Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

man nesmagu kad negaliu nei pauostyt nei paciupinet pirkdama internetu. todel kazkaip nesigundau. esu tradicine pirkeja:)
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 25, 12:54)
man nesmagu kad negaliu nei pauostyt nei paciupinet pirkdama internetu. todel kazkaip nesigundau. esu tradicine pirkeja:)

Nueinat į Sarmą ar Kristianą, pauostot ir pačiupinėjat ir tą daiktą,kuris labai patiko žymiai pigiau nusiperkat internetu.Paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraitė: 25 kovo 2009 - 14:28
Kur perkat guerlain,dior,chanel, ysl ir pan firmu kosmetika? Kad ES butu g.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos. Neseniai sužinojau apie tokį saitą - http://cherryculture.com/
Ten galima labai pigiai įsigyti kokybiškos kosmetikos. Pati norėčiau užsisakyti DAUG NYX kosmetikos ir kiek supratau jie atsiunčia ir į Lietuvą. Tik va, man įdomu ar yra kas nors jau bandęs pirkti ar gavęs pirkinius iš šio saito? Taip pat norėjau paklausti ir apie http://www.coastalscents.com/. Kiek žinau jų 88 palette gana populiari ir skaičiau, kad jie taipogi gabena į visas pasaulio šalis.
Padėkit? verysad.gif
Atsakyti
Turiu neutralių spalvų šešėlių paletę iš http://www.coastalscents.com/, jie siunčia ir į Lietuvą, tačiau aš siunčiausi lygiai tą pačią paletę tik iš ebay, taip žymiai pigiau gavosi ax.gif
Atsakyti
O kaip del cherryculture? Niekas nebandet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bratz @ 2009 05 10, 11:08)
O kaip del cherryculture? Niekas nebandet? unsure.gif

is cherryculture esu pirkusi kelis kartus, viska gavau, viskuo patenkinta rolleyes.gif atsiuncia ~per 2 savaites. anksciau ir dovanu duodavo,paskutini syki nebe ax.gif
is coastalscents.com irgi esu pirkusi. patenkinta likau. daugiausia is ten pirkau sepetelius-tai tik viena kart idejo ne ta kuri uzsakius buvau, bet dzin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siboney: 25 gegužės 2009 - 23:07
sveikos smile.gif Dar niekada nesisiunciau internetu ax.gif kaip rasti ta tarpininke?esu kauniete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliroza @ 2009 07 11, 10:55)
sveikos smile.gif Dar niekada nesisiunciau internetu ax.gif kaip rasti ta tarpininke?esu kauniete rolleyes.gif

yra internetines parduotuves tema, skelbimuose ten ju apstu smile.gif

o kas lecia tema, tai per ebay ka nesiuncia i LT, reikia ju asmeniskai paklausti ar net paprasyti ir 90% kurie sutinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 11 liepos 2009 - 13:29
QUOTE(.code. @ 2009 07 11, 14:27)
yra internetines parduotuves tema, skelbimuose ten ju apstu  smile.gif

o kas lecia tema, tai per ebay ka nesiuncia i LT, reikia ju asmeniskai paklausti ar net paprasyti ir 90% kurie sutinka  bigsmile.gif

aciu 4u.gif pabandysiu paieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Gaila, kad nemoku pati siustis verysad.gif , dar nesu ne kartelio siuntusis tai kazkaip baisoka ir bandyti (baugina ta visa uzsakymo procedura smile.gif ). Kaip suprantu, jei bendraujant su tarpininkemis, tai jos uz mane visa tai padarytu (atsiustu)?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 07 11, 20:10)
Gaila, kad nemoku pati siustis verysad.gif , dar nesu ne kartelio siuntusis tai kazkaip baisoka ir bandyti (baugina ta visa uzsakymo procedura smile.gif ). Kaip suprantu, jei bendraujant su tarpininkemis,  tai jos uz mane visa tai padarytu (atsiustu)?

jums tik reikes pasirinkti ka norite ir is kokio puslapio, uz tai paims 15%, atsius i namus jums smile.gif
Atsakyti