Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 18:49)
g.gif na yra mazas bronziukas ir didelis butent to Pink leopard.. tai viskas atitinka..ar ne apie ta sneki?

tai sita as pati zinau kad yra dvi pakuotes lotuliukas.gif bet kalbu apie kitus , keista kazkaip, ju nera mazose ir didelese, tik po viena didele pakuote g.gif pvz, sephoros sios 9.5g, o kosmetika.lt 8g
http://www.kosmetika...listtype=search

http://www.sephora.c...categoryId=4225
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:52)
tai sita as pati zinau kad yra dvi pakuotes lotuliukas.gif  bet kalbu apie kitus , keista kazkaip, ju nera mazose ir didelese, tik po viena didele pakuote g.gif pvz, sephoros sios 9.5g, o kosmetika.lt 8g

Nu nzn.. kiek uzmeciau aki, tai viskas atitinka.. viena bronzata lyginau, kur db emei.. 4u.gif gal blogai paskaiciavai kiek yra 0.33oz 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 18:54)
Nu nzn.. kiek uzmeciau aki, tai viskas atitinka.. viena bronzata lyginau, kur db emei.. 4u.gif gal blogai paskaiciavai kiek yra 0.33oz 4u.gif  biggrin.gif

taigi ant dezutes parasyta 0.33oz 9.5g vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:56)
taigi ant dezutes parasyta 0.33oz  9.5g vat lotuliukas.gif

Aaaaaaa doh.gif lotuliukas.gif nzn tada..bet nemanau, kad butu neorginalas unsure.gif jau dedam mes cia OT.. gausim velniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:38)
o kazin iskosmetika.lt produktai orginalus? g.gif

Visi produktai is ten tikrai originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 05 18, 18:57)

tai gerai tuomet jei tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 05 18, 17:57)

Nu va ir issiaiskinom biggrin.gif as seip patenkinta, ir tikrai rekomenduoju pirkt is to psl, nes likau patenkinta ir aptarnavimu ir atvezimu greitu ir nemokamu ir produkto kokybe 4u.gif ir tikrai pirkau ne uz simtus lt, kad ten su manim cackintusi biggrin.gif vsio baigiam OT
Atsakyti
Tai va man irgi smagu del to puslapio thumbup.gif ypac, kad yra didelis pasirinkimas too faced thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
kur pigiausia, nusipirkti Clinique kosmetikos smile.gif man tusai thumbup.gif , tik per akcijas sarmoj pirkau, kurios taaaip retai buna doh.gif
Atsakyti
Kas liecia cherryculture pati labai noreciau irbandyti nyx ir ne tik kosmetika, manau kita men pabandyciu shimer nyx paletes is ten. O del coastal scents, turiu ju sepeteliu bei mica seselius - likau labai patenkinta kaip sepeteliais taip ir seseliais (daugiau info ir atsiliepimu rasite jau sukurtoje coastal scents temoje).
Atsakyti
Anksčiau buvo klausimas.... Dabar aš irgi klausiu....

Gal kas pirkote iš www.thecosmetichouse.co.uk????
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 30, 11:03)
Anksčiau buvo klausimas.... Dabar aš irgi klausiu....

Gal kas pirkote iš www.thecosmetichouse.co.uk????
4u.gif

Ir mane labai labai sudomino sis puslapiukas ax.gif , gal kuri is ten pirkusi galetu pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti