Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Weronica @ 2010 04 13, 08:06)
O per paštą negalima kažkaip aiškintis?
Kas kad pigiausiu budu siustas, vistiek pašte sudarinėjami kažkokie registrai gautu laisku... g.gif aš tai jei negausiu iš principo knisiuos, kad surast kur jis dingo... nes gali but kad yra tokiu paštininkiu kurios manosi esa gudresnes uz kitus ir ko gi nepasiemus uz dyka chanel kokio blizgesiuko, arba kokiu dioro kvepaliuku doh.gif

O ko klausti? Sakys jei buvo neregistruotas-negavome ir tiek....
Nerasi to kuris įsikišo į kišenę..... doh.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja siuntimas iš Mistrys....
Kiek supratau tai jei perki virš 50 svarų-siuntimas nemokamai... g.gif
Ar kam taip buvo?
Per kiek atsiuntė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 04 14, 12:51)
Kiek kainuoja siuntimas iš Mistrys....
Kiek supratau tai jei perki virš 50 svarų-siuntimas nemokamai... g.gif
Ar kam taip buvo?
Per kiek atsiuntė? 4u.gif

pažiūrėjau savo sąskaitą mistrys.co.uk, kiek siunčiausi visose sąsk. rašo shipping 5 svarai. Didžiausia suma buvo 43 svarai.
Neradau, kur paminėta, kad siunčiantis virš 50 svarų, siuntimas nemokamai g.gif tik paminėta, kad "FREE UK Delivery on all orders over £43 *", bet kaip suprantu, tas galioja, jei siuntinys siunčiamas UK teritorijoj g.gif
ateina labai greit, kadais užsakiau 7dienį, 5dienį buvo lapelis į paštą. Tik kartą ilgai ėjo, bet čia Lietuvos pašto dėka doh.gif
Atsakyti
aš viską perku iš ebay.
Nagų lakas OPI po 5 JAV dolerius, kur pas mus apie 36 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika08: 16 balandžio 2010 - 13:23
Gal kas užmatėte ir išbandėte kokią nors internetinę Anglijos parduotuvę, kur būtų Dior kosmetikos pigiau....
Nes kiek pati žiūrėjau, tai reikia apmokėti per PaiPal, tai nesiunčia į Lietuvą g.gif

Su Jav reikalų nebenoriu turėti. Siuntinukas dingo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jau ir mane nervas pradeda imt... negaunu siuntinuko jau daugiau nei 4 savaites is ACW, tai gerai kad pradziai pabandymui uz nedaug uzsisakiau tai ne taip gaila... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
o kaip su drugstore.com?
Kaip su atsiskaitymu? Noreciau apmoketi per paypal, bet net prisijungti neleidzia, nes raso kad tik U.S vartotojams..
Kiek ten mazdaug siuntimas i Lietuva kainuoja? Nes kai i krepsiuka idejau 4 prekes (du tusus, ir du kosmetinius teptukus), tai man jau paskaiciavo iskart 134Lt uz siuntima..
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 22, 10:29)
o kaip su drugstore.com?
Kaip su atsiskaitymu? Noreciau apmoketi per paypal, bet net prisijungti neleidzia, nes raso kad tik U.S vartotojams..
Kiek ten mazdaug siuntimas i Lietuva kainuoja? Nes kai i krepsiuka idejau 4 prekes (du tusus, ir du kosmetinius teptukus), tai man jau paskaiciavo iskart 134Lt uz siuntima..

Man irgi panašiai metė už siuntimą 131, ir dar už mokesčius kažkokius 17... tai kai pamaciau dingo visas noras uzsisakinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 22, 12:43)
Man irgi panašiai metė už siuntimą 131, ir dar už mokesčius kažkokius 17... tai kai pamaciau dingo visas noras uzsisakinet doh.gif

Nu jo, tokios sumos ne juokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 04 19, 19:26)
Gal kas užmatėte ir išbandėte kokią nors internetinę Anglijos parduotuvę, kur būtų Dior kosmetikos pigiau....
Nes kiek pati žiūrėjau, tai reikia apmokėti per PaiPal, tai nesiunčia į Lietuvą g.gif

Su Jav reikalų nebenoriu turėti. Siuntinukas dingo doh.gif  doh.gif  doh.gif

www.escentual.com
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 22, 12:43)

Tas 17 itariu 'tax' buvo - cia kaip pvm LT butu, tik LT iskart i kaina iskaiciuota, o cia atskirai priskaiciuoja. Na o del siuntimo, manau cia registruotas, todel tokia ir kaina, nes berods jie pagal svori siuncia....
Atsakyti
Sestadieni gavau siuntinuka is http://www.fragrancedirect.co.uk/
Bet toks vaizdas kad dezute buvo pralupta ir paskui nevykusiai bandyta uzklijuot doh.gif gerai kad visos prekes buvo...
O dar kai dingo is ACW siuntinukas tai kyla itarimas kad paštininkems niežti nagus ir darbuojasi is peties lupinedamos svetimus siuntinius:oh
Atsakyti