Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Krisanta @ 2010 03 09, 22:20)
Norėdama pamatyti, kiek tau kas kainuos... viską daryk kaip ir darydama užsakymą...
viską užsipildyk... tik nedaryk apmokėjimo... ir ten viską suskaičiuos...
Po to pasiversk jau pati kiek bus Lt...
4u.gif

Aciu, pabandziau,isejo taip, kad blizgis kainaves $8,99 isejo $26,49, kadangi shippingas kainuoja $17,50 biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 03 10, 12:52)
Aciu, pabandziau,isejo taip, kad blizgis kainaves $8,99 isejo $26,49, kadangi shippingas kainuoja $17,50 biggrin.gif  doh.gif

Reikėjo rinktis pigiausią siuntimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 03 10, 12:52)
Aciu, pabandziau,isejo taip, kad blizgis kainaves $8,99 isejo $26,49, kadangi shippingas kainuoja $17,50 biggrin.gif  doh.gif

tai rinkis pigiausia First Class International
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 03 10, 14:46)

Šį būdą pasirinkus ir negaunu siuntinio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 03 10, 16:46)

as visad siuo budu siunciuos ir viskas ciki thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
www.ebay.com

www.ebay.co.uk
Atsakyti
Parašiau dėl siuntinio ir paprašiau duomenų kur kreiptis...
Štai ką atrašė.
Gal kam pravers
Gerb. p.
Jeigu siunta buvo siunciama Pastu, tai ar yra gautas siuntinys reikia teirautis pas pasto deklarantus el. pastu adresu:deklarantas.ppc@post.lt, arba skambinti telefonais Vilniuje:(8-5) 210 48 04, (8-5) 210 48 09.
Muitines pasto posto telefonas Vilniuje:(8-5) 230 66 41.
Jeigu siusta per kurjerine imone, tai sios informacijos reikia teirautis butent joje.

MD Rysiu su visuomene sk. vyr. inspektor
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 03 09, 20:00)
http://www.allcosmet...e.com/sale.html[/url]

oho kaip pigiai, bet kazko baisoka, kad neapmulkintu  unsure.gif . Nusipirksi ir gali buti faflo  unsure.gif . o gal ne  blush2.gif

Pirkau ir ne vieną daiktą - viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 02 25, 21:35)
Ar is sio puslapio http://www.1-7.lt/lupu_prieziura/39182 prekes orginalios?Nes kainos tai tikrai nera dideles  g.gif

Is cia uzsisakiau HR gloriuous mascara.Ziesim kaip bus.Kaina buvo juokinga.Su atsiuntimu 42lt. bigsmile.gif Vat ir rupi tongue.gif
Atsakyti
Deklarantai atrašė operatyviai...
Mano siuntinio pas juos net nebuvo....
doh.gif
Pašte nėra prasmės net ir ieškoti...
Kad daugiau sakyčiaus iš Amerikos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 03 16, 11:13)
Deklarantai atrašė operatyviai...
Mano siuntinio pas juos net nebuvo....
doh.gif
Pašte nėra prasmės net ir ieškoti...
Kad daugiau sakyčiaus iš Amerikos doh.gif  doh.gif

Na as ne vienkart is ten siunciaus ir viskas kazkaip gerai baigdavosi ax.gif Nors kiekvienakart laukdavau su nerimu, ypac, jei uzsisakydavau uz didesne suma. Aisku, buna atveju, kai dingsta, bet dar nepraraskit vilties - gal vis tik atsiras unsure.gif As, pavyzdziui, sampuna is feelunique pirkau pries pora menesiu - vietoj vienos iprastos savaites, keliavo daugiau negu tris, jau buvau pradejus intensyviai ieskoti...

Tiesa, o jei nera siuntinio registracijos Nr., tyai pagal ka deklarantai paziurejo, kad nera siuntinio?

Ir paskutinis klausimas - ar mokejot per paypal? Jei taip, gal reiktu paypalo pasiklausti del kompensacijos, kol nepraejo terminas disputui.

As, pavyzdziui, del braskiu nervinuos - sumokejau mokescius pries pusantro men, o jie man nekompensuoja, tipo dar turi panagrineti mano issue, tai man jau pirkti is ju irgi fantazija atsokus (nors taip vieno dalyko noreciau, bet nerizikuosiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 16 kovo 2010 - 10:26
Nr.tai yra, bet per siuntinių sekimą neįmanoma pasižiūrėti...
Siunčiant pirmąja/pigiausia klase neduoda pasižiūrėti...
O mokėjau kreditine....
Užsakymą dariau kažkur vasario 8 d.,
o dar nėra doh.gif

4u.gif
Atsakyti