Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Weronica @ 2010 04 22, 08:05)
Jau ir mane nervas pradeda imt... negaunu siuntinuko jau daugiau nei 4 savaites is ACW, tai gerai kad pradziai pabandymui uz nedaug uzsisakiau tai ne taip gaila... unsure.gif  verysad.gif

is ju su tuo pigiu siuntimu tai uzsisakinet galima jei jusu pasto darbuotojos saziningos,nes is ten ateina neregistruoti siuntinukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 04 27, 16:03)
is ju su tuo pigiu siuntimu tai uzsisakinet galima jei jusu pasto darbuotojos saziningos,nes is ten ateina neregistruoti siuntinukai mirksiukas.gif

Tai va, dabar jau zinosiu... Pagailejau siust registruotu brangesniu siuntimu tai pati kalta... Gal reikia nueit i pašta pagrumot gun_bandana.gif kad zinotu jog susidure ne su tylet nusiteikusia pirkėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 28, 06:44)
Tai va, dabar jau zinosiu... Pagailejau siust registruotu brangesniu siuntimu tai pati kalta... Gal reikia nueit i pašta pagrumot  gun_bandana.gif  kad zinotu jog susidure ne su tylet nusiteikusia pirkėja biggrin.gif

Zinoma nueikit ir truputi "paieskokit" to siuntinio smile.gif Mum kiek kartu taip buvo su visokiais zurnalais taip. Viena karta zurnalas buvo pas pastininke namie, "atseit" pamirso imesti biggrin.gif O dar viena menesi isvis zurnalas dingo, tai pastas pasiule nauja duoti. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 28, 15:40)
Viena karta zurnalas buvo pas pastininke namie, "atseit" pamirso imesti  biggrin.gif

Mano uzsakytas Dior'o blizgis ir lupdazis turbut irgi pas paštininke tik ne namie o ant lupų biggrin.gif
Atsakyti
Skubu!!
Gal zinote is kokios salies siuncia braskes? Ar nereikes muito moketi? unsure.gif
Jau uzsisakiau, o dbr persigandau... unsure.gif
Atsakyti
Ar kas apsipirkinėjote cherryculture? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 28, 19:47)
Skubu!!
Gal zinote is kokios salies siuncia braskes? Ar nereikes muito moketi?  unsure.gif 

is hong kong`o
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 28, 18:47)
Skubu!!
Gal zinote is kokios salies siuncia braskes? Ar nereikes muito moketi?  unsure.gif 

jei uzklius muitineje, tai tikrai reikes, jei praslysit, tai nereiks 4u.gif dar ziurint uz kokia suma uzsisaket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 28, 20:47)
Skubu!!

Siuncia kaip jau minejo is honkongo.
Man tai sunkiai su jomis sekes, nes siuntinys buvo vištos koja aprašinetas, muitine nesusigaude kokia siuntinio verte, nei kas siuncia, nieko doh.gif tai turejau siust visokius rastus, uzsakymo patvirtinimus, nurodyt tikslias kainas... Na bet kai pas mane siuntinys buvo kazkur uz 70 lt tai muito moket nereikejo... Bet prisinervavau tai nerealiai blush2.gif
Daugiau per juos neuzsisakinejau, nors labai norisi bet bijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 29 balandžio 2010 - 06:49
Sakykit, is Superdrug siuntimas i LT 3 svarai? g.gif ar priklauso nuo svorio dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 04 28, 19:07)
jei uzklius muitineje, tai tikrai reikes, jei praslysit, tai nereiks  4u.gif  dar ziurint uz kokia suma uzsisaket  mirksiukas.gif

Uzsisakiau uz 35 svarus.. I Anglija cia siunciuosi.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2010 04 29, 05:48)
Siuncia kaip jau minejo is honkongo.
Man tai sunkiai su jomis sekes, nes siuntinys buvo vištos koja aprašinetas, muitine nesusigaude kokia siuntinio verte, nei kas siuncia, nieko doh.gif  tai turejau siust visokius rastus, uzsakymo patvirtinimus, nurodyt tikslias kainas... Na bet kai pas mane siuntinys buvo kazkur uz 70 lt tai muito moket nereikejo... Bet prisinervavau tai nerealiai blush2.gif
Daugiau per juos neuzsisakinejau, nors labai norisi bet bijau biggrin.gif

O siaube doh.gif Tikiuosi man taip nebus..
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 29, 12:14)
Uzsisakiau uz 35 svarus.. I Anglija cia siunciuosi..  g.gif
Papildyta:
O siaube  doh.gif  Tikiuosi man taip nebus..

Na as esu mokejus muitinei PVM nuo siuntinio is ten.

Siaip jie grazina mokescius paprastai. Nors as jau galvojau, kad busiu isimtis ir man negrazins, bet po triju laisku ir triju menesiu laukimo, kai jau numojau ranka, GRAZINO!!!
Atsakyti