Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(coliuke_edita @ 2009 09 10, 19:12)
Negarantuoju, kai pagalvoju abu katu siunciau po tris daiktus, bet viena siunta svere apie 1 kg, o kita apie 3 kg

beje, http://www.feelunique.com/ pagaliau siuncia i Lietuvele.

O pas juos galima moketi per visa virtuon? nes nelabai suptantu...
Atsakyti
Is kurio saito perkate bare minerale pudrytes?domintu europos internetines pard 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2009 10 17, 21:41)
Is kurio saito perkate bare minerale pudrytes?domintu europos internetines pard 4u.gif

čia yra, jei tinka
čia dar
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2009 10 17, 21:41)

Manau, kad feelunique.com (UK) gaunasi geriausios kainos, nes siuntimas nemokamas 4u.gif

Feelunique
Atsakyti
Paburbuliuosiu. Nervina, kad lookfantastic pakeitė siuntimo būdą. Parduotuvė superinė, kainos ir pasiūlymai l.geri, per Lt paštą labai greitai ateidavo siuntiniai.
Bet paskutinio siuntinio nesulaukiau labai ilgai. Parašiau jiems, jie atrašė, jog siuntė per ParcelForce ir davė siuntinio nr. Ėmiau googlinti su kokia siuntų tarnyba ParcelForce bendradarbiauja Lietuvoje, bet nieko neradau. Parašiau į laišką Parcel Force, kad negavau siuntinio, pranešimo apie jį, ir kad domina, su kokia siuntų tarnyba Lietuvoje jie bendradarbiauja. Kitą dieną gavau atsakymą, kad jie jokios informacijos negali pateikti, kadangi už UK ribų siuntiniu rūpinasi GLS, tad rekomenduoja kreiptis į juos. Tiesa, davė naują siutinio numeriuką. GLS puslapyje radau, kad Lietuvoje bendradarbiauja su Lex System. Tada ėmiau skambinėti į Lex System ir po n'tojo karto jie teikėsi man atvežti siuntinį. O siuntinyje buvo sumaišytos prekės (balzamas vietoj šampūno). Parašiau laišką Lookfantastic, jie atrašė, jog atsiųs trūkstamą prekę. Prekės negaunu jau labai ilgai, nes jie, spėju, vėl siuntė per ParcelForce. Nebenoriu vėl tos pačios istorijos: rašyti Lookfantastic, kad neateina ta trūkstama mano prekė (tuo labiau, kad nėra jai jokio unikalaus užsakymo nr), tada rašyti į ParcelForce, kad duotų kitą siuntinio nr, tada skambinėti į Lex System ir prašinėti, kad atvežtų šampūną. Va tokia mano 1 siuntinio istorija. Išsiliejau... smile.gif
Atsakyti
oho g.gif . doh.gif Idomu ar jie tik su Lietuva tokius rakursus daro ar ir su kitom salim.As gyvenu Danijoj,tai siunciausi senokai,kazin kaip dabar butu g.gif Gal zinote kokios info,nes noreciau uzsisakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 10 18, 01:24)
Paburbuliuosiu. Nervina, kad lookfantastic pakeitė siuntimo būdą. Parduotuvė superinė, kainos ir pasiūlymai l.geri, per Lt paštą labai greitai ateidavo siuntiniai.
Bet paskutinio siuntinio nesulaukiau labai ilgai.

Kolege uzsisakinejo ir gavo, bet keliavo ilgiau nei iprastai (beveik dvi savaites, kai pries tai budavo iki 5 d.d.). Siaip UK pastas streikuoja, tai del to dar gali kilti problemu.
Atsakyti
Aš tai noriu ant akamuti.co.uk paburnoti... Dariau du užsakymus, nei vienas neatėjo. Kai parašiau jiems, atsakė negreit, po kokių 2-3 savaičių - maždaug labai gaila bet nueikit pažiūrėt į savo vietinį paštą, paklauskit ar ten nėra tų siuntinių. Šiaip man niekada nebūna problemų su paštu - gaunu pranešimus, na bet nuėjau, paklausiau, ir aišku nieko nėra. Atrašiau akamučiui. Ir viskas, jau koks mėnuo praėjo, gal daugiau - jokios reakcijos. Jau suprantu, kad nieko nebegausiu, bet vis dar pikta gun_bandana.gif
Beje, gal kas nors galit parekomenduoti kokią kitą internetinę parduotuvę, kuri panašiais dalykais kaip akamutis prekiauja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 10 19, 08:42)
Aš tai noriu ant akamuti.co.uk paburnoti...

registruotu siunčia iš akamuti.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 10 19, 08:42)
Aš tai noriu ant akamuti.co.uk paburnoti... Dariau du užsakymus, nei vienas neatėjo. Kai parašiau jiems, atsakė negreit, po kokių 2-3 savaičių - maždaug labai gaila bet nueikit pažiūrėt į savo vietinį paštą, paklauskit ar ten nėra tų siuntinių. Šiaip man niekada nebūna problemų su paštu - gaunu pranešimus, na bet nuėjau, paklausiau, ir aišku nieko nėra. Atrašiau akamučiui. Ir viskas, jau koks mėnuo praėjo, gal daugiau - jokios reakcijos. Jau suprantu, kad nieko nebegausiu, bet vis dar pikta  gun_bandana.gif
Beje, gal kas nors galit parekomenduoti kokią kitą internetinę parduotuvę, kuri panašiais dalykais kaip akamutis prekiauja?  4u.gif

http://www.akomaskincare.co.uk/ panašiom prekėm prekiauja, keista kad akamutis taip negražiai bendrauja. Rašykit tiesiai šviesiai, kad arba grąžintų pinigus arba prekes persiųstų iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2009 10 19, 08:53)
http://www.akomaskincare.co.uk/ panašiom prekėm prekiauja, keista kad akamutis taip negražiai bendrauja. Rašykit tiesiai šviesiai, kad arba grąžintų pinigus arba prekes persiųstų iš naujo.

Manot verta? nes jeigu į paprastus meilus nereaguoja, tai bijau kad į gieržtus tuo labiau sad.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit 4u.gif

http://www.feelunique.com/ sioje parduotuveje galima atsiskaityti per pay pal (visa virtuon)? kaip jus atsiskaitote, su kreditinemis kortelemis? g.gif
Atsakyti