Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Faustina (Fausta),Paulina (Paule),Milda,Elena,Magdalena smile.gif Adele (Ada),Alma visuos siuos vardus apsvarstem,mes misri seima visi sie daugiau maziau lietuviskai-angliskai-porugaliskai skamba taip pat,ir nera labai neiprasti,na gal tik Milda smile.gif
Atsakyti
Teofilė smile.gif
Atsakyti
o man labai gražūs tie lietuviški vardai... Labai gražus vardas Salomėja, Barbora, Emilė.
O tos patyčios mokykloje... tai viskas tėvų rankose, kaip ir kokiu būdu auklėsim savo vaikus, kokį požiūrį jiems susiformuoti padėsim. Nes jų karta bus tikrai gausi visokiausiais ir skirtingiausiais vardais, lietuviškais, ne lietuviškais, šiuolaikiškais, senoviškais, pačių tėvų sugalvotais... Yra žmonių visokiais vardais, požiūriais, gyvenimo būdais. Negali visi vadintis LĖJOM ir JORIAIS.
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2011 12 19, 19:40)
o man labai gražūs tie lietuviški vardai... Labai gražus vardas Salomėja, Barbora, Emilė.
O tos patyčios mokykloje... tai viskas tėvų rankose, kaip ir kokiu būdu auklėsim savo vaikus, kokį požiūrį jiems susiformuoti padėsim. Nes jų karta bus tikrai gausi visokiausiais ir skirtingiausiais vardais, lietuviškais, ne lietuviškais, šiuolaikiškais, senoviškais, pačių tėvų sugalvotais...  Yra žmonių visokiais vardais, požiūriais, gyvenimo būdais. Negali visi vadintis LĖJOM ir JORIAIS.

Nei vienas iš trijų Jūsų išvardintų vardų (Salomėja, Barbora, Emilė) nėra lietuviškas smile.gif O štai Joris - atvirkščiai, lietuviškas vardas smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau vardą iš apsakymo "Kuprelis" - Kunigunda. Patinka sutrumpinimas - Gundė smile.gif na taip žaviai skamba wub.gif tiesa, nežinau, ar jis šventas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūros_akmenėlis: 22 gruodžio 2011 - 20:23
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 22, 22:23)
Prisiminiau vardą iš apsakymo  "Kuprelis" - Kunigunda. Patinka sutrumpinimas - Gundė smile.gif na taip žaviai skamba  wub.gif tiesa, nežinau, ar jis šventas

Kunigunda - šventas.
Atsakyti
Adele, Barbora wub.gif
Atsakyti
Anzelmute!
Atsakyti
O man labai grazus sie senoviniai vardai: Serafima- ugnine, Junona -amzinai jauna, Eleonora-uzjaucianti,gailestinga,
Atsakyti
Junona ir Joana man labai patinka, tokie magiški vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 22, 18:23)
Prisiminiau vardą iš apsakymo  "Kuprelis" - Kunigunda. Patinka sutrumpinimas - Gundė smile.gif na taip žaviai skamba  wub.gif tiesa, nežinau, ar jis šventas

Na man tai Kunigunda isgirdus pirma mintis kunigus gundo biggrin.gif Zinau kad tai nera vardo reiksme, bet kelia juoka ir tiek.
Atsakyti
Teklė, Monika, Magdalena
Atsakyti