Grasile. Vienas is musu variantu buvo.Man labai grazus
nezinau, gal jau kas ir sake, nes ne visus psl perverciau, bet pirma mintis sovusi, ir is kart lekiau pasirasyt tai Beatrice, man labai grazus vardas
Man Domicele fainiausias
Agota grazu, Morta ir Ursule Reti, grazus vardai
ass tai Ursule savo dukters nevadinciau vien del vardo reiksmes
as kai suzinojau,kad laukiuos tai iskart pasakiau,kad mano vaiko vardas tik lietuviskas sveikintina tema
as niekaip negaliu issirinkti is dvieju vardu : Jore arba Gaudre. abu senoviniai,abu lietuviski.Gaudre -gaudanti rimti,ieskanti ramybes. tai turetu but tokia rimta mergaite (as taip isivaizduoju) Jore - žalumynas, pavasario žaluma. tai sita mergaite turetu but kaip amzinas pavasaris,atsigavimas sirdyje vos paacius vaikuti
cia aisku mano vaizduote o siaip,kaip sake mano sesuo,kiekvienas vaikas atsinesa sau varda ir kai ji pamatai iskart apsisprendi kaip ji pavadinsi
reikia atmint viena dalyka: vardas labai daug duoda vaiko charakteriui,todel renkantis reikia mastyt apie vaika,o ne apie vardo grozi
sekmes ieskant. neblogas puslapis tam reikalui www.day.lt
as kai suzinojau,kad laukiuos tai iskart pasakiau,kad mano vaiko vardas tik lietuviskas sveikintina tema
as niekaip negaliu issirinkti is dvieju vardu : Jore arba Gaudre. abu senoviniai,abu lietuviski.Gaudre -gaudanti rimti,ieskanti ramybes. tai turetu but tokia rimta mergaite (as taip isivaizduoju) Jore - žalumynas, pavasario žaluma. tai sita mergaite turetu but kaip amzinas pavasaris,atsigavimas sirdyje vos paacius vaikuti
cia aisku mano vaizduote o siaip,kaip sake mano sesuo,kiekvienas vaikas atsinesa sau varda ir kai ji pamatai iskart apsisprendi kaip ji pavadinsi
reikia atmint viena dalyka: vardas labai daug duoda vaiko charakteriui,todel renkantis reikia mastyt apie vaika,o ne apie vardo grozi
sekmes ieskant. neblogas puslapis tam reikalui www.day.lt
Sventi vardai-Morta,Anastazija,Aureja,Beata,Elzbieta,Fausta,Gertruda,Izabele,Juta,Lukrecija,
Marcele,Terese,Matilda,Martyna,Silvija,Liucija,Zuzana,Veronika,Paulina,Patricija,
Odilija,Otilija,Natalija,Modesta,Monika,Imelda,Nina,Amalia,Berta,Brigita,Aurelija,
Klotilda
Papildyta:
Cia biskuti suvele mano zinute
Marcele,Terese,Matilda,Martyna,Silvija,Liucija,Zuzana,Veronika,Paulina,Patricija,
Odilija,Otilija,Natalija,Modesta,Monika,Imelda,Nina,Amalia,Berta,Brigita,Aurelija,
Klotilda
Papildyta:
Cia biskuti suvele mano zinute
QUOTE(Medute55 @ 2009 03 27, 22:13)
Agota grazu, Morta ir Ursule Reti, grazus vardai
Dar Domicele
Baisūs .Nu nejaugi nerandat grazesniu vardu ?
Eleonora, Leonora, Janina (Janytė), Elena, Marijona, Gražvilė (nžn ar čia lietuviškas).....
QUOTE(Ora @ 2009 03 28, 22:12)
prašom paaiškinti, kurioj vietoj šitas vardas yra senovinis ir šventas
čia šių laikų paskutinis mados klyksmas
man tai isvis tokie vardai kaip UPE nesuprantami.
tada berniukas MALUNAS,nu kad prie upes derintusi.kokiu dar graziu? menulis,sermuksnis.nu visi nerealus.
yra vardai ir yra daiktavardziai,gal galim pradet juos skirti?
tada berniukas MALUNAS,nu kad prie upes derintusi.kokiu dar graziu? menulis,sermuksnis.nu visi nerealus.
yra vardai ir yra daiktavardziai,gal galim pradet juos skirti?