Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Kotryna ir Elena:)
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2011 06 18, 12:46)
Mes pasirinkom Emilija, šventas ir labai gražus...

man labai grazus Emilija vardas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(balcia @ 2011 06 20, 18:26)

O Jezau vargse mergaite butu, jei tokiu vardu tevai ja pavadintu...
Papildyta:
QUOTE(Black_white @ 2011 04 04, 17:49)
Is didelio rasto isejot is krasto. Magde yra Magdelenos trumpinys, o jei jums tai kazkuom su McDonaldu asocijuojasi, tai linkiu akirati praplesti. O del Konstancijos, tai kita syki, kai apsilankysiu pas savo mociute (jei virs 80m.), kartu galesim pasidziaugti, kad kokie jos tevai buvo gudrus, kad net vargu ar bezinodami ka nors apie serialus savo vaikams (apie mociutes pusesere Izabele su super duper serialiniu vardu, ko gero vertetu is vis patyleti, ar ne?) dave tokius saunius, serialinius vardus...

Aisku, yra tu senoviniu vardu ir tikrai keistu (bet nemaziau normaliu, itin prasmingu), bet esu isitikinusi, kad po kokio 100 metu, kai koks nors zmogelis vartys senoviniu vardu zodyna, jis juoksis ligi nukritimo beskaitydamas dabar mums, atrodytu, iprastus vardus.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip jums Kotryna? Aš tai tik bijau kad Katre gali vadinti iš senojo spektaklio "Marti"
Atsakyti
Mano baba buvo Ursule
Atsakyti
O mano dukra bus.. Grasilė smile.gif) Daaug kam jei pasakau, jis "nelimpa". Bet jau metų metus apie šį vardą tegalvoju. Ir Grasilda nieko, bet Grasilė... tiesiog mano..
Atsakyti
QUOTE(Atari_Mom @ 2011 06 29, 00:30)
O mano dukra bus.. Grasilė smile.gif) Daaug kam jei pasakau, jis "nelimpa". Bet jau metų metus apie šį vardą tegalvoju. Ir Grasilda nieko, bet Grasilė... tiesiog mano..

man gražus vardas net labai
Atsakyti
O mano dukra bus.. Grasilė smile.gif)

Man gražu.
Atsakyti

man ne...
Atsakyti

man grazu smile.gif
Atsakyti
Kotryna-super:) Manau,kad kiekvienam vardui galima sugalvoti pravardę,jeigu norima pasišaipyti.smile.gif
Atsakyti
as labai svarsciau apie Eleonora 4u.gif man lb lb wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justaita: 30 birželio 2011 - 18:45
Tikriausiai jau buvo paminėtas, bet iš senovinių man pats gražiausias Teklė, nors ir daug kam nepatinka smile.gif
Atsakyti