Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

Ar kas nors pirkote www.akosmetika.lt ??? Kaip prekiu kokybe?? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kuri nesenai pirkot is lookfantastic.com? As pirkau seniau, tai labai greit atkeliavo siuntinukas, bet lygtai buvau girdejus, kad kazkas nebe taip su siuntimu, ar tai siuntejas pasikeites, nebepamenu...Idomu, kaip dabar atkeliauja.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 17, 08:07)
Sveikutes. Kuri nesenai pirkot is lookfantastic.com? As pirkau seniau, tai labai greit atkeliavo siuntinukas, bet lygtai buvau girdejus, kad kazkas nebe taip su siuntimu, ar tai siuntejas pasikeites, nebepamenu...Idomu, kaip dabar atkeliauja.

paskutini karta pirkau pries gera pusmeti, tai kartojo siuntima, nes nesulaukiau pirmu prekiu 3 savaites (nors aerozoliu uzsakyme nebuvo), tai pakartojo ir ilgainiui gavau, bet uztruko su visais siuntimais ir persiuntimais doh.gif daugiau nebesiunciu - geriau per tarpininke, jie koreikia arba is kirpejos (plauku prieziura) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 19, 00:10)
paskutini karta pirkau pries gera pusmeti, tai kartojo siuntima, nes nesulaukiau pirmu prekiu 3 savaites (nors aerozoliu uzsakyme nebuvo), tai pakartojo ir ilgainiui gavau, bet uztruko su visais siuntimais ir persiuntimais  doh.gif daugiau nebesiunciu - geriau per tarpininke, jie koreikia arba is kirpejos (plauku prieziura)  rolleyes.gif

Nu aisku. Bet as greiciausiai pirmadieni vistiek bandysiu uzsisakyt, nes pas kirpeja tai ziauriai neapsimoka pirkt. As nebeatsimenu, gal pries metus sakiausi, tai nepilnai per savaite atkeliavo, labai greit.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 17, 07:07)

Aš buvau pirkusi daugmaž tuo metu, kai ėjo kalbos apie ilgą ir neaiškų siuntimą, paskaičiau tik padarius užsakymą, bet gavau tada siuntinį per nepilną savaitę viskas buvo gerai. Vakar vėl užsisakiau keletą prekių, parašysiu, kaip seksis gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 17, 08:07)

Pirkau prieš mėnesį maždaug. Užsisakiau pirmadienį, o jau penktadienį ryte paštininkė į namus atnešė bigsmile.gif Mano manymu, tai greitai atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2010 06 20, 16:02)
Aš buvau pirkusi daugmaž tuo metu, kai ėjo kalbos apie ilgą ir neaiškų siuntimą, paskaičiau tik padarius užsakymą, bet gavau tada siuntinį per nepilną savaitę viskas buvo gerai. Vakar vėl užsisakiau keletą prekių, parašysiu, kaip seksis gauti  4u.gif

As siandien uzsisakiau, tikiuos, kad greit atkeliaus.

QUOTE(Povila$ @ 2010 06 20, 16:26)
Pirkau prieš mėnesį maždaug. Užsisakiau pirmadienį, o jau penktadienį ryte paštininkė į namus atnešė bigsmile.gif  Mano manymu, tai greitai atsiuntė.

Tai gal ir man tada greit atkeliaus, tik neramu, kad neuzstrigtu kur, nes pas mus nedarbo dienos nuo 4adienio.
Atsakyti
Gal esat kuri uzsakinejusi is www.tobula.lt? Kainos tikrai zemos Benefit kosmetikos, bet ar patikima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 06 25, 11:38)
Gal esat kuri uzsakinejusi is www.tobula.lt? Kainos tikrai zemos Benefit kosmetikos, bet ar patikima? g.gif

Nors nebandžiau, bet tokie užrašai, kaip: "*Pakuotė nurodyta nuotraukoje kartais gali skirtis" labai jau prastai skamba. Mac kosmetika irgi kažkaip ryškiai per pigi...
Atsakyti
idesiu nuoroda, bet tiks kurios gyvena uk ,esu naudojus kai ka is ju ,labai patiko ,o dabar cia tokios nuolaidos
http://www.ricaud.com/en/
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2010 06 20, 15:02)
Aš buvau pirkusi daugmaž tuo metu, kai ėjo kalbos apie ilgą ir neaiškų siuntimą, paskaičiau tik padarius užsakymą, bet gavau tada siuntinį per nepilną savaitę viskas buvo gerai. Vakar vėl užsisakiau keletą prekių, parašysiu, kaip seksis gauti  4u.gif

Na va šiandien paštininkas atnešė į namus, viso 6 dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 25, 14:15)
Nors nebandžiau, bet tokie užrašai, kaip: "*Pakuotė nurodyta nuotraukoje kartais gali skirtis" labai jau prastai skamba. Mac kosmetika irgi kažkaip ryškiai per pigi...

As manau,kad turėtų buti viskas gerai. Gal jie tiesiog randa kur pigiau gauti tos kosmetikos tai ir parduoda pigiau. o siaip turetu buti prekiu grazinimo salygos.
Atsakyti