Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Vai2lka @ 2009 09 09, 13:59)
kiek is lookfantastic.com i lt siuntimas kainuoja?  smile.gif

As mokejau apie 9 svarus abu kartus..man keista kad jie is pradziu raso viena shippingo kaina, o kai jau pasireki moketi, ta suma padideja

Beje, su WEBLOYALFAN kodu duoda 10 proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 09 09, 22:04)
As mokejau apie 9 svarus abu kartus..man keista kad jie is pradziu raso viena shippingo kaina, o kai jau pasireki moketi, ta suma padideja

o tai idomu nuo ko cia priklauso ta shipingo kaina? nes as vienos pudros noriu, tai jei 9 svarus moket tai neapsimoka, lt uz tiek pat nusipirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 09 10, 15:18)
o tai idomu nuo ko cia priklauso ta shipingo kaina? nes as vienos pudros noriu, tai jei 9 svarus moket tai neapsimoka, lt uz tiek pat nusipirksiu  g.gif

Negarantuoju, kai pagalvoju abu katu siunciau po tris daiktus, bet viena siunta svere apie 1 kg, o kita apie 3 kg

beje, http://www.feelunique.com/ pagaliau siuncia i Lietuvele.
Atsakyti
ar kas nors siuntesi is strawberrynet.com? ar siuncia i Lietuva, ar nebuvo problemu? ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 09 11, 23:38)
ar kas nors siuntesi is strawberrynet.com? ar siuncia i Lietuva, ar nebuvo problemu? ax.gif  aciu 4u.gif

Manau, kad yra nemazai besisiuncianciu is ten 4u.gif
Internetiniu parduotuviu forume yra net atskira temele - http://www.supermama...howtopic=399503

As asmeniskai ten neapsipirkineju, nes, kaip suprantu, gan daznai pasitaiko, jog reikia muitus moketi, o po to rupintis juos susigrazinti. Man pasiulos pagal kaina uztenka is Uk arba per tarpininkes is JAV. Nors jei bus koks viliojantis pasiulymas gal ir isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 12, 10:29)
Manau, kad yra nemazai besisiuncianciu is ten 4u.gif
Internetiniu parduotuviu forume yra net atskira temele - http://www.supermama...howtopic=399503

As asmeniskai ten neapsipirkineju, nes, kaip suprantu, gan daznai pasitaiko, jog reikia muitus moketi, o po to rupintis juos susigrazinti. Man pasiulos pagal kaina uztenka is Uk arba per tarpininkes is JAV. Nors jei bus koks viliojantis pasiulymas gal ir isbandysiu.

Ten tikrai būna viliojančių pasiūlymų rolleyes.gif Ir net labai daug, ypač prieš šventes....

O siuntimas papraštas ir greitas, muitai pasitaiko retai, o ir atsiimt juos visai nesudėtinga tongue.gif O iš UK retai galima gaut tarkim Nina Ricci, LaPraire, Sisley kosmetikos, arba kainos nuo mūsiškių mažai skiriasi, todėl braškės šiuo atveju tikra atgaiva thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif Milmar, NORIKA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 12 rugsėjo 2009 - 16:05
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 09 09, 23:04)

As irgi nesupratau kodel veliau shipingas padidejo nuo 4,3 iki 9,95 svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2009 09 14, 11:27)
As irgi nesupratau kodel veliau shipingas padidejo nuo 4,3 iki 9,95 svaru  doh.gif

Paskaiciau ju lentele, turetu buti taip :
Europe £2.20 plus £1.55 per Item 3-5 days

Is pradziu man irgi kazkaip netaip gavosi, bet paskui supratau, kame kabliukas. Vienuzo, moki visada 2,2 svaro plius uz kiekviena preke po 1,55 svaro. Tai jei imi viena preke moki 2,2 + 1,55, jei dvi 2,2 + 1,55 + 1,55 svaro.
Tai jusu atveju shipping 9,95 svaro iseitu uz penkias prekes. Jei emet penkias prekes, tai paskaiciavo teisingai. Na as kelis variantus isbandziau man taip skaiciuoja, o klaida darydavau, kad uz pirma preke tik pridedavau 2,2, svaro, o to 1,55 svaro paskaiciuodavau tik uz kitas prekes.

O del to mokescio pasikeitimo, tai manau, kad susidedat i krepsiuka neprisiregistravus ir jums paskaiciuoja shippinga UK, o tada, kai jau ruosiates moketi, prisiregistruojat ir jums perskaiciuoja shippinga i Lietuva, kuris automatiskai yra didesnis. 4u.gif

Galit iskart prisiregistruoti ir tada jau dedant krepsiuka matysit, kiek is tikro reiks moketi.

Praneskit kaip ten is tikro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2009 09 14, 10:27)
As irgi nesupratau kodel veliau shipingas padidejo nuo 4,3 iki 9,95 svaru  doh.gif

Taip, kaip is tikruju yra tai priklauso nuo svorio, jeigu pridedi dar viena prekyte tai dar plus daugiau shipingo prisideda, o pats siuntima i lt tai nuo 3,95 berods smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
noriu pasiteirauti tų, kurios esat pirkusios iš www.fragrancedirect.co.uk. Kaip pas juos prekių pristatymas, ar ilgai keliauja? kitas klausimukas dėl "padielkų". ar tikrai nebus pvz., YSL blakstienų tušas už 8 svarus netikras? kažkaip man mažokai atrodo 4u.gif
dėkoju už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2009 09 30, 16:29)
sveikos merginos,
noriu pasiteirauti tų, kurios esat pirkusios iš www.fragrancedirect.co.uk. Kaip pas juos prekių pristatymas, ar ilgai keliauja? kitas klausimukas dėl "padielkų". ar tikrai nebus pvz., YSL blakstienų tušas už 8 svarus netikras? kažkaip man mažokai atrodo  4u.gif
dėkoju už atsakymus

Keletakart pirkau, atejo labai greitai per kokias penkias dienas. Ka uzsisakinejau, tame tarpe ir tusa, pagal mane buvo originalu.
Atsakyti