Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Sofija wub.gif

Muminuk, jei dabar turesiu mergaite (bet kazkodel turiu itarima, kad rinksim vyriska varda rolleyes.gif ), tai dabar tikriausiai bus Serafima, bent jau kol kas su vyru del sio vardo sutariam. Ir reiksme gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 03 06, 12:35)
Sofija  wub.gif

Muminuk, jei dabar turesiu mergaite (bet kazkodel turiu itarima, kad rinksim vyriska varda rolleyes.gif ), tai dabar tikriausiai bus Serafima, bent jau kol kas su vyru del sio vardo sutariam. Ir reiksme gera  wub.gif

Čia rimtai jo?
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 03 03, 16:05)
tik reikšmė nekokia šito vardo  doh.gif

Man pačiai Barbora - vienas gražesnių vardų, užtat vaikams jis dažniausiai nepatinka doh.gif Ypač tiems, kurie yra žiūrėję "Daktarą Aiskaudą". Mano vaikas, tik išgirdęs šį vardą, ima šaukti "nepatinka man Barboros, ji yra labai pikta ir bjauri teta" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuostė @ 2009 03 23, 21:49)
Man pačiai Barbora - vienas gražesnių vardų, užtat vaikams jis dažniausiai nepatinka doh.gif Ypač tiems, kurie yra žiūrėję "Daktarą Aiskaudą".  Mano vaikas, tik išgirdęs šį vardą, ima šaukti "nepatinka man Barboros, ji yra labai pikta ir bjauri teta" lotuliukas.gif

vajej.... aš net nebūčiau susiejus su "Daktaru Aiskauda" doh.gif , matai kokie tie vaikai lotuliukas.gif
Man tai šiaip reikšmė: "svetimšalė".... o dar ir neigiamos prasmės bendrinis žodis - barbaras, barbarė - irgi siejamas su šitu vardu....
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 03 06, 11:35)
Muminuk, jei dabar turesiu mergaite (bet kazkodel turiu itarima, kad rinksim vyriska varda rolleyes.gif ), tai dabar tikriausiai bus Serafima, bent jau kol kas su vyru del sio vardo sutariam. Ir reiksme gera  wub.gif

gražu drinks_cheers.gif bet Serafima ar Serafina?
Atsakyti
Morta wub.gif
Atsakyti
Man gražūs senoviniai vardai 4u.gif mano krikštadukrės vardas Medeinė, man labai gražu. Labai gražu Kotryna smile.gif
Atsakyti
Paulina ax.gif
Atsakyti
Čia paskaičiau ir prisiminiau tikrai gražų vardą Ilzė smile.gif
O šiaip man labai gražūs yra Salomėja, Kamilija (Kamilė), Emilija, Aniceta. O mano močiučių vardai: Zofija ir Eufrozina.
Dar vienas lietuviškas gražus vardas yra Gelmina, Gedvilė, nors spėju, kad jie nėra šventi
Atsakyti
Man labai grazus - Elena....
Manau, kad senovinis g.gif mano mociutes vardas, kai buvau maza, tai labai nepatiko, bet dabar labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Teklė, Severija, Domicelė.............. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 25 kovo 2009 - 20:19
Man gražu Uršulė, Teresė, Paulina, Izabelė 4u.gif
Galbūt liksiu nesuprasta, bet savo vaiko tokiu vardu kaip Domicelė, Marcelė, Eufrozina, Zofija, Serafima ir panašiai tai tikrai nevadinčiau doh.gif
Atsakyti