Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Mano močiutė buvo Germa. Skamba kaip nesenovinis, ane? g.gif
Atsakyti
Petronėlė, Birutė, Adelė, Regina, Veronika, Stefanija, Zofija, Genė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damora: 20 vasario 2009 - 21:59
Man Milda labai grazus vardas smile.gif .
Atsakyti
Uršulė, Liongina, Malvina, Benedikta, Joana, Mykolina, Kotryna, Pranciška, Ulijona...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 02 21, 02:58)
Uršulė, Liongina, Malvina, Benedikta, Joana, Mykolina, Kotryna, Pranciška, Ulijona...

Ulijona. Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
dėl šventumo nežinau...bet galiu pasiūlyti Patricija, Lukrecija, Angelija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaschke @ 2009 02 21, 17:03)
dėl šventumo nežinau...bet galiu pasiūlyti Patricija, Lukrecija, Angelija ax.gif

Na, cia tai kazi ar senoviniai lietuviski g.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2009 02 18, 12:51)
Mes dukrai davem varda - Vaiva. Tai senas lietuviskas vardas reiskiantis „vaivorykštė“; sen. lietuvių deivė Laimos pavidalas (Laimos juosta – vaivorykštė).

Nerealiai gražus vardas thumbup.gif

QUOTE(Fire @ 2009 02 18, 18:45)
Elena
Izabelė

Šitie du buvo mūsų renkamų vardų sąraše smile.gif

O aš siūlyčiau Barborą wub.gif Dar ir po šiai dienai gailiuosi, kad MB nesutiko taip mūsų dukrytės pavadint...
Atsakyti
man labai grazus vardai: Ausrine, Rugile, Austeja wub.gif

p.s. nezinau ar cia senoviniai ir sventi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 21, 17:08)
Nerealiai gražus vardas  thumbup.gif
Šitie du buvo mūsų renkamų vardų sąraše smile.gif

O aš siūlyčiau Barborą  wub.gif Dar ir po šiai dienai gailiuosi, kad MB nesutiko taip mūsų dukrytės pavadint...

Barbora- gražu wub.gif
O kaip pavadinote dukrytę? bigsmile.gif

Iš senoviškų man labai gražus Veronika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 21 vasario 2009 - 20:07

Seimos, giminiu ir draugu rate jau turim dvi Adeles, dvi Elzes, Agota, Barbora, Onyte, Morta ir Aniceta thumbup.gif good.gif Kazkaip visi musiskiai pamise del senoviniu vardu, sureagave i ta mados banga, palaiko tradicijas, vertina tai, kas amzina ir tikra thumbup.gif biggrin.gif
Is cia pasiulytu vardu, man labai patiko Liucija wub.gif wub.gif , Ulijona, Ursule wub.gif thumbup.gif , dar Severija wub.gif
Aciu, mielosios, visoms atsiliepusioms 4u.gif Rasykit.....
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 02 20, 10:49)
(O šiaip, sakyčiau, sunkoka kartais atsirinkti, koks moters iš tiesų vardas, nes dažniausiai jis yra trumpinamas - Kastė, Magdė, Genė, Katrė... ir t.t. )  doh.gif

Gene tai galetu but Eugenijos trumpinys,mano mociute turejo si varda,tai vadindavo butent taip. blush2.gif
parasysiu ir kitus savo bei vyro mociuciu ir promociuciu vardus... mirksiukas.gif Janina,Domicele,Aleksandra,Emilija,Prane.
tarp kitko,kai pagalvoji,kaip idomu,kaip sukasi laiko ratas...stai mano babyte(prosenele)Domicele buvo gimusi 1906 m....o dabar,prabegus simtui metu,vel prisimenam sita arba panasius vardus...
labai gera si tema.daug sauniu,graziu,lietuvisku vardu priminete. wub.gif

man asmeniskai is senesniu labai grazus vardai Angele ir Barbora.

tiesa,prie senoviniu jau galima tubut priskirt ir Audrone(mano vardas) blush2.gif -visiskai siuo metu nepopuliarus,ir,kiek zinau,nepopuliarus jau senokai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CreteIsland: 21 vasario 2009 - 23:22