Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

[quote=gudre755,2010 02 08, 10:41]
oho kaip fainiai 4u.gif as kai susipykus su anglu rasyba, nes nesimokiau, tai nedrisau jiems rasyti biggrin.gif tada butu pigiau siustis,daugiau daiktu ir nebijoti kad uzdetu muita biggrin.gif bet kaip bus jeigu prekiu negautum, ar atgausi sumoketa suma(as kalbu apie mokejimus per PayPal). g.gif
[/quote

As tai stengiuosi is ten neuzsakineti vienu kartu daug, nes vis tik yra rizikos, kadangi jie teigia (didziausiom raidem uzrase - INTERNATIONAL BUYERS PLEASE READ!!!!! First Class International and Priority International do NOT have any tracking service and are NOT insured for loss or damage of any kind. Express Mail International is the only service with full tracking. Express mail can be insured at buyers request. Purchasing from this site is an agreement to this and all terms within.), jog uz siuntinius neatsako. Nezinau ar Paypalas situo atveju uzstotu gaveja, nes tu spausdamas "pirkti", priimi salygas, o siuntiniai neregistruoti.
Gal dar reiktu Paypalo uzklausti g.gif

Visais kitais klausimais parasysiu AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 02 07, 19:33)
taiko muita doh.gif tad stengiuosi nevirsiti 75lt. sumos, o kartais iseina praslysti pro muitine, o va viena kart tai susimokejau 31lt muito  doh.gif visko buna biggrin.gif
ai dar siuntimo islaidos priklauso nuo siuntinuko svorio, svyruoja nuo 4 doleriu iki 9dol. na bent kiek as siunciausi, tai daugiau nemokejau biggrin.gif kai isimeti i krepseli ir parasai sali su adresu jie paraso kiek 4u.gif siunciuosi pigiausiu neregistruotu budu smile.gif

Aš bandžiau daryti užsakymą iš http://www.everydayminerals.com/

Ir ten neduoda jokio pigiausio būdo atsisiųsti.
rašo:

United States Postal Service

* First-Class Mail International Package $6.05

Federal Express (FedEx)

* International Economy $31.32

Ar aš ką ne taip darau????
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 08, 10:57)

Ir ten neduoda jokio pigiausio būdo atsisiųsti.
rašo:

United States Postal Service

* First-Class Mail International Package $6.05

Federal Express (FedEx)

* International Economy $31.32

Ar aš ką ne taip darau????

Kaip suprantu tas mokestis $6.05 ir yra pigiausias....

Kitas kvailas klausimėlis...
kai siuntiesi virš 75 Lt, tai apmokestina visą sumą ar kas yra virš 75 Lt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 08 vasario 2010 - 11:47
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 08, 12:46)
Kaip suprantu tas mokestis  $6.05 ir yra pigiausias....

Kitas kvailas klausimėlis...
kai siuntiesi virš 75 Lt, tai apmokestina visą sumą ar kas yra virš 75 Lt???

Tai as ta ir norejau pasakyti, kad First-Class Mail International Package ir yra tas pigusis budas.

Jei virsiji 75 Litus, apmokestina visa suma, o ne tai kas yra virs 4u.gif Pavyzdziui, as uz siuntini 77 Lt vertes sumokejau, atrodo, 16 Lt PVM, kai is braskiu siunciausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 08, 10:57)

As is ten esu kelis kartus pirkusi, tai leisdavo pasirinkti pigiausia, First-Class Mail siuntimo buda smile.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai siuntėsi ką nors iš lookfantastic.com? g.gif
Atsakyti
mergaites, o is kur butu labiausiai apsimoka siustis kvepalus? 4u.gif is pradziu lb dziaugiausi fragrancex.com atradusi, bet paskaiciau kitam forume, kad ten keliom panelem nepasiseke ir kazkaip bijau bandyt ax.gif is kur dar siunciates? ir ar tinka visa electron kortele? nes nieko nesuprantu blink.gif is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 02 08, 09:01)
allcosmeticwholesale.com man parase, kad gali nurodyti pageidaujama krovinio verte mirksiukas.gif

jie visada paraso mazesne verte nei is tikruju ax.gif del to ir fainai is ju siustis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 11, 10:48)
jie visada paraso mazesne verte nei is tikruju ax.gif del to ir fainai is ju siustis  biggrin.gif

Jo, as irgi atkreipiau demesi, bet kadangi uzsakinejau uz 50 doleriu, tai rasiau jiems komentara, nes kazkaip bijojau, kad parasys kokius 35-40 ir tada "laba diena, muitine" biggrin.gif . Tai as jau saviski gavau, uzrase 25 dolerius. Kazkas cia diskutavo del originalumo, tai as kazkaip neabejoju - kiek gavau, visa laika prekytes buvo originalios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(obuoliu-sultys @ 2010 02 11, 01:39)
mergaites, o is kur butu labiausiai apsimoka siustis kvepalus?  4u.gif is pradziu lb dziaugiausi fragrancex.com atradusi, bet paskaiciau kitam forume, kad ten keliom panelem nepasiseke ir kazkaip bijau bandyt ax.gif is kur dar siunciates?  ir ar tinka visa electron kortele? nes nieko nesuprantu  blink.gif is anksto dekui 4u.gif

Reikia kreditines arba specialios internetiniams atsiskaitymams skirtos korteles 4u.gif

Galite dar cia paziurineti - www.fragrancedirect.co.uk ir www.strawberrynet.com
Atsakyti
aciu Milmar 4u.gif tik tu braskiu puslapio tai man neatidaro kazko g.gif na nesvarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliu-sultys @ 2010 02 11, 17:21)
aciu Milmar  4u.gif tik tu braskiu puslapio tai man neatidaro kazko  g.gif na nesvarbu ax.gif

Na gal dabar atsidarys - Braskiu nuoroda
Atsakyti
Gal aks sakėtės iš ALL COSMETICS WHolesale
http://www.allcosmet...e.com/sale.html
Jau trečia sav. eina, o siuntinuko nesulaukiu..
Guodžia tai, kad sakiausi tik už 40 Lt... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti