Faustina (Fausta),Paulina (Paule),Milda,Elena,Magdalena Adele (Ada),Alma visuos siuos vardus apsvarstem,mes misri seima visi sie daugiau maziau lietuviskai-angliskai-porugaliskai skamba taip pat,ir nera labai neiprasti,na gal tik Milda
Teofilė
o man labai gražūs tie lietuviški vardai... Labai gražus vardas Salomėja, Barbora, Emilė.
O tos patyčios mokykloje... tai viskas tėvų rankose, kaip ir kokiu būdu auklėsim savo vaikus, kokį požiūrį jiems susiformuoti padėsim. Nes jų karta bus tikrai gausi visokiausiais ir skirtingiausiais vardais, lietuviškais, ne lietuviškais, šiuolaikiškais, senoviškais, pačių tėvų sugalvotais... Yra žmonių visokiais vardais, požiūriais, gyvenimo būdais. Negali visi vadintis LĖJOM ir JORIAIS.
O tos patyčios mokykloje... tai viskas tėvų rankose, kaip ir kokiu būdu auklėsim savo vaikus, kokį požiūrį jiems susiformuoti padėsim. Nes jų karta bus tikrai gausi visokiausiais ir skirtingiausiais vardais, lietuviškais, ne lietuviškais, šiuolaikiškais, senoviškais, pačių tėvų sugalvotais... Yra žmonių visokiais vardais, požiūriais, gyvenimo būdais. Negali visi vadintis LĖJOM ir JORIAIS.
QUOTE(artisteee @ 2011 12 19, 19:40)
o man labai gražūs tie lietuviški vardai... Labai gražus vardas Salomėja, Barbora, Emilė.
Nei vienas iš trijų Jūsų išvardintų vardų (Salomėja, Barbora, Emilė) nėra lietuviškas O štai Joris - atvirkščiai, lietuviškas vardas
Prisiminiau vardą iš apsakymo "Kuprelis" - Kunigunda. Patinka sutrumpinimas - Gundė na taip žaviai skamba tiesa, nežinau, ar jis šventas
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 22, 22:23)
Prisiminiau vardą iš apsakymo "Kuprelis" - Kunigunda. Patinka sutrumpinimas - Gundė na taip žaviai skamba tiesa, nežinau, ar jis šventas
Kunigunda - šventas.
Adele, Barbora
Anzelmute!
O man labai grazus sie senoviniai vardai: Serafima- ugnine, Junona -amzinai jauna, Eleonora-uzjaucianti,gailestinga,
Junona ir Joana man labai patinka, tokie magiški vardai
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 22, 18:23)
Na man tai Kunigunda isgirdus pirma mintis kunigus gundo Zinau kad tai nera vardo reiksme, bet kelia juoka ir tiek.
Teklė, Monika, Magdalena