kokia tarpininke mirksiukas.gif Ar nukreipti mane kur ju butu galima ieskoti, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 07 16, 18:26)
Gal kas gali parekomenduoti kokia tarpininke mirksiukas.gif  Ar nukreipti mane kur ju butu galima ieskoti, niekur nerandu doh.gif

čia smile.gif
Atsakyti
http://www.lotionsga...ge=shippinginfo

Lietuvaites,esat gavusios prekiu is cia?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 16, 23:56)
http://www.lotionsga...ge=shippinginfo

Lietuvaites,esat gavusios prekiu is cia?

Tai, akd brangus Shipingas. Per tarpininkes pigiau išeina ax.gif
Atsakyti