Įkraunama...
Įkraunama...

Roto virusas - 2

QUOTE(krista0510 @ 2013 03 31, 20:43)
Sveikos, doh.gif ir mums tas rota virusas.Gulejom ligonineje,siandien grizom, bet man taip neramu(mergaitei 2 metukai).Visa diena guli lovoje,nenori keltis,skysciu geria mazai,tik tiek,kad valgo.Man jos tokia busena baisiai neramina,sesele sake,kad keleta dienu kol atsigaus bus tokia. Kazkaip baisu. verysad.gif

drauges mergaitei lygiai tas pats. galvoju cia rasiu kokiu patarimu, bet tikriausiai reikia gerti gerti, kad atstatyti bent jau skyscius.
Atsakyti
Tokiu kaip vaistu nera,reikia gerti kuo daugiau skysciu.Na mums dar smectos ligonineje siule ir jei temperatura yra,tai vaistai ja musantis.Kad ir kiek stengiaus davineti skysciu,vistik be ligonines lasaliniu neapsejome verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi - niekur nereklamuojama, bet labai gerai veikia roto atveju Enterosgel pasta thumbup.gif Mano mergytė jau ne kartą buvo pradėjusi viduriuoti, bet visais atvejais pasiteisino - viskas susitvarkė labai greitai. Jei kam bus tokių bėdų, tai tikrai drąsiai pirkite, nes padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunday: 30 balandžio 2013 - 13:35
QUOTE(ginciucha @ 2013 04 07, 09:40)
Sveikos mamytes,
persirgom nesenai ir mes sia zaraza verysad.gif
Gulejom klinikose su bronchines astmos priepuoliu,gryzom namo pradejom vemti ir viduriuoti,klinikose ir pasigavom g.gif
Mums temperatura buvo uzkilus tik pora diena ir to visai nedidele,vemem tik du kartus,bet va viduriavom tai baisu doh.gif Gryzom vel i ligonine,laselines greit vaika vel pastate ant koju.Paeme paseli,nustate kad tai roto virusas.5 dienos ir mes jau sveiki,girdziau daug skysciu ax.gif  Na mano vyresnelis sia liga prasirgo labai sunkiai,vemimu kiekviena diena po kelis sykius,auksta temperatura ir viduriavimu daugiau nei sav.laiko verysad.gif

Lyg mano situacija aprasyta :-) Mes irgi su bronhine astma guledami pasigavom rota. Tik mums nepraeina vis,jau 6 dienos kaip vaikas kasnio burnoj neturejo,tik tiek,kad daug geria. Vakar vaziavom i ligonine,pastate lasines,nustate kad rotas,kraujo ir slapimo tyr geri,kadangi geria,lasines daugiau kaip ir nebutinos,tai isvykom namo,kad nepasigaut dar kokio brudo. Broliukas irgi susirgo,bet jam ligos eiga daug lengvesne,po poros dienu vemimo ir viduriavimo jauciasi kur kas geriau. Bet va su tuo vyresneliu nebezinau ka daryt,ant tiek nusilpes vaikas,kad neatsiseda pats,nepastovi,rankyte jei paleidziu pakelusi,taip ir nukrenta,pats nepakelia. Nesuprantu kaip gali visi tyr buti geri..Temperaturos visai nera,toks ispudis,kad organizmas visai nekovoja su liga,vaikas tik silpsta,o gyd tai atrodo normalu.
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2013 04 30, 13:34)
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi - niekur nereklamuojama, bet labai gerai veikia roto atveju Enterosgel pasta  thumbup.gif  Mano mergytė jau ne kartą buvo pradėjusi viduriuoti, bet visais atvejais pasiteisino - viskas susitvarkė labai greitai. Jei kam bus tokių bėdų, tai tikrai drąsiai pirkite, nes padeda.


sunday, prasom placiau papasakoti - kas per daiktas, kaip naudoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2013 05 13, 20:36)
sunday, prasom placiau papasakoti - kas per daiktas, kaip naudoti? 4u.gif


Na, tokia kaip tyrelė didelėje tūboje. Išsispaudi kiek reikia (vaikui užtenka šaukštelio, suaugusiam didelį šaukštą), suvalgai ir užsigeri, arba galima iškart su vandeniu sumaišyti. Tik reikia, kad būtų pora valandų po valgio ir tiek pat prieš jį.
Atsakyti
Ar yra tikimybė kad užsikrėsi 100 proc. nuo sergančio? Turbūt daug kas nuo imuniteto priklauso? g.gif Maniškio darželio draugai keli serga, tai turbūt ir mano pasigavo, nes vemt pradėjo, dar kol kas neviduriuoja. Labai bijau, kad nepablogėtų, niekada nesirgom šita liga g.gif
Atsakyti

Nuo roto virusų, vėmimų padeda homeopatija (bent mums padejo).

Šioje http://www.parapharm.lt/vaistineje galima isigyti zirniuku Arsenikum Album C30,

7-9 žirniukus ištirpinti pusėje stiklinės ar kiek mažiau vandens. Vanduo turi buti virintas, kambario temperatūros.

Po arbatinį šaukštelį ar geriau puse arbatinio šaukštelio (nuo daug skysčio, vaikas gali vemti, geriau mažiau) duoti gerti kas 15-30min. Po 9 - 10 kartų išgėrimo roto virusas ar kitoks ūmus vėmimas praeina. Mums praėjo ūmus vėmimas po 6 išgėrimų kartų.

 

Ištirpinta vandeni stiklineje galima pridengti. Visus vaistus saugoti nuo saulės ir nuo elektros irenginiu. Geriau laikyti metalinėje dėžutėje.

Atsakyti