Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(segtukas @ 2011 02 24, 12:35)
Senosiose kapinėse, žvilgterėjus į paminkluose parašytus vardus, nustembi, kokie jie gražūs ir labai reti. Rozalija, Kajetonas, Melanija, Apolonija. Visų net neįsimenu.

Ahahaha, jei dabar kokia mamyte sugalvotu dukra pavadinti Rozalija, iskart butu apsaukta muilo operu auka. O pasirodo toki varda Lietuvoje duodavo dar senais laikais bigsmile.gif

Tik nesuprantu, kodel kitos forumietes senovinius sventus vardus vadina lietuviskais g.gif Ne vienas tu vardu nera lietuviskos kilmes.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 24, 12:24)
Ahahaha, jei dabar kokia mamyte sugalvotu dukra pavadinti Rozalija, iskart butu apsaukta muilo operu auka. O pasirodo toki varda Lietuvoje duodavo dar senais laikais bigsmile.gif

Tik nesuprantu, kodel kitos forumietes senovinius sventus vardus vadina lietuviskais g.gif Ne vienas tu vardu nera lietuviskos kilmes.

žodžiai agurkas, botagas, batas, dvaras, grybas, knyga, asilas, budelis, pinigas, ateljė, fojė ir t. t taip pat ne lietuviškos kilmės, bet per metų metus prigiję ir vartojami smile.gif.
Atsakyti
Gal ir nesenovinis,bet man labai grazus-LIEPA 4u.gif
Atsakyti
Turiu po ranka 1944 metu kalendoriu,galiu pamineti keleta vardu is jo;
Priska,Ragnyte,laba,Germe,Emerencijona,Sarke,Vejuna,Zilele,Svitugele,Sitalke, Diemante, Sauge, Pelagija,Ginda,Toleina, Tule,Vartule,Jorune, Jundile,Gideike, Gidare,Varuna, Alpe,Glodene, Izele, Nergana,Suvarte,Auste , Restituta, Kirstane,Vendre,Zaizdre,Ante,Parute, Ringe, Nadme, Jausme, Babyle, Spinduole ir t.t.
bet geriausias man is visu berniuko vardas Baisuolis thumbup.gif thumbup.gif
Na fantazijos musu proteviams panasu kad niekad netruko biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Ginda kaip gimda, o Restituta - pirma asociacija - prostitute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 24 vasario 2011 - 13:52
QUOTE(vaiddda-d @ 2011 02 24, 13:07)
Turiu po ranka 1944 metu kalendoriu,galiu pamineti keleta vardu is jo;
Priska,Ragnyte,laba,Germe,Emerencijona,Sarke,Vejuna,Zilele,Svitugele,Sitalke, Diemante, Sauge, Pelagija,Ginda,Toleina, Tule,Vartule,Jorune, Jundile,Gideike, Gidare,Varuna, Alpe,Glodene, Izele, Nergana,Suvarte,Auste , Restituta, Kirstane,Vendre,Zaizdre,Ante,Parute, Ringe, Nadme, Jausme, Babyle, Spinduole ir t.t.
bet geriausias man is visu berniuko vardas Baisuolis thumbup.gif  thumbup.gif

na ir baisybiu priraset...brrrr.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 02 24, 16:04)
na ir baisybiu priraset...brrrr.

cia tik labai nedidele dalis,berniuku vardai dar "geresni" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet nepazystu nei vieno zmogaus tu metu gimimo nei su vienu is cia paminetu vardu,kazkokie nenormalus dauguma schmoll.gif
Atsakyti
Ildefonsas... Vienos moteriskes vardai (tevai jai du dave), teko matyti, Grazuole Ona... Visais laikais tevai noredavo kuo imantresni varda duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 24, 18:44)
Ildefonsas... Vienos moteriskes vardai (tevai jai du dave), teko matyti, Grazuole Ona... Visais laikais tevai noredavo kuo imantresni varda duoti  biggrin.gif

Protingi tevai niekada neieskojo imantriu vardu. Ieskojo graziu, mielu,tinkanciu savo vaikams.
Nenoriu nieko izeisti, bet vardai pasako apie tevu issilavinima,poziuri i daugeli dalyku.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2011 02 24, 14:07)
bet geriausias man is visu berniuko vardas Baisuolis thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif blink.gif doh.gif
drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas Doroteja. wub.gif Berods jis is senoviniu. blush2.gif Jei klystu, pataisykit.
Atsakyti