Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Zose , Emilija , Kristina smile.gif
Atsakyti
As duociau savo dukrai Ursules varda. wub.gif wub.gif
Atsakyti
KonstanCija - mano prosenelės vardas, tikrai senoviškas rolleyes.gif
Atsakyti
Marcele. Tikrai senoviskas, as kriksto varda daviau savo princesei. wub.gif
Atsakyti
Man sitoje temoje atradimas yra vardas ANICETA wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Buvau pamirsusi, kad toks vardas isvis egzistuoja g.gif
Atsakyti
Mano mociutes buvo Birute ir Berta...man rodos neminejo niekas dar siu vardu ax.gif
Atsakyti
Šiek tiek susisteminau šią ir kitą (Bendros diskusijos apie vardus/Senoviniai vardai) temeles:

Aniceta, Anzelma, Adolfina, Alfonsa, Alberta, Alfonija, Apolonija, Augustina, Angelė, Anelė, Aleksandra, Adelė, Adelija, Adelaida, Agota, Akvilina, Aldona, Albina, Agnietė, Amelija, Augenija, Agripina, Antanina, Anastazija, Alvina,

Birutė, Barbora, Benedikta, Bernadeta, Bazilė, Bronislava, Bronė,

Cecilija, Cezara,

Česlova,

Domicėlė, Dominyka, Darata, Danutė, Danguolė,

Eulalija, Emilija, Ema, Elzė, Elena, Eugenija, Elžbieta, Eleonora, Eufrozina, Elvyra, Emerencija,

Felicija, Florijona, Filomena,

Grasilda, Gryta, Grėtė, Genovaitė, Genė, Genoefa,

Ilz(ž)ė, Ignacija, Izabelė, Ieva,

Hortenzija,

Julija, Julijona, Juozapota, Janina, Joana, Jonė, Jadvyga, Juzefa, Juzė, Jugasė, Justina,

Kotryna, Katrė, Kastanta, Konstancija, Kastė, Kazimiera, Klementina, Kristina, Klemensa, Kostė, Kunigunda, Karolina,

Liudvika, Liuda, Liongina, Leona, Leonė, Liucija, Leokadija, Lidija, Lida,

Magdalena, Magdė, Marijona, Marija, Marcelė, Morta, Malvina, Mykolina, Mykolė, Mich(k)alina, Matilda, Monika, Melanija, Milda, Melisa, Margarita, Medelina,

Ona, Otilija,

Pranė, Pranciška, Petronėlė, Paulina, Polina, Prakseda, Palmyra,

Rozalija, Rožė, Regina,

Salomėja, Stefanija, Suzana, Severija, Severina, Stasė, Stanislava, Seraf(p)ina, Sofija,

Teklė, Teofilė, Teresė, Teodora,

Uršulė, Ulijona,

Valerija, Valentina, Veronika, Vincenta, Vincė, Vlada, Viktorina, Viktė, Vilhelmina,

Zofija, Zosė, Zuzana, Zanė.

Pildykime toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 23 vasario 2009 - 03:33
Nereikia pamiršti ir labai senovinių pagoniškų lietuviškų vardų, pavyzdžiui Austėja, Indraja, Gabija, Žvorūna, Žemyna, Praurimė.
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2009 02 23, 09:26)
Nereikia pamiršti ir labai senovinių pagoniškų lietuviškų vardų, pavyzdžiui Austėja, Indraja, Gabija, Žvorūna, Žemyna, Praurimė.

Na, matot, sioj temoj kalba eina apie senovinius sventus vardus 4u.gif , tad pagoniski netinka schmoll.gif
Atsakyti
Rozalija wub.gif šauktumėt Rožyte wub.gif
Atsakyti
O man gražiausias vardas Paulina, taip ir pavadinom dukrytę. Ji dar nelabai ištaria savo vardą ir vadina save Panele. Reiškia Paulina -maža, juk tokia ir liks mums su vyru, net jei užaugs iki 2 metrų ūgio. Ir mano prosenelė buvo Paulina.
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2009 02 23, 10:52)
O man gražiausias vardas Paulina, taip ir pavadinom dukrytę. Ji dar nelabai ištaria savo vardą ir vadina save Panele. Reiškia Paulina -maža, juk tokia ir liks mums su vyru, net jei užaugs iki 2 metrų ūgio. Ir mano prosenelė buvo Paulina.

4u.gif wub.gif
Atsakyti