Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Milmar @ 2010 04 29, 11:30)
Na as esu mokejus muitinei PVM nuo siuntinio is ten.

Siaip jie grazina mokescius paprastai. Nors as jau galvojau, kad busiu isimtis ir man negrazins, bet po triju laisku ir triju menesiu laukimo, kai jau numojau ranka, GRAZINO!!!

O kaip ten is ju reikia paprasyti, kad grazintu? Parasyti laiska, nusiusti kokius dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 29, 15:43)
O kaip ten is ju reikia paprasyti, kad grazintu? Parasyti laiska, nusiusti kokius dokumentus?

Nuskanuoti ar nufotografuoti is pasto gauta kvituka, kur bus mokescio suma, ir siusti Braskem 4u.gif
Atsakyti
Gavau jau ta siuntini is braskiu, ir reikejo sumoketi muita ir dar tarptautinio siuntimo islaidas apmoketi. Kodel jie raso, kad nemokamas pristatymas? Ar grazins pinigus ir uz ta siuntima?
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 05 05, 18:52)
Gavau jau ta siuntini is braskiu, ir reikejo sumoketi muita ir dar tarptautinio siuntimo islaidas apmoketi. Kodel jie raso, kad nemokamas pristatymas? Ar grazins pinigus ir uz ta siuntima?

jokiu siuntimo islaidu uz braskiu siuntinius moketi nereikia
Atsakyti
reikiaa gi, jeigu kvepalus siunti, bet buna prie bendros saskaitos, atskirai nereikia.
Atsakyti
Siunciau meteoritus. 9 svarai uz siuntima buvo..reikejo paste sumoketi. g.gif tiksliau ten raso kad royal mail tarptautinis siuntimo mokestis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 05 07, 11:54)
Siunciau meteoritus. 9 svarai uz siuntima buvo..reikejo paste sumoketi.  g.gif  tiksliau ten raso kad royal mail tarptautinis siuntimo mokestis.. g.gif

blink.gif as ir laukiu meteoritu unsure.gif kazi kiek man reiks primoketi doh.gif o jusu kokia bendra suma buvo ir kiek reikejo primoketi?
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 09, 19:57)
blink.gif as ir laukiu meteoritu  unsure.gif kazi kiek man reiks primoketi doh.gif o jusu kokia bendra suma buvo ir kiek reikejo primoketi?

Pirkau meteoritu miniukus, nebepamenu kiek ten tiksliai kainavo. Apie 35 svarus atrodo (dabar nebera ju pirkti). Ir teko sumoketi 9 svarus uz tarptautini siuntima ir (apie) 7 svarus muito..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 13 gegužės 2010 - 09:36
QUOTE(lisik @ 2010 05 16, 23:58)
as irgi pirkau is kosmetika.lt - sarmos konsultante patare, nes pacioj sarmoj tada neturejo. o dabar jau atsirado ir sarmoj smile.gif

o kazin iskosmetika.lt produktai orginalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 16:38)
o kazin iskosmetika.lt produktai orginalus? g.gif

Na bent jau pas mane Too faced tai taip.. atrodo orginali g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 18:39)
Na bent jau pas mane Too faced tai taip.. atrodo orginali g.gif

nes ziuriu skiriasi gramai siustu is sephoros too faced produktu ir ir kosmetika.lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:47)
nes ziuriu skiriasi gramai siustu is sephoros too faced produktu ir ir kosmetika.lt g.gif

g.gif na yra mazas bronziukas ir didelis butent to Pink leopard.. tai viskas atitinka..ar ne apie ta sneki?
Atsakyti